damian-kmx Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 no wlasnie(choc i lutownica by sie cos wykombinowalo ale to na krotka mete) to nie wiecie gdzie takie cos mozna dostac???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Ma ktoś założoną w KMX z tyłu kostke 110/100 ? wchodzi bez problemu ? Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) Ma ktoś założoną w KMX z tyłu kostke 110/100 ? wchodzi bez problemu ? miałem 100/100 i było po 7mm z każdej strony wolnego ale to zależy od producenta i bieżnika Edytowane 12 Października 2006 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) Konkretnie mam zamiar kupić Mitasa C-16 110/100/18 na tył i C-17 90/90/21 na przód.... teraz mam enduro 4.10 co w przeliczeniu jest ok 100/100 i mam po 1,5cm wolnego po bokach... Edytowane 12 Października 2006 przez Bubu Goryl Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Ostatnio mialem z tyłu Michelina 130/70/18 szosowke i jeszcze bylo minimalnie wolnego miejsca. Z tym,ze naciag lancucha mam prawie na maxa co sie temu rowna kolo jest bardziej z tylu,a tam w wahaczu jest wiecej miejsca. Teraz smigam na Metzelerze Enduro 110/80/18 i miejsca jest wrecz duzo bym powiedzial.Ale tak jak Enduromaster napisal - zalezy od bieznika i opony. Wg mnie by weszla kostka 110/100 bez problemu. Pozdrawiam. Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 ja mam ta 110 http://moto.allegro.pl/item132618616_opona...tera_cr_wr.html zastanawialem sie nad tez ta mitasa 110 ale wybralem ta. Wchodzi bez problemu i jest twardsza od mitasa ale nie wiem czy to dobrze czy zle?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Skad masz informacje,ze ta opona jest twardsza od mitasa ? Od C-16 tez twardsza ? (chyba najtwardszy mitas w gamie) Ogolnie to jak czasem latasz po ulicach to Ci kostka dluzej pozyje kosztem wlasciwosci jezdnych w blocie i piachu (glowy za to nie dam,ze sie bedzie gorzej jezdzic ale tak mi sie wydaje) Pozdro Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew85 Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Cześć mam taki problem ze swoim kmx - jak dodam gwałtownie gazu to mi go trochę muli a przy pracy na najniższych obrotach silnika to nawet potrafi zgasnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Cześć mam taki problem ze swoim kmx - jak dodam gwałtownie gazu to mi go trochę muli a przy pracy na najniższych obrotach silnika to nawet potrafi zgasnąć. najprawdopodobniej zasyfiony gaźnik lub pływak ci sie przywiesza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Zla regulacja... Pokrec srubka od skladu miesznanki :icon_question: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew85 Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 ale którą śrubką regulować bo zawsze regulowałem tą dużą położoną ukośnie - chyba od powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 No jedna jest od obrotow - ta wieksza. Mniejsza jest od wlasnie mieszanki. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew85 Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Mam takie pytanie ile palą wasze kmx w terenie przy normalnej jeździe. Bo mój pali około 6,5l na benzynie 95 a kumpel ma 250 Suzuki i mówi że mu pali 5,5l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 zalezy przy jakiej jezdzie??? ja spale z 7... a jakie twoj kolega ma to suzuki???moze mu tyle pali na wolnych obroach??? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 mój przejeżdżał ok 120 km na baku +rezerwa, dokładnie nie powiem bo wtedy poprostu podjeżdżałem na stację i lałem pod korek Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi