Skocz do zawartości

kamizelka odblaskowa

Rekomendowane odpowiedzi

ja sobie odpuszczam kamizleke.. kupic tasme odblaskowa (znalazlem w sklepie z odzierza robocza) i zrobic z tego take niby szelki ze sciagaczami. troche roboty z szyciem ale warto. na bank tego nie zerwie na wietrze, a nie kazdemu pasuje noscic kamizelke, a chcial by mimo wszystko byc widoczny.

szukam jeszcze tasmy klejacej odblaskowej - na kask. nigdzie nie umie czegos takiego znalezc. ostatecznie trzeba bedzie zwykla tasme odblaskowa przykleic do kasku tasma dwustronna, ale to taka fuszerka bedzie

a ja mam nowe doświadczenia co do kamizelki.

W dzień i lekką szarówkę owszem warto w niej jeździć, ale po zmroku wszystko się zmienia. Nie wiem na czym to polega ale jak jechałem w nocy w kamizelce to puszkarze najpierw zmieniali na krutkie światła, a po chwili jak byli przy mnie na długie. Wywnioskowałem, ale chyba błędnie ze myśleli ze to policja i dawali po oczach zeby tablic nie zobaczyć.

Działo sie to zarówno jak jechałem na moto jak i wtedy gdy szedłem pieszo.

Fajnie by bylo miec taka orginalana POLICJA,wiara by nie pojela co sie dzieje,wszyscy by uciekali,na allegro nie ma,ciekawe czy by sprzedali na tej stronie orginalna z takim napisem :bigrazz: Pozdrawiam Was :(

Na allegro były kamizelki z napisem na plecach POLICE, a z przodu małymi literkami "zakłady azotowe" :lalag:

Ja swoją zamówiłem na allegro firma nazywa się "Hexo"

http://www.nadruk.hexo.pl/

A oto co wyszło. :lalag:

http://img207.imageshack.us/img207/3626/cimg5240bm8.jpg

I pomyśleć że to wszystko aby mama była spokojniejsza... za dnia w niej nie jeźdże dopiero na dłuższe trasy... lub poza miastem jak noc zapadnie.

Pozdrawiam. :bigrazz: Wesołych Świąt.

szukam jeszcze tasmy klejacej odblaskowej - na kask. nigdzie nie umie czegos takiego znalezc. ostatecznie trzeba bedzie zwykla tasme odblaskowa przykleic do kasku tasma dwustronna, ale to taka fuszerka bedzie

Popek, ja tez czegos takiego szukam. Jak znajdziesz to daj cynk. Dzieki

Why... So... Serious

• 3 tygodnie później...

Witam,

Byłem kilka dni temu w firmie www.sakowska.pl. Dla wybierających się dodam, że firma przeniosła się do Wesołej i numer telefonu stacjonarnego ze strony jak na razie jest nieaktualny.

Posiadają w swojej ofercie kamizelki w różnych rozmiarach, które robią specjalnie dla motocyklistów.

A oto wrażenia na temat produktu:

- porządny materiał

- super jakości odblaski (są wersje z różnymi odblaskami ja wziąłem z najlepszymi)

- po bokach elastyczne taśmy ściągające aby kamizelka była opięta

- zapięcie na suwak, który bez problemów obsługuje się w rękawiczkach.

Kamizelkę można prać codziennie i ma wytrzymać dwa lata. Cena 52PLN. Uważam, że warto. Jeśli kamizelka z marketu za 9PLN jest odblaskowa to ta sama świeci ;-)

Informacja dla osób poszukujących odblasków do naklejania i naszywania - też mają.

Pozdrawiam

a wie ktoś gdzie zamówić można sobie kamizelkę służb mundurowych? jedną bym sobie wybrał :biggrin: ,a tak w ogóle w gdańsku jest firma produkująca tego typu bajery ale sprzedają podobno tylko za okazaniem legitymacji służbowej - trzeba ją mieć :D pozdro.

Informacja dla osób poszukujących odblasków do naklejania i naszywania - też mają.

Pozdrawiam

kurde przegladalem ta strone jakis czas temu i nie znalazlem naklejek... moze zle przegladalem.. w kazdym razie dzieki... teraz tylko musze sie dowiedziec czy realizuja zamowienia na wysylke.... najlepiej gdyby mieli jednak tasme lub blok z odblaskiem zeby mozna bylo sobie cos wyciac z odblasku