kwas Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 ktos kto nie ma o moto zielonego pojęcia to moze sie na simsonku zabić wiec takie gadanie jest bez sensu. Dalem wczoraj sie przejechac kumplowi huska te410, a on nie jezdził nigdy na zadnym moto oprócz simsona i nic mu sie nie stało, uwierzycie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 ktos kto nie ma o moto zielonego pojęcia to moze sie na simsonku zabić wiec takie gadanie jest bez sensu. Dalem wczoraj sie przejechac kumplowi huska te410, a on nie jezdził nigdy na zadnym moto oprócz simsona i nic mu sie nie stało, uwierzycie??? co do pierwszej czesci wypowiedzi: co do drugiej czesci to moze sie szybko uczy ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 tak ten filmik jest dla mnie kultowy :icon_mrgreen: moreno rządzi i wymiata wszystko dookoła :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 haha doslownie wymiata. nieokielznana moc.... (najlepsze jest: o ku**a przepraszam) ;DDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 No pierwsze słowa to znane polskie k**wa. I dobre jest to jak mówi że dobrz że nikogo nie zabił. To chyba by łoby nie możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 a jakby tam bylo dziecko ?? noge moglo... nie no LOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Tak dla mnie to te wasze odpowiedz sa troche :icon_mrgreen: Ale przyznam ze takich typow to malo jest na swiecie :wink: Aha i jechal bez kasku :eek: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biba24 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Korzystam z otwartego tematu.Obecnie mam kmx-a. Fajnie się nim jeździ jednak czasem mam ochotę się trochę powściekać i brakuje mi mocy. Na wiosnę będzie zmiana moto jednak mam dylemat, co wybrać. Czy przesiąść się na typowego crossa czy jednaj jakieś mocniejsze enduro?Czy cross używany amatorsko musi mieć remoncik, co 30h? Jeżdżę praktycznie w każdy weekend, często po lasach, łąkach, żwirowniach i nadodrzańskich wałach. Lubię skoki, podjazdy czasem jadę w dawne jeleniogórskie pojeździć po górach, ale tam moje moto nie daje rady.Proszę o rade, co wybrać? Jaki model? Oraz opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Sadzac po wypowiedzi nie bedzie to raczej cross bo crossy to raczej na tor niz na takie wypady na zwirownie itp :) Kup jakiegos enduraka 4t wiekszego to sobie posmigasz wiecej bez remontu i mniej spali :) POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 do takiej jazdy jak opisujesz to zdecydowanie wieksze enduro (w zaleznosci od tego jakim budzetem dysponujesz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biba24 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Będą barburki 14-tki może jakaś premia no i oczywiście kasa za teraźniejsze moto. Myślałem nad huska 410 bo jednak na ktma nie stać. Jedno, co na pewno wiem to moto musi mieć konkretny zawias no i zapas mocy. Może ktoś poleci cos lepszego, cos sprawdzonego różnych warunkach. Czym się sugerować przy zakupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Hehe zajrzyj do tematu Wszystko o Husqvarnie.... Te moto troche sie sypia :/ Porozgladaj sie na allegro i wybierz jakis to jakos ci doradzimy bo moto musi sie przede wszystkim tobie podobac :) POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biba24 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Podoba mi się yamaha wr 250. Jednak zastanawiam się jak sprawuje się to moto w warunkach wyżej wymienionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 WR250 to wyczyn :) Sam bym wzial WR400 gdybym mial wiecej kasy i gdybym caly czas dbal o sprzety :) POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biba24 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 http://allegro.pl/item130972818_yamaha_wr_...n_b_dobry_.htmlCena mnie zabija ale wygląd boski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi