Kali00 Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Proszę o wszelkie informacje na temat KMX 200. Po zimie planuje zakupić ten oto motocykl i chcem się o nim dowiedzieć jak najwięcej ! Może jest na forum jakiś użytkownik tego moto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 mój przejeżdżał ok 120 km na baku +rezerwa, dokładnie nie powiem bo wtedy poprostu podjeżdżałem na stację i lałem pod korek zbiornik ma chyba 8,9 l z rezrerwa jesli sie nie mysle to wychodzi cos okolo 7 litrow Proszę o wszelkie informacje na temat KMX 200. Po zimie planuje zakupić ten oto motocykl i chcem się o nim dowiedzieć jak najwięcej ! Może jest na forum jakiś użytkownik tego moto ? z tego co wiem to bardzo trudno o tlok do niego takze polecam sete.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 zbiornik ma chyba 8,9 l z rezrerwa jesli sie nie mysle to wychodzi cos okolo 7 litrow napewno więcej, płaciłem wtedy około 35zł przy tankowaniu a paliwko stało po 3.85, to będzie coś koło 9l więc zbiornik ma trochę mniej niż 10l Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 potwierdzam, zbiornik ma niecałe 10L, przy normalnej jezdzie od korka do rezerwy robie ~135km , terenie do 8L Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Ja z takim pytaniem wyskocze - czy do kmx'a da sie na przod zaadoptowac jakies inne zawieszenie ? Z cr'ki,kx'a czy czegokolwiek ? Moze i glupie ale mnie to meczy od jakiegos czasu :) Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Ja z takim pytaniem wyskocze - czy do kmx'a da sie na przod zaadoptowac jakies inne zawieszenie ? Z cr'ki,kx'a czy czegokolwiek ? Moze i glupie ale mnie to meczy od jakiegos czasu :wink: wiesz ze o tym samym myślalem.....tylko nie wiem czy w tych zawiehach od crossówek nie jest wieksza średnica tego uchwytu mocujacego?ja chyba sobie przez zime utwardze przednia zawieche.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Dla chcącego nic trudnego, nie ma rzeczy niemożliwych :) Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 jak masz lagi + półki to nie widzę problemu żeby wymienić Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 a tam w tych wyczynach to ta główka ramy nie ma wiekszej średnicy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 a tam w tych wyczynach to ta główka ramy nie ma wiekszej średnicy???? nie, wymieniałem łożysko kulkowe na łożysko stożkowe od kx'a więc powinno być ok Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 i zrobisz sam przedni zawias? Przód motocykla bedzie stal 2x wyzej i bedzie twardy a tyl bedzie niziutki i miekki? Czy masz zamiar ostro wpuszczać zawias w półki.Wypadałoby zmieniać od razu zawias przod i jakis lepszy tylny amor...Ale to juz koszty zdecydowanie ponad 1000zł Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_mog Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Witam Serdecznie. Kupiłem dzisiaj Kawasaki Enduro KMX125 z komisu i nie wiem jakie oleje stosować do silnikaoraz do mieszanki paliwowej nie wiem w jakich proporcjach czy 1:50 wystarczy zrobić mieszankę paliwową?Z góry serdeczne dzieki. Witam Serdecznie. Kupiłem dzisiaj Kawasaki Enduro KMX125 z komisu i nie wiem jakie oleje stosować do silnikaoraz do mieszanki paliwowej nie wiem w jakich proporcjach czy 1:50 wystarczy zrobić mieszankę paliwową?Z góry serdeczne dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Do silnika Motul Transoil Expert 2T, do mieszanki PolsyntetykiMobil Extra 2T, (na tym jeżdze ja i jest super)Castrol Actevo Full SyntetykiCastrol R2Mobil Racing 2T Oryginalnie pod siedzeniem jest zbiornik na olej tzw "dozownik" i tam wlewasz olej a on sam robi sobie mieszanke, jak masz odczepiony dozownik to lej mieszankę 1:40 a jak bedzie bardzo kopcic to 1:50.... Do chłodnicy standart zwykły płyn do chlodnic.... Wszystko juz było na forum nie jeden raz.... Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Ja polecam Midlanda,znacznie tanszy i wcale niegorszy. Jezdze na nim od dluzszego czasu i jedyne co to moto mniej kopci mimo,ze taki sam stosunek oleju do paliwa mam ciagle. Pozdrawiam. Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_mog Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Czy ma ktoś może dokumentacje serwisową do KMX-a 125? albo wskaże mi ktoś skąd można zassać z neta coś o tym motorku a w szczególności do jego silnika. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi