Tomski_01 Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Wujek mial KXF 250 z 2005 nowke i sprzedal bo lipa, cos sie walilo w silniku. Zamienil na niebieskie YZF 250 2005 i jest bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 nie znalazłem żadnej ciekawej oferty Kawy 06 wiec... a ta nie jest ciekawa:http://www.allegro.pl/item128818277_kxf_25...ealny_stan.html :icon_mrgreen: Rocznik którego szukasz i cena jedynie o 900zł wieksza od tego KTM-a :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woojo Opublikowano 25 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 oczywiście dzwoniłem to tego faceta od KX-F 06r. ale on nie chce za wiele spuścić z ceny a SX-F jest do wzięcia za 16.200zł. to jest jakieś 1200zł różnicy w cenie. nie wiem czy na podstawie jednego testu (o dziwo zwycięza w nim Kawasaki) z gazety można rozstrzygnąć, który z tych motocykli jest lepszy. testy w gazetach wygrywają firmy, które umieszczą najwięcej reklam i mają dobry układ z naczelnym. chciałbym wieżyc, że są wiarygodne...w sobotę jedziemy oglądać KTM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) No tą Kawke bym chętnie wziął gdybym miał tyle $$$. Te Kawy z 06 to podobno zajebiste maszyny ale w 05 bym sie nie pakował. Ale Kawa piękna.testy w gazetach wygrywają firmy, które umieszczą najwięcej reklam i mają dobry układ z naczelnym. chciałbym wieżyc, że są wiarygodne...w sobotę jedziemy oglądać KTM. To też racja. Edytowane 25 Września 2006 przez Kaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Powiem wam że nie można z jednej strony mówić że KTM jest lepszy czy gorszy. Zależy co komu pasuje np. mnie KTM nie zabardzo pasuje i jak jeździłem na ktm-ie i kawasaki to lepsze prowadzenie i silnik miała kxf-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Jeszcze niedawno pisałeś że KTM ma świetne zawieszenia a teraz że na Kawasaki ci się jednak lepiej jeździ i KTM nie za bardzo ci pasuje... Żeby nie było jak dla mnie SX-F to jeszcze trochę za młody motocykl żeby nie miał wad, ale zapowiada się naprawdę nieźle. Luzy zaworowe są regulowane płytkami w przeciwieństwie do starszych KTM. Silnik wydawał mi się trochę mocniejszy niż w YZ250F ale miał wydech Akrapovica a Yamaha fabryczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Jeszcze niedawno pisałeś że KTM ma świetne zawieszenia a teraz że na Kawasaki ci się jednak lepiej jeździ i KTM nie za bardzo ci pasuje... Żeby nie było jak dla mnie SX-F to jeszcze trochę za młody motocykl żeby nie miał wad, ale zapowiada się naprawdę nieźle. Luzy zaworowe są regulowane płytkami w przeciwieństwie do starszych KTM. Silnik wydawał mi się trochę mocniejszy niż w YZ250F ale miał wydech Akrapovica a Yamaha fabryczny. Tylko że chodził mi o to że w ktm-ie jest standardowe zawieszenie a kawasaki którym jeździłem mialo juz zrobione zaieszenie ale i tak chodzi nie tylko o zawieszenie tylko o wszystko o silnik itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Tylko że chodził mi o to że w ktm-ie jest standardowe zawieszenie a kawasaki którym jeździłem mialo juz zrobione zaieszenie ale i tak chodzi nie tylko o zawieszenie tylko o wszystko o silnik itd.Osobiscie uwazam ze YZF250 z 2005 bije na glowe KXF250 z 2005 pod wzgledem momentu, mocy i zawieszenia. Mialem okazje jezdzic jednym i drogim w tych samych warunkach. YZF jest mocniejsza i duzo lepiej wybiera nierownosci. Jedna i droga maszyna byla w 100% seryjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Osobiscie uwazam ze YZF250 z 2005 bije na glowe KXF250 z 2005 pod wzgledem momentu, mocy i zawieszenia. Mialem okazje jezdzic jednym i drogim w tych samych warunkach. YZF jest mocniejsza i duzo lepiej wybiera nierownosci. Jedna i droga maszyna byla w 100% seryjna. Tak tylko ty mówisz o kxf-ie z 2005 roku, a wtedy kxf była słabym motocyklem. Dopiero w 2006 roku kawasaki mogło sie pochwalić dobrym motorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Tak tylko ty mówisz o kxf-ie z 2005 roku, a wtedy kxf była słabym motocyklem. Dopiero w 2006 roku kawasaki mogło sie pochwalić dobrym motorem.Taa wtedy to z brzydkiego kaczątka wyrósł piękny łabądek. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Tak tylko ty mówisz o kxf-ie z 2005 roku, a wtedy kxf była słabym motocyklem. Dopiero w 2006 roku kawasaki mogło sie pochwalić dobrym motorem. zapomniales chyba dodac "nie". Na KXF z 2006 nie jezdzilem wiec nie mowie czy mocne czy slabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi