kriss.g Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 .. zazdroszczę zimnej krwi ... nie chcę nawet wiedzieć czy sam nie spanikowałbym ... powrotu do zdrowia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Szybkiego powrotu do zdrowia. Dobry ubiór jest bardzo ważny masz rację. Motor rzeczywiście trochę dostał. Wielki - [minus] dla kierowcy. Chamów i idiotów nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekzx9r Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 WitamStary musze przyznać że masz szczęście. Kuźwa czytając to aż się wzdrygnąłem bo często tamtędy jeżdże brrrr.. Z tym kolanem ,to jak już ktoś napisał ,gips to raczej pomyłka- pewnie Ci go w Wejherowe zakładali :) Szybkiego powrotu do zdrowia Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemon Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Gratuluję zimnej krwi i życzę szybkiego powrotu do pełni sił. A tak przy okazji to fajnie, że są też poczciwi policjanci, :) myślę, że w takich sytuacjach jak Twoja warto napisać o nich coś dobrego. W końcu nie każdy motocyklista to dawca organów i zabójca na 2 kółkach - a nie każdy policjant to wróg motonitów. pozdro dla pana w mundurze :icon_rolleyes: Cytuj Człowiek wolny idzie do nieba taką drogą, jaka mu się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Gratuluje zachowania zimnej krwi :) Życzę szybkiego powrotu do pełni sił.Pozdrawiam Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Postepowanie karne bedzie obligatoryjnie - kolega odniosl przeciez obrazenia naruszajace czynnosci ciala na okres powyzej 7 dni. Prokuratura bedzie wiec musiala dzialac z urzedu. Realny scenariusz to taki, ze gosc dobrowolnie podda sie karze i zakonczy sie na grzywnie. Ale tym akurat bym sie nie przejmowal - dla Ciebie kazdy wyrok skazujacy do otwarcie bramki do procesu cywilnego i wydarcia z goscia solidneeej kasy! Radze jednak pilnowac przynajmniej na poczatku rozwoju wydarzen, bo sami wiecie jak to jest z uderzeniem w tyl. Wielu stosuje do tej pory stara zasade, ze kto wjezdza w czyjs tyl to tego wina... Moto rzeczywiscie wyglada nieciekawie...Miales ogromne szczescie. Patrzac na zdjecia mozna odniesc wrazenie, ze przednia lampa i deska rozdzielcza wystrzlily do gory prawie jak poduszka powietrzna :) . Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Powrotu do zdrowia zycze.I gratuluje zimnej krwi Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Zdrowia zycze i gratuluje zimnej krwi. Z tym kolanem to posłuchaj tego co tu piszą, sama mam srubke w kolanie i wiem co to znaczy. Zorientuj sie u jakiegos dobrego lekarza, bo ten gips to naprawde nie do konca mnie przekonuje... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 hmm chyba wiązadeł nie zerwałeś tylko naciągnąłeś. 2 lata temu skręciłem nogę w kolanie a więzadła nie poszły tylko je mocno naciągnąłem.... jak byś je zerwał to nic tylko operacja i to juz jest trochę bardziej skomplikowane.. ale nie zmienia to faktu że musisz teraz o kolanko dbać ( jakiś porządny specjalista) i potem rehabilitacja itp jak nie to czekają Cie problemy na długie lata, ale jak je skręciłeś to masz spore szanse, ze je jeszcze kiedyś skręcisz powrotu da ZDROWIA :) :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warrior.gwe Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Ale po grzyba moto kładłeś............... a co miałem fikać przez mesia !!??!! udeżając w tylne koło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 a nie można było spróbować ostro dać tyłem a później przodem i może kolo by sie ruszył o cm i akurat byś sie zmieścił ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mary Lou Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 a nie można było spróbować ostro dać tyłem a później przodem i może kolo by sie ruszył o cm i akurat byś sie zmieścił ??echhh sami mundrzy :icon_rolleyes: a co by bylo gdyby.... dajcie czlowiekowi spokoj :) Zycze duzo zdrowka, szybkiego zalatwienia spraw i powrotu na :icon_question: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 echhh sami mundrzy :notworthy: a co by bylo gdyby.... dajcie czlowiekowi spokoj Pozdrawiam Po moim wypadku tez takich mundrych słyszałem... A racja Damian, ucze sie na błedach... :icon_eek: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Teorie, teorie. Zrobił, jak zrobił i nic tego nie odmieni. Najważniejsze, że gnaty całe. Resztę da się łatwiej wygoić. Skontaktuj się dobrym łamignatem. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Jesli kierowca Mesia nie udzielil Ci pomocy, to mozna mu sie dobrac do dupy .Wkoncu to jego zas*any obowiazek Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi