Stoźu Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Chyba źle kolegę zrozumiałem :bigrazz: Jeśli o to chodzi to są fajki z takim gumowym kołnierzem i taka powinna być oryginalna. A po czym wnosisz, że to przez świece motocykl gaśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik2005 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 nie wiem przez co ale teraz mi to juz nie potrzebne poniewaz dzisiaj sprzedalem kmxa. Zostalo mi duzo CZESCI DO KMXA jak cos potrzebujecie to piszcie na gadu moze bede mial : 7036972 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik2005 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=726064773 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon010 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Jak bym założył wydech końcowy od Hondy CR 125 do Kawy KMX 125 czy chodził by ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoźu Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 (edytowane) Jak bym założył wydech końcowy od Hondy CR 125 do Kawy KMX 125 czy chodził by ? Jeśli tłumik w CR ma jakieś przegrody to sobie odpuść i zainwestuj w jakiś dedykowany do kmx-a. A jeśli jest przelotowy to możesz go założyć i liczyć się z regulacją gaźnika, ale i tak lepsze efekty da jakiś akcesoryjny do kmx-a. Edytowane 29 Sierpnia 2009 przez Stoźu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon010 Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Jaka jest średnica frezu na którym trzyma sie nóźka biegów w KX ? Bo niewiem czy pasowała by do KMX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palucci Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Mam pytanko czy oponka Mitasa CROSS 130/80-17 C-02 65 N TT podejdzie do KMX ??? Próbował ktoś może takiego eksperymentu :buttrock: ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Mam pytanko czy oponka Mitasa CROSS 130/80-17 C-02 65 N TT podejdzie do KMX ??? Próbował ktoś może takiego eksperymentu :buttrock: ??? Małe pytano, dlaczego taki szeroki kapeć? Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palucci Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Małe pytano, dlaczego taki szeroki kapeć? Mogłem go kupić w dobrej cenie :biggrin: ,ale przyjrzałem się dzisiaj i niestety nie ma szans.... Mogę się pochwalić po prawie 6 miesięcznej reanimacji mój Kmx 200 dzisiaj zagadał ale.... Ładnie wkręca się na obroty na luzie ale po wrzuceniu biegu robi się dziura uuuuuuuuu i nie chce ruszyć z miejsca.Myślę ,że wina jest po stronie dawkowania powietrza chyba ,że się mylę.Może mi ktoś poradzić w tej sprawie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulek3000 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Witam. Mam pewien problem. Zamawiałem simmeringi z serwisu z Tarnowa i wysłali mi złe, ponadto nie chcieli ich przyjąć z powrotem. Czy wie ktoś z jakiego serwisu najlepiej te części zamówić? Drugi problem jest taki że posiadam w skrzyni biegów płyn chłodniczy. Cylinder cały i głowica chyba też. Mechanik mówił że poprzedni mechanik wsadził złą uszczelkę, gdyż tuleja wystawała na ileś tam minimetrów i trzeba było wstawić jakąś inną uszczelkę. Czy wie ktoś o co chodzi? Trzeci problem to prędkościomierz mi się je*ie. Zakładam tam te kółeczka na swoje miejsce, prędkościomierz chodzi, a po następnym odpaleniu już nie. Czekam na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulek3000 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKrystian Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 (edytowane) Czy mógł by mi ktoś podać jaka jest długość kanału w cylindrze, mógł by ktoś to zmierzyć bo pilnie potrzebuje takiej info. A i czy taka opona wejdzie na tył: http://www.allegro.pl/item856184089_nowa_1...rathon_239.html lub ta: http://www.allegro.pl/item853410310_nowa_1...a_g540_327.html Edytowane 31 Grudnia 2009 przez MKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
no_lukasz Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Witam Panowie mam mały a w zasadzie duży problem z moim KMX rok 2000. Mam problem z wbiciem pierwszego biegu, nie chce w ogóle załapywać, a czasami jak już załapie to wyskakuje. Dodam, że na początku wszystko było ok. Wymieniłem tarcze sprzęgła na nowe bo myślałem, że tam tkwi przyczyna.Liczę na Waszą pomoc, gdzie zajrzeć, co zrobić by zlokalizować przyczynę problemu i ją wyeliminować? Z góry dzięki, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Witam Panowie mam mały a w zasadzie duży problem z moim KMX rok 2000. Mam problem z wbiciem pierwszego biegu, nie chce w ogóle załapywać, a czasami jak już załapie to wyskakuje. Dodam, że na początku wszystko było ok. Wymieniłem tarcze sprzęgła na nowe bo myślałem, że tam tkwi przyczyna.Liczę na Waszą pomoc, gdzie zajrzeć, co zrobić by zlokalizować przyczynę problemu i ją wyeliminować? Z góry dzięki, pozdrawiam Trzeba najpierw ściągnąć prawy dekiel i sprawdzić automat biegów a jak on będzie ok to rozpruć silnik w pół i sprawdzać wałek i wodziki no i oczywiście koła zębate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni251 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Witam możecie mi podpowiedzieć gdzie dostać linkę ssania do kmx 125, może z was ktoś ma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi