Skocz do zawartości

Prezent dla motocyklisty

Rekomendowane odpowiedzi

witam!! mam maly problem z kupnem przentu dla motocyklisty. delikwent jezdzi na czoperku i te klimaty preferuje.zastanawialam sie nad kupnem ostrog do butow- tym bardziej ze niedawno jedna zgubil. co o tym sadzicie? prosze o ewentualne adresy sklepow w poznaniu i oklolicach.

pozdrawiam

Ciekawe o ile szybciej do setki idzie moto "spięte ostrogami"?

A tak na poważnie - kup mu szprej do łańcucha, albo klocki, albo parę litrów oleju czy filtr, generalnie coś takiego praktycznego to się chłop ucieszy. Bo my chłopy takie materialne jesteśmy i kwiatki nas nie kręcą......

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

Ciekawe o ile szybciej do setki idzie moto "spięte ostrogami"?

A tak na poważnie - kup mu szprej do łańcucha, albo klocki, albo parę litrów oleju czy filtr, generalnie coś takiego praktycznego to się chłop ucieszy. Bo my chłopy takie materialne jesteśmy i kwiatki nas nie kręcą......

hehe tak nie mozna...

sympatyczna dziewczyno kupoj mu co chesz... to co uwazasz to jest twoje i itym go chcesz obdazyc - prawda?? badz soba...

witam!! mam maly problem z kupnem przentu dla motocyklisty. delikwent jezdzi na czoperku i te klimaty preferuje.zastanawialam sie nad kupnem ostrog do butow- tym bardziej ze niedawno jedna zgubil. co o tym sadzicie? prosze o ewentualne adresy sklepow w poznaniu i oklolicach.

pozdrawiam

gdzie mozna kupic ostrogi to nie mam zielonego pojęcia :) ale moze jakis ciekawy breloczek do kluczyka albo.......pas nerkowy? :icon_rolleyes:

gdzie mozna kupic ostrogi to nie mam zielonego pojęcia :) ale moze jakis ciekawy breloczek do kluczyka albo.......pas nerkowy? :icon_rolleyes:

Pomysl dobry,tylko czasami ciezej ze zgadnieciem ile te "nerki" maja w obwodzie:).....

a moze cos do czyszczenia chromow? :icon_question:

nie wiem na jakiej "stopie" jestes z owym delikwentem,ale jak dosyc bliskiej, to moze jakies fajne fotki na jego chopperku? :icon_arrow:))

Edytowane przez Agabusa

Ostrogi?? hmm z tym jeszcze sie nie spotkalam.. coz, zalezy w jakim wieku jest ten delikwent :rolleyes: ale faceci nie przywiazuja wagi do prezentow :bigrazz: a tak poza tym to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA CHLOPAKA :icon_biggrin: dziwne troche to swieto ale co tam..

dziwne, nie dziwne ale fajnie wygladaja. a dla nie wtajemniczonych - chetnie bym wam wyslala jak wygladaja takie czoperowe ostrogi na fotce ( gdybym wiedziala jak :biggrin: )

pozdrawiam i dolaczam sie do przetsarzalych juz dzis zyczen na dzien chlopca :bigrazz:

hhihih hihihi oczywiscie ze nie:P dzien kobiet powinuen byc co dzien!! ale nie jest:( buuuu

i dobrze :banghead:

zas w temacie, pomysl o czyms skorzanym moze, widzialem takie zabawne uchwyty na puszke browarka, zarowno na moto jak i do paska, ew, na kieliszki :banghead:

hhihih hihihi oczywiscie ze nie:P dzien kobiet powinuen byc co dzien!! ale nie jest:( buuuu

Wazne zeby sie czuc jakby byl co dzien :banghead: A tak w ogole to moze kup mu gatki w motocykle :banghead: ja sie przyznaje, kupilam cos takiego kiedys i zrobilo wrazenie hehe