Gawron Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 :icon_mrgreen: :buttrock: :biggrin: :biggrin: wiedziałem ze tak bedzie :biggrin: :( ;) :D "system windows nie moze otworzyc tego pliku" Niby mam jakis program do odtwarzania DVD. Czyli mowicie ze trzeba by cos sciagnac?? co najlepiej?? Nie cierpie komputerów i sie na nich nie znam wiec sie ze mnie nie smiejcie :-) Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin® Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 u mnie dziala bez problemu, sciagnij najlepiej http://www.download.net.pl/105/K-Lite-Codec-Pack-Full/ i powinno chodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 juz ogladnołem :buttrock: fajne! tylko muzyka jak juz musiała byc taka starsza to mogła byc fajniejsza :icon_mrgreen: ale pozatym naprawde fajna zabawe mieliscie Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 tylko pozazdrościc wyprawy :icon_mrgreen: szkoda że film taki krótki Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DTman Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Pobieram ciekawe jaki ten film xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Dominik , tak z ciekawości spróbowałem przekonwertować filmik, tym programem który ci wysłałem i nie było żadnych problemów, 25 minut i konwersja do 100 mega. W przyszłości możesz go spokojnie użyć. Plik może być mniejszy ale już mi się nie chciało w to bawić.Blazej_mtx użyj AGK 2.27 i spokojnie sobie go przekonwertujesz. POZDROPS. Fajna ekipa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rams Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Dominik , tak z ciekawości spróbowałem przekonwertować filmik, tym programem który ci wysłałem i nie było żadnych problemów, 25 minut i konwersja do 100 mega. W przyszłości możesz go spokojnie użyć. Plik może być mniejszy ale już mi się nie chciało w to bawić.Blazej_mtx użyj AGK 2.27 i spokojnie sobie go przekonwertujesz. POZDROPS. Fajna ekipa :) moze upniez ten film na www.rapidshare.de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 kurde no jak wchodze na ten link ktory podal blazej to mi wyskakuje takie cos : Bandwidth Limit ExceededThe server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later. -------------------------------------------------------------------------------- Apache/1.3.37 Server at www.dna.foxnet.pl Port 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 (edytowane) Hehe to jest to czego sie obawial blazej :) Limit sciagania zostal osiagniety :) Juz nie sciagniemy teraz tego filmu wiec trzeba czekac az limit sie odnowi <lol> POZDRO Edytowane 3 Października 2006 przez Soku11 Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Października 2006 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Dominik , tak z ciekawości spróbowałem przekonwertować filmik, tym programem który ci wysłałem i nie było żadnych problemów, 25 minut i konwersja do 100 mega. W przyszłości możesz go spokojnie użyć. Plik może być mniejszy ale już mi się nie chciało w to bawić. Kurcze to nie dostałem żadnego maila....Może wrzuć to na jakiś RapidShare albo coś co?Dzięki.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Kurcze to nie dostałem żadnego maila....Może wrzuć to na jakiś RapidShare albo coś co?Dzięki.pzdrHeh no to nieźle :) wysłałem na maila z twojego profilu, no chyba że nieaktualny. Mogę wrzucić na megaupload, bo na rapida jest 5 mega za ciężkie, tylko że potrwa to pewnie ze 3 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Października 2006 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 No mail działa, ale nie doszło :)Jakbyś wrzucił, to będę wdzięczny.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Heh no to nieźle evil.gif wysłałem na maila z twojego profilu, no chyba że nieaktualny. Mogę wrzucić na megaupload, bo na rapida jest 5 mega za ciężkie, tylko że potrwa to pewnie ze 3 godziny. Jak plik jest za duzy uzyj WinRara aby go pociac na mniejsze :) Akurat programik ma taka opcje ze dzieli pliki na czesci nawet po okolo 95MB (costam ZIP). Podziel tak pliczek i wyslij dwa. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Ludzie.. nie wiem jak wy to zrobiliście.. ale poszło mi 30gb transferu w ciągu jednego dnia! :clap: Teraz tylko gorzej bo strona mi nie będzie latała przez miecha :) ale damy rade :biggrin: dla enduro zrobimy wszystko :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Hehe no to ladnie :) Przyznawac sie kto sciagal <hahaha> A tak na serio wrzucice na rapida podzielone :) POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi