Pawelo Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Niewiem Rychu rób jak chcesz ale nowe to nowe i polecam bo za 3,5tys nie dostaniesz nic nowego.No chyba ze nic nie warta aprilie. gwoli scislosci silniki, ktore posiadaja aprillki to jedne z najlepszych silników jakie mozna spotkac, a rozwalaja sie bo niektore łomy probuja przerobic np 50 na 80 i smigac po 160km/h. a poza tym "nowe" nie znaczy lepsze niz "stare" :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Jak bym miał raz w tygodniu zapie**alać na serwis to ja pie**ole taki interes :rolleyes: .Najlepsze stwierdzenie o Aprili to, że rura głosno chodzi :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BArt_X Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Bak sie rozczelnił?A to nie ma serwisu zeby zrobili? Serwis jest, ale chodzi o wykonanie takiego baku. Mój bak z simsona na 24 lata i nic się z nim nie dzieje. Skoro bak jest taki, to mam prawo przypuszczać, ze reszta też taka bedzie, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Moze i masz mysl se jak chcesz. Jak sie bak rozczelnia idziesz na serwis i dostajesz nowe moto. Ja mam Łosia od maja i jak narazie zero awari oprocz regulacji zaworów przy zakonczeniu docierania. 70km/h leci na prostej,dobre hamulce i niewiem czego rządzasz wiecej.Nawet z 3 ruszysz z pod swiatel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Moc 4,5KM wiec wystarczyPredkosc 70km/h wersja zblokowana po odblokowaniu zwieksza sie o wiele wiecej. A mi się zdaje że 70km/h to już odblkowany.. człowieku przecież to 4t 50cm3 90 -100 na pewno nie poleci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boleś Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Nie uzytkowałem tego sprzętu, ale ostatnio słyszałem przejeżdżającego blisko mnie "łosia" i muszę powiedziec, że dźwięk silnika bardzo pozytywnie mnie rozczarował. Jest dużo ładniejszy i bardziej rasowy niż 2T pięcdziesiątki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Skoro tyle tu wspomnianych awarii to chyba coś w tym jest? Za taką cenę stanowczo cos używanego, a markowego. Lubisz choppery? Polecam Suzuki GT80L :) Bezawaryjny, mocny i ładny. Za taką cenę kupisz jednego całego i drugiego na części (chociaż wątpię, żebyś potrzebował czegoś więcej niż nowe gumy, czy klocki hamulcowe...).Kupować nowy i z góry niepewny motocykl czy motorower tylko dlatego, że jest nowy i ma gwarancję to , moim skromnym zdaniem, głupota^2. Jako użytkownik 4T 50cc dodam jeszcze, że to motorki bardzo fajne ale daje w kość brak mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Juz sama nazwa jest suuuuper.Jezdze ŁOSIEM. :buttrock: E i jeszcze zbiornik sie rozszczelnia. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Nie no kurde padam.... Nikt nie ma tego sprzeta a kazdy narzeka,kurde ludzie dajcie na luz. A co do predkosci 70km/h to kto niechce niech niewierzy. Mam i wiem. Ja niewymagam od niego zeby jechal 90-100 bo to jest nierealne. Chodzi mi zeby 70 lecial bez pałowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Nie no kurde padam.... Nikt nie ma tego sprzeta a kazdy narzeka,kurde ludzie dajcie na luz. A co do predkosci 70km/h to kto niechce niech niewierzy. Mam i wiem. Ja niewymagam od niego zeby jechal 90-100 bo to jest nierealne. Chodzi mi zeby 70 lecial bez pałowania. 70km/h bez pałowania to się jeździ odblokowaną 80cc, najczęściej w 2T.Oboje mamy 4T 50cc, więc bądźmy szczerzy - one są mułowate bo takie muszą być.Z drugiej strony szkoda, że mam do Ciebie tak dalego, bo chętnie bym obejrzał tego Łosia aby wreszcie móc wyrobić sobie konkretnie o nim zdanie. O innych chińczykach już sobie wyrobiłem, niestety nie najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rych Opublikowano 4 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 ktoś wspomniał o SUZUKI GT 80. A jest coś innego w stlyu chooperowym o pojemności 50 cm . No i nie łoś bo tyle sie naczytałem że mi starczy. :) wole nie ryzykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 70km/h bez pałowania to się jeździ odblokowaną 80cc, najczęściej w 2T.Oboje mamy 4T 50cc, więc bądźmy szczerzy - one są mułowate bo takie muszą być.Z drugiej strony szkoda, że mam do Ciebie tak dalego, bo chętnie bym obejrzał tego Łosia aby wreszcie móc wyrobić sobie konkretnie o nim zdanie. O innych chińczykach już sobie wyrobiłem, niestety nie najlepsze. Jesli przyjedziesz na zlot do rybola to go obejrzysz i poznasz jak chodzi. A co do ciebie Rychu to słuchasz niewlasciwych osób.Owszem brys moze i ma racje,brakuje mu troche mocy ale to tylko 50ccm.Rychu zas wracam do ciebie,idz do salonyu to sie dowiesz co nieco o tym motorku. A kazdy tak gada bo nikt tego nie kupujeDlaczego?Bo jest jeszcze male przekonanie na polskiem rynku i dlatego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rych Opublikowano 5 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Owszem brys moze i ma racje,brakuje mu troche mocy ale to tylko 50ccm.Rychu zas wracam do ciebie,idz do salonyu to sie dowiesz co nieco o tym motorku. Wcale nie zależy mi na mocy tylko na niezawodności. A w salonie na penwno nie bedą mówić, że to złom. tylko bedą go zachwalać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 TO jesli nie zalezy ci na mocy to napewnoi nie bedziesz narzekal.Bo jest niezawodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalloKS Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 a czy w łosiu licznik nie kończy sie na 60km/h??? :) nie wątpię w to że jak jest nowy to i niezawodny,ale co będzie jak moto będzie miało 4 czy 5 lat i przebieg kilkudziesiąt TKM,czy tak samo będzie z jego niezawodnością??szczerze to wątpie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi