Skocz do zawartości

Red Bull X-fighters 2006

Red Bull X-fighters  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak myslicie kto wygra Red Bull'a 2006 ??

• Nate Adams
      6
    • Fredrik Johansson
      0
    • Robbie Maddison
      1
    • Travis Pastrana
      64
    • Libor Podmol
      1
    • Mat Rebeaud
      1
    • Ronnie Renner
      3
    • Eigo Sato
      0
    • Dani Torres
      0
    • Andre Villa
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator

Fakt, whipy, szczególnie Torresa, to coś niesamowitego. Na mnie robią większe wrażenie niż backflipy, które jakoś mi się przejadly, bo nagle wszyscy je robią. Najlepsze backflipy dla mnie to w chwili obecnej backCordoba i backLazyBoy. Obie są fantastyczne i obie mogliśmy oglądać w Mardycie.

pzdr

Zawody były wrecz genialne a jak skonczyi ta relacje o 21 mozna było dalej ogladac na http://www.redbullxfighters.com/ normalnie leciało jak w telewizji potem była juz tylko powtorka z finału :( Superman flip z indian air Pastrany porpstu wymiutł i tyle, wydaje mi sie ze własnie przez ten dodtakowy indian i płynnosc wykonowania trikow wygrał... :buttrock: A flip Adamsa z cordova jak dla mnie to poprostu poezja 1 raz widziałem takiego flipa i baaardzo mi sie spodobał :flesje:

Najlepsze backflipy dla mnie to w chwili obecnej backCordoba i backLazyBoy
A widziałeś Backflipa 360 (Mulisha Twist)? Jak sama nazwa wskazuje to połączenie backflipa i 360 - jak ja to zobaczyłem to wymiękłem, żadne inne kombinacje backflipa nie robią takiego wrażenia, wkońcu są to sklejone 2 najtrudniejsze tricki - teoetycznie Mulisha Twist jest niewykonalny a praktycznie...dzisiaj miałem przyjemność go podziwiać na jednej stronce o fmx.
A flip Adamsa z cordova jak dla mnie to poprostu poezja 1 raz widziałem takiego flipa i baaardzo mi sie spodobał
Pierwszy wykonał go Adam Jones, ale Nate Adams faktycznie wygiął sie fantastycznie i pokazał klase. Edytowane przez Kaze

dzisiaj miałem przyjemność go podziwiać na jednej stronce o fmx.

To się podziel stronką :flesje:

Ps. Już nie musicie stawiać na nikogo :( zawody się skończyły a tu co jakiś czas głos na Pastrane przybywa :buttrock:

Edytowane przez Benek14