michal1171 Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) Kruszon byłeś na torze w winowie koło opola? Edytowane 24 Września 2006 przez michal1171 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 24 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) Kruszon byłeś na torze w winowie koło opolaNie nie byłem ale myśle, że jak będe mieć przyczepke na stałe to zjawie się napewno ;] Edytowane 24 Września 2006 przez kruszon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 no gratka!! ja tez zapodam fotki mojej jak juz przyplynie ze stanow. jestem w podobnej sytuacji bo ze 125 na drz400e off-road. 50 kucykowy ;D PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Zycze bezawaryjnej jazdy mag*magic LOL :P Aha i gumowych drzewek :D <hahahahahaha> POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 hehe ja tobie rowniez ;] nie tyle gumowych drzew co miekkich ladowan ;]]] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 szkoda że nie byłeś w trestnie sobote oblukał bym sobie ją. Póki twarto do w trestnie polatasz w miare a jak popada będzieesz miał problem. Mam nadzieje że się spotkamy w tresnie to naprotej dasz ognia i zobaczymy jak to przyspiesza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 25 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 w sobote byłem na torze w Jeszkowicach, a w Trestnie w niedziele :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Gratulacje naprawde fajny sprzecikBezawaryjnej jazdy życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 :icon_mrgreen: WOW, szok w odbycie. Normalnie ekstra motocykl. Gratuluje :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Witam!!!Mam pytanko:Czy w YZ450F 03' są tylko 4 biegi?? bo ja tyle mam... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Witam!!!Mam pytanko:Czy w YZ450F 03' są tylko 4 biegi?? bo ja tyle mam... :)Tak, dlatego nie bardzo nadaje się w teren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Tak, dlatego nie bardzo nadaje się w teren.odczułem to... ale jak narazie to jezdzi mi sie wyśmienicie!! Odziwo nie miałem jeszcze żadnej gleby, ale mysle ze sie to niedlugo skończy... :) :icon_rolleyes: :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budyn Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Witam Gratulacje :notworthy: Też taka mam tylko 2004rZmieniłem z CRM 125(jeden sezon) na 450(narazie 15 h jazdy) i powiem ze to jest duzy skok!!! Jedyna wada jak dla mnie to brak 5 biegu POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 hmm ja mam 5 :icon_mrgreen: i mi to odpowiada ;p a poza tym gratuluje bo furka jest wspanial no i ten dzwiek mmm :wink: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Dołączam swoje gratulacje, super sprzęt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi