popek Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 ja sobie odpuszczam kamizleke.. kupic tasme odblaskowa (znalazlem w sklepie z odzierza robocza) i zrobic z tego take niby szelki ze sciagaczami. troche roboty z szyciem ale warto. na bank tego nie zerwie na wietrze, a nie kazdemu pasuje noscic kamizelke, a chcial by mimo wszystko byc widoczny. szukam jeszcze tasmy klejacej odblaskowej - na kask. nigdzie nie umie czegos takiego znalezc. ostatecznie trzeba bedzie zwykla tasme odblaskowa przykleic do kasku tasma dwustronna, ale to taka fuszerka bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker6 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 a ja mam nowe doświadczenia co do kamizelki.W dzień i lekką szarówkę owszem warto w niej jeździć, ale po zmroku wszystko się zmienia. Nie wiem na czym to polega ale jak jechałem w nocy w kamizelce to puszkarze najpierw zmieniali na krutkie światła, a po chwili jak byli przy mnie na długie. Wywnioskowałem, ale chyba błędnie ze myśleli ze to policja i dawali po oczach zeby tablic nie zobaczyć. Działo sie to zarówno jak jechałem na moto jak i wtedy gdy szedłem pieszo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcio Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Fajnie by bylo miec taka orginalana POLICJA,wiara by nie pojela co sie dzieje,wszyscy by uciekali,na allegro nie ma,ciekawe czy by sprzedali na tej stronie orginalna z takim napisem :bigrazz: Pozdrawiam Was :( Na allegro były kamizelki z napisem na plecach POLICE, a z przodu małymi literkami "zakłady azotowe" :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Ja swoją zamówiłem na allegro firma nazywa się "Hexo" http://www.nadruk.hexo.pl/ A oto co wyszło. :lalag: http://img207.imageshack.us/img207/3626/cimg5240bm8.jpg I pomyśleć że to wszystko aby mama była spokojniejsza... za dnia w niej nie jeźdże dopiero na dłuższe trasy... lub poza miastem jak noc zapadnie. Pozdrawiam. :bigrazz: Wesołych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 szukam jeszcze tasmy klejacej odblaskowej - na kask. nigdzie nie umie czegos takiego znalezc. ostatecznie trzeba bedzie zwykla tasme odblaskowa przykleic do kasku tasma dwustronna, ale to taka fuszerka bedziePopek, ja tez czegos takiego szukam. Jak znajdziesz to daj cynk. Dzieki Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Kamizelki motocyklowe mają w Inter-Motorosie.Sam kupowałem tam i jest ok.Fajnie pakowane w mały ,zgrabny woreczek :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atr32 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Witam, Byłem kilka dni temu w firmie www.sakowska.pl. Dla wybierających się dodam, że firma przeniosła się do Wesołej i numer telefonu stacjonarnego ze strony jak na razie jest nieaktualny.Posiadają w swojej ofercie kamizelki w różnych rozmiarach, które robią specjalnie dla motocyklistów.A oto wrażenia na temat produktu: - porządny materiał- super jakości odblaski (są wersje z różnymi odblaskami ja wziąłem z najlepszymi)- po bokach elastyczne taśmy ściągające aby kamizelka była opięta - zapięcie na suwak, który bez problemów obsługuje się w rękawiczkach.Kamizelkę można prać codziennie i ma wytrzymać dwa lata. Cena 52PLN. Uważam, że warto. Jeśli kamizelka z marketu za 9PLN jest odblaskowa to ta sama świeci ;-) Informacja dla osób poszukujących odblasków do naklejania i naszywania - też mają. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 na ostatnich grandysach dostalismy takie supermarketowe kamizelki, rozlecialy sie po 30 min jazdy :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synek Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 a wie ktoś gdzie zamówić można sobie kamizelkę służb mundurowych? jedną bym sobie wybrał :biggrin: ,a tak w ogóle w gdańsku jest firma produkująca tego typu bajery ale sprzedają podobno tylko za okazaniem legitymacji służbowej - trzeba ją mieć :D pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Informacja dla osób poszukujących odblasków do naklejania i naszywania - też mają.Pozdrawiam kurde przegladalem ta strone jakis czas temu i nie znalazlem naklejek... moze zle przegladalem.. w kazdym razie dzieki... teraz tylko musze sie dowiedziec czy realizuja zamowienia na wysylke.... najlepiej gdyby mieli jednak tasme lub blok z odblaskiem zeby mozna bylo sobie cos wyciac z odblasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atr32 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 kurde przegladalem ta strone jakis czas temu i nie znalazlem naklejek... moze zle przegladalem. Dobrze przeglądałeś ;-)Na stroni nie ma. Musisz zadzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi