>DANIEL< Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) Witamszukałem ale, nie znalazłem, jakie są preparaty do opon, aby opona miała się ciężej przebić, bo niestety przebiłem ostatnio opone i musze sklejac dętke, a takto moze by sie nie przebiła jak bym zastosował jakis srodek do opon, tylko jaki? i gdzie go kupić?? upsss :) oczywiście dętka, a nie dędka :D Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez >DANIEL< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek-KTM Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Trzeba kupic musa :). Jest taki preparat który działa podobnie jak mus, nazywa sie Tirol. Koszt ok 40 zł. http://www.allegro.pl/item114574088_zapomn...nach_tirol.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Życze powodzenia w sklejaniu "Dędki" :) Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Są tez takie specjalne wkładki w opone i dzieki temu nie da sie złapac "kapcia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 ja jezdze na musach - mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 POlecam Tirol. Naprawdę sprawdziłem go wielokrotnie, polecam więc ten zakup. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) Mam pytanie do was odnosnie opon a nie preparatu. Chodzi o to ze kupilem nie wiem jakim cudem za 160zł nowiutkie oponki METZELERA. I z tylu oponka ma roamiar 120/80 i nie wiem jaki rozmiar ma miec detka bo w sklepie u nas motoryzacyjnym mowi mi ze nie wie jaki to rozmiar detki bo jest iinna rozmiarówka.Np mam teraz opone 110/100 a detka ma rozmiar 325/320. Powiedzcie mi jak mam dopasowac detke do tej opony :) POZDR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 26 Sierpnia 2006 przez Arma87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 POlecam Tirol. Naprawdę sprawdziłem go wielokrotnie, polecam więc ten zakup. pzdr niezawsze się sprawdza, ale pzry małych gwózdkach daje radę, przy większych gdzie tzreba łatać dętka nadaje się do kosza bo łata się od tego żelu odkleja ja jezdze na musach - mega ile teraz stoją musy ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 To co bedzie lepsze tirol, czy musy?? A jakie są ceny mus'ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 mus jest duzy drozszy od tirolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 musy to kilkaset złotych a kupowanie uzywanych za 100-200 zł to bezsens bo czesto sa juz strasznie porozrywane w sordku czego gołym okiem niewidac :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersheep Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 musy to kilkaset złotych a kupowanie uzywanych za 100-200 zł to bezsens bo czesto sa juz strasznie porozrywane w sordku czego gołym okiem niewidac widze ze masz doswiadczenie z musami, pewnie juz duzo zjezdziles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygizz Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Popatrz na allegro, mozesz tez zobaczyc na CPN-ach :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 tirol mozna kupic w sklepie z czesciami do ciezarowek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 sprawdzilem TIROL przebijac uszkodzona detke ( zaworek do polowy wyrwany), ale napompowalem i przebilem gwozdziem , zero reakcj ze strony TIROL-a - dlamnie to sciema :biggrin: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi