klisiu Opublikowano 16 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2003 Jade po wsi se komarkiem i jak by mnie gliny zatrzymały a nie maiłbym papirów ale karte motorowerową tak.. to co mogą mi zrobic ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 16 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2003 jak po wsi to pewnie nic, ale normalnie mandat i kolegium Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 16 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2003 Jak byś powiedział że to wujka i że dał ci sie raz przejechać i troche byś jeszcze pobajerował to najwyżej spuścili by ci powietrze z kół i dowidzenia :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 16 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2003 zależy na kogo trafisz... niebiescy dzielą sie na niemiłych i bardzo niemiłych. Ci pierwsi potrafią jedynie popieprzyć i na tym skończyć. im wystarczy, że sie wyżyją na Tobie słowami... to zalezy od Twojego szczęścia i losu. może w ogóle Cię nie złapią :P czego oczywiście Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 16 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2003 Ja ganiałem tak jak Dawid, Simsone po wsiach bez kasku, papiery były ale tylko to co leżały w domu (nawet tabliczki nie bylo :P ) i tak cały sezon prawie i nic sie nie stało :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesiek Opublikowano 16 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2003 Sorry ale ten temat byl chyba ze 20-razy poruszany na forum!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 17 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2003 Sorry ale ten temat byl chyba ze 20-razy poruszany na forum!!To niech bedzie i 21 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waco Opublikowano 20 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2003 Jak to nic nie zrobio... Co z tego ze masz karte motorowerowo ale nie masz papierów na motorynke to tak jak by była kradziona.... A policja jak ciebie zatrzymuje w pierwszej kolejności sprawdza OC i dowód rejstracyjny dopieor potem mogo zpaytac o karte :P Ale w sumie kto na wsi widział policje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 21 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2003 My tu Waco gadamy o wsi. Ja przeciez caly sezon jezdzilem bez piapierów bez niczego i nic sie nie staneło bo nawet z glinami sie nie mijałem. Wienc na wsi mozna spokojnie ganiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waco Opublikowano 21 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2003 Heh no właśnie na wsi mało kiedy a tak naprawde nigdy ich nie ma :P Chodz przypomnij sobie sytuacje jak mnie wtedy zlapali tym Piaggio jak sie przejechałem na jazde próbno :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaqui Opublikowano 23 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2003 U mojej babci pod Wrocławiem radiowóz kręci się kilka razy dziennie. :P Dawno temu miałem motorynkę.Gdy pierwszy raz wyjechałem na drogę asfaltową(wcześniej jeździłem polnymi)natychmiast zwinęła mnie policja.Jechałem bez kasku,karty motorowerowej,motor nie miał żadnych dokumentów(był kupiony od znajomego),żadnych świateł,lusterka,a miał...łyse opony.Gliniarze kazali mi prowadzić moto do domu,bo to było jakieś 500m od niego(sami jechali za mną).Potem pouczyli mnie trochę,pogadali i pojechali.Pamiętam,że strasznie się wtedy przestraszyłem i do dziś gdy jeżdżę moją Jawą(ciągle bez prawka) to mam w pamięci tamto zdarzenie. :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 19 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2003 Jade sobie po swojej wsi z kumplem on motoryna z silnikiem wski 125 ,a ja na ogarze 205 a przed moimi oczyma ukazuje sie napis policja! Byli to tajnacy spisali nas i puscili do domu! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 22 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2003 Ostatnio jeździłem z kumplem na MZ 250 po sandomierzu (byłem tam u babci)zaczeła ścigać nas straż miejska potem dołączyły się 2 poldkiale po starówce po uliczkach nie ma rady dojść mz wyjeżdzamy z starówki przez jakieś bruki radość duma że odpuścili a ty 2 razy motorki policyjne kumpel full oni full ztrzymaliśmy się pod wąwozem ja z motoru i strzała w wąwuz a mojego kumpla ani nie pytali o prawko ani o nic i tak nie miał (nawet kaskuw nie mieliśmy nie była zarejestrowana swiateł tzn ruina)i mu po prostu ostro najebali.Na koniec spuścili powietrze z kół i powiedzieli cytuje "z policją sandomierską nigdy nie wal w hu*a gnoju" i pojechli.Kumpel plecy sine od pał oczka napuchnięte co o tym sądzicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 22 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2003 akcja = reakcja Chcieliście z nich zrobić wałów i się nie udało. :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 22 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2003 Słusznie...mimo że nie zgodne z prawem ale ja bym chyba na ich miejscu też okopał maskę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi