Vatzeque Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 http://youtube.com/watch?v=elIo6SIpukw Koleś ma licznik w kilometrach, zrobił jakąś naklejkę MPH i okłamuje nas tu :/ albo ja czegoś nie kumam. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 http://youtube.com/watch?v=elIo6SIpukw Koleś ma licznik w kilometrach, zrobił jakąś naklejkę MPH i okłamuje nas tu :/ albo ja czegoś nie kumam. MPH to oznaczenie mil/h ,czyli 1,609344 :) :crossy: Juz kumasz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 (edytowane) MPH to oznaczenie mil/h ,czyli 1,609344 :) :crossy: Juz kumasz?????heh nie o to chodzilo. Fazer nie ma na blacie 260mph. Na samym poczatku filmu widac ze to naklejka a pod szklem jest km/h. Tylko dlaczego tak wolno idzie do 100??? Cos tam namiachne z tym licznikiem jest. Edytowane 10 Września 2006 przez bekriss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Masz racje. Fazer ma zegar w milach wyskalowany do 160, a KM do 260 (po co 260mil/h w takim motocyklu:/ ). Gościu przykleił dupnie naklejke i robi sobie polewke z lajkoników. Tutaj jako dowód zdjęcie http://motodrom.com.pl/motocykle/3_5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 10 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Ano wlaśnie. A do tych jego "100 Mph" zbiera się ok. 10s gorzej od mojego wiekowego GSa :) Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 prawie jak Coperfield... prawie robi wielka roznice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 może koleś przełożysz bebechy od licznika milowego ale to teś by się nie zgadzało, oj, coś pokręcił i już :) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandziorka400 Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 widac ze naklejka jak byk, przede wszystkim po tym ze wskazowka sie pod nia chowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 11 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 To, że naklejka widać OD RAZU. Tylko chodzi mi o to czemu motor tak słabo się zbiera do 100km/h i dlaczego jesteśmy oszukiwani? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 6sek do 100km/h a naklejka po to zeby pokazac nam laikom ze tak naprawde rozpedzil sie do 100mil/h 100km/h to 60 mil a 100mil to juz 160km/h Wiadomo o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 (edytowane) O boshe ... ale Wy wszyscy pierdo*icie :clap: Vatzeque - rozumiem o co Ci chodzi. Ludzie, uzyjcie troche mózgu. Nie wiem czemu to ma sluzyc ale faktycznie licznik ten pokazuje prędkość w milach - jest przeskalowany. Jezeli ciągnac Fazerka po obrotach to 4 bieg wrzucamy przy 160km/h co by się zgadzało bo na filmiku 4 bieg wrzuca przy 100mph. Naklejka jest po to, aby bylo jakos oznakowane, ze licznik jest w milach, bo co poniektorzy mogli by sobie pomyslec, ze licznik jest w km/h i ten moto "nie jedzie". Jak widac nawet naklejka nie pomogła. :) Dla porownania :http://www.scigacz.pl/files/films/fazer_0_200.avi.html ps. Jeszcze jedno... dlaczego jestesmy oszukiwani ? Ja tu niczego nie widze. Dla mnie wszystko jest w porządku. Heh ... czepiacie sie... Edytowane 11 Września 2006 przez andrzejtomecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 (edytowane) przeciez pod naklejka mph ktora jest zreszta na szkle widac nieudolne fabryczne km/h... koles nie przewidzial ze jak kamera bedzie nizej to bedzie widac oryginalna skale :) gratulacje :biggrin: Edytowane 12 Września 2006 przez pawela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Witam! Nie chodziło tu nikomu o oszukiwanie . Jest tak jak wyjaśnił kolega Andrzejtomecki. Wszystko jest O.K. Możecie spać spokojnie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Nie Nie Nie!!!! Jest afera i nie mozna ttego tak zostawic. Mam nadzieje ze jutro Admin popoła komisje śledczą która to sprawdzi. Znaczy sprawdzi dlaczego jestesmy oszukiwani i przez kogo i w jakim celu i czy w ogóle jestesmy oszukiwani. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 12 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Bardzo dobrze, że są jeszcze ludzie stojący na straży porządku. heheTylko ja osobiście pojąć nie mogę (taką mam naturę :) ) na ch*j komuś przeskalowywać licznik, na ch*j bawić się w naklejki? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi