radek320 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 nagrodą będzie uściśk dłoni prezesa wlasnie bo to wkoncu polska jest nie ma sie co za duzo nastawiac dobrze bedzie jak cos wogule bedzie nie slychac moze cos o YZF 750 KUP?? hhehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Może youngtimer cup dla motocykli do 1998 roku produkcji :) ZXR, YZF, stare GSXR i CBR, FZR - to mi się marzy. Jakby zebrało by się ze czterdziestu chętnych PZM-ot roztoczył by swoim patronatem taki cykl wyścigów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio1 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 chciałbym przeczytac takie info: Gsx-R cup polska 2007 W dodatku organizator zapewnia hostessy z malowaniem body paint do trzymania parasolek Mnie by wystarczyły te hostessy, najlepiej nie tylko do trzymania parasolek :) W ogóle jestem za tym, żeby ten nowy świecki zwyczaj utrzymać w przyszłym roku na wszystkich rundach MMP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 chyba oldtimer cup anal-fabeto ale jakos mi sie to kojarzy z zlotami starych motorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymekk Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 z nagrodami to pewno bedzie lipa chyba ze pawelec cos zorganizuje a co do oldtimer cup to sporo tego jezdzi wiec pewno bylo by fajnie :) A CO DO GSXR CUP to sam jestem ciekaw jak to zorganizuja bo przedzial pojemnosci jest rozlegly czy 750 i 1000 beda jezdzic razem a 600 osobno a moze tylko bedzie gsxr 1000 cup hmmmm czas pokaze pozdro all KUPIE YZF 750 STREET BUUHAHAAAHAHAHAH :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 z nagrodami to pewno bedzie lipa chyba ze pawelec cos zorganizuje a co do oldtimer cup to sporo tego jezdzi wiec pewno bylo by fajnie :) A CO DO GSXR CUP to sam jestem ciekaw jak to zorganizuja bo przedzial pojemnosci jest rozlegly czy 750 i 1000 beda jezdzic razem a 600 osobno a moze tylko bedzie gsxr 1000 cup hmmmm czas pokaze pozdro all KUPIE YZF 750 STREET BUUHAHAAAHAHAHAH :)tak jak pisalem wyzej - Grandys mowil ze bedzie podzial na pojemnosci ponizej i powyzej 600ccm. bedzie mozna startowac chyba na wszytkich gsx-r od poczatku produkcji czyli od 250 do 1100 i 1300:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 chyba oldtimer cup anal-fabeto ale jakos mi sie to kojarzy z zlotami starych motorówOldtimer z tym kojarzą mi się Twe opony na których jeżdziłeś w eliminacjach. Emeryt, nie zaśmiecaj forum informacjami "na razie 1.51" w to nie wierzy nawet Twój szesnastoletni kochanek.Pees. Do 15 lat - youngtimer, powyżej 15 lat - oldtimer, znawco :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 (edytowane) Niestety dotychczas nie udało mi się namówić Pirelli na jakieś śmiałe posunięcia i narazie oferta wygląda następująco :Wszystkie komplety: 120/70ZR17 + 180/55ZR17 PirelliSupercorsa : 1000 PLNSupercorsa PRO SC0 - SC3 (twardość mieszanki do wyboru) : 1075 PLNDiablo Slick SC0-SC3 NHS : 1025PLN Metzeler : Racetec K0 - K2 : 1110 PLNRacetec Slick K0-K2 NHS : 935 PLN Oznaczenie NHS oznacza oponę niedopuszoną do ruchu po drogach publicznych, pozostałe są "street legal". SC0,SC1,SC2,SC3 oraz K0, K1, K2, K3 oznacza twardość mieszanki (im niższa cyfra tym mieszanka bardziej miękka) W związku że cena jest wyższa niż myślałem nie ma żadnych wymagań co do ilości zamówienia, jedynym warunkiem jest naklejenie naklejki Pirelli/Metzeler na motocyklu. :) Jak dobrze pójdzie to na dniach będę miał ostatnie 2 komplety Rennsportów (poprzednik Racetec'a) w cenie około 800 PLN/komplet. Edytowane 10 Października 2006 przez Piotrusgsx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 ceny są okej :) pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 (edytowane) Pirelli Supercorsa : 1000 PLNnie miales czasami na mysli "diablo corsa" alboco - tylko co by wtedy robila taka opona w tym spise i to w wymiarze /55 hmm (po prostu nie spotkalem jeszcze)? Wszystkie komplety: 120/70ZR17 + 180/55ZR17a 190? Edytowane 10 Października 2006 przez Emil2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 nie miales czasami na mysli "diablo corsa" alboco - tylko co by wtedy robila taka opona w tym spise http://www.pirellimoto.co.uk/en_94/tires/t...l?catid=94RACIN Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 (edytowane) Jedna uwaga:to są ceny na "dziś". Niestety od nowego roku wszystko z Pirelli/Metzelera idzie 5% do góry. Ceny kompletów ze 190'tką podam jutro - będą minimalnie wyższe. Powyższa oferta dotyczy wyłącznie użytkowników forum.motocyklistow.pl - jedynym warunkiem jest umieszczenie naklejki (oraz sławienie dobrego imienia firmy Autokompleks :) ). Paradoksalnie najtaniej wychodzą slicki Racetec Metzelera - jak ktoś myśli poważnie o wynikach to chyba będzie najlepszy wybór :) @Emil2 - ceny dotyczą Supercorsy, Diablo Corsa I kosztuje 1100 PLN (o ile jeszcze jest dostępna w promocji), Diablo Corsa II (dwu składnikowa) będzie niedługo dostępna Edytowane 10 Października 2006 przez Piotrusgsx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Mam 2 komplety Metzeler Rennsport 120/70Zr17+180/55ZR17 w cenie 700 PLN/komplet (faktura, paragon) oraz jeden tył 180/55ZR17 w cenie 475 PLN. DOT z początku 2005r.Macie czas do niedzieli ale jak nikt nie będzie chętny to wystawiam je na allegro. Przy dobiorze osobistym możliwość montażu w promocyjnej cenie :buttrock: Link do fotek możecie znaleźć tutaj :METZELER.DE W razie czego zapraszam 022 618 66 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 dowiedzialem sie co nie co odnosnie gixercup. podobno maja byc obowiazkowe opony dunlopa. przy zakupie pakietu startowego w wersji podstawowej ma byc 6 kompletow opon dunlop d209 gp racer. dodatkowo bedzie mozna se dokupic wiecej tych opon w cenie okolo 1000/komplet. wiecej nic nie wiem, ale chyba nie bedzie zle, zwlaszcza ze te opony co beda w pakiecie startowym maja byc tansze. pozdrowyglada na to ze sie troche poscigamy :icon_mrgreen: :smile: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 dowiedzialem sie co nie co odnosnie gixercup. podobno maja byc obowiazkowe opony dunlopa. przy zakupie pakietu startowego w wersji podstawowej ma byc 6 kompletow opon dunlop d209 gp racer. dodatkowo bedzie mozna se dokupic wiecej tych opon w cenie okolo 1000/komplet. wiecej nic nie wiem, ale chyba nie bedzie zle, zwlaszcza ze te opony co beda w pakiecie startowym maja byc tansze. pozdrowyglada na to ze sie troche poscigamy :D :D ;)wchodze w to :P otworzyłem temat w którym możemy porozumiewać się nt. tego pucharu markowego:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=59670 napisze więcej jak tylko otrzymam od Grandysów szczegółowe informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi