Skocz do zawartości

fajny naked z V-łką

Rekomendowane odpowiedzi

wiem dos o monter ,raptor i sv ale szukam jednak czegos innego. jesli nie znajde to chyba kupie 4 w rzędzie. ale liczena wasza pomoc bo mazy mi sie Vłka

hmmm wybór nawet jest kwestia kasy

Suzuki ntv 650

Suzuki Vx 800

Yamaha v-max

:notworthy:

najlepiej zeby byl podobny do zr7 horneta czy bandita tylko Vłka. musi miec dobra zawieche hamulce itp.

:notworthy: że jak? Nie wiem przejrzyj sam te moto co Ci podałem i poszukaj podobienstwa. Jedno wiem do 13 tys zł to juz mozesz zrezygnowac z v-maxa;]

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M268129 piekny motor (brata) taka linia mi sie wlsnie podoba tylko zeby miał V. dotychczas sie jeszcze nie spotkalem wiec pytam was czy istnieje wogule taka mieszanka? Edytowane przez gumbal

honda vtr jak dla mnie zajebioza tylko sporo pali no i nie jest to typowy naked ma małą pół owiewkę, ale przerobić nie problem jak bym miał wybrać(i bym miał kasę) V to chyba vtr jak to chodzi myy miodzio :notworthy:

a V-ki, która ma linię jak rzędowa 4 to raczej nie znajdziesz

a po za tym patrzysz tylko na wygląd? bo wszystkie te v dość sporo się od siebie różnią np vx od sv inna jazda

Edytowane przez loko

motocykl nie stary do 13 tys mysle gdzies od 1998 moglby byc. najlepiej zeby byl podobny do zr7 horneta czy bandita tylko Vłka. musi miec dobra zawieche hamulce itp.

panie tak to tylko w erze :notworthy:

Najblizej to bedzie chyba VTR 1000 Firestone zakladajac ze podoba ci sie hornet s i zr7 s. Za 13tys sie kupi ale jak na pierwszy motocykl to moze byc zbyt wiele. W silniku drzemie 110 vidlastych koni.

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=121994655

Edytowane przez bekriss

• Administrator
a ja bym proponował jednak Bulldoga. Silnik jest od DragStara, linia piękna, ten bag... Zastanów si. Moto spokojne, w sam raz na jaranie się jazdą. Ale za tą kase... Może by Ci się udało sprowadzić jakiegoś...

Daj spokój, Bulldog to czoper, a kolega szuka czegoś sportowego. Bulldogiem można po bulwarze poszaleć, ale do poszalenia się nie nadaje...

Coś nie dajesz nam szans. 13.000 i wymagania co do V-ki. Dołóż drugie tyle, a wybór się zwiększy.

pzdr

Najblizej to bedzie chyba VTR 1000

VTR-ka jest piękna. To że dużo pali - taki urok. Dodam, że nowy SuperDuke KTMa (Vka 990 ccm) żłopie podobnie. Da się to przeżyć. takie sprzęty nie kupuje się po to, by nimi na Nordkap jeździć...

pzdr

Daj spokój, Bulldog to czoper, a kolega szuka czegoś sportowego. Bulldogiem można po bulwarze poszaleć, ale do poszalenia się nie nadaje...

http://www.swiatmotocykli.info/infopage.php?id=100

chyba się koledze choppery z innymi motocyklami pomyliły... pytanie było o nakeda z silnikiem w układzie v, podklasa - agresywna stylistyka. nie widziałem nic o "poszaleniu"

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

• Administrator

Po prostu Bulldog pasuje do Monstera czy Raptora jak pięść do nosa. Nie polecam, chyba że ktoś lubi czoperową jazdę bulwarową. Jeździłem Bulldogiem i doskonale wiem, że ten motocykl to prawie chopper, tylko udaje nakeda :biggrin: Widać to po charakterstyce silnika, wiotkości ramy, miękkości przedniego zawieszenia etc

pzdr

Po prostu Bulldog pasuje do Monstera czy Raptora jak pięść do nosa. Nie polecam, chyba że ktoś lubi czoperową jazdę bulwarową. Jeździłem Bulldogiem i doskonale wiem, że ten motocykl to prawie chopper, tylko udaje nakeda Widać to po charakterstyce silnika, wiotkości ramy, miękkości przedniego zawieszenia etc

pzdr

tez bym sie pod tym podpisał , Buldoga bym bardziej porównywał do V-maxa , choć V-max znacznie mocniejszy :biggrin: pozdro