Skocz do zawartości

skuterem pod tira

TeRRoRystA
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

stan, Patryka w tym momencie jest stabilny, ma połamane oby dwie nogi i założone na całym wręcz ciele tzw. sączki które odsączają rope z ran, przed nim długa rehabilitacja.. na którą go nie stać, skuter wygrał w jakimś czasopiśmie.. później tyrał jak wół by zarobić na paliwo.. a los zgotował mu coś takiego to przykre, nie wiem jak pomóc..

"więc niech przyjdą anioły, rzekami płyną nasze łzy.."

mam tylko nadzieje, że wyjdzie z tego a po całym wypadku zostaną tylko fotografie..

Wiem, ale jak się przeczyta 200 takich postów o R1 to to zaczyna brzmieć groteskowo.

pozdr

A według mnie to g**** prawda! Nie ma różnicy skuter czy R1. W większosci zależy to od KIEROWCY! Reszta od innych czynników np. inni uczestnicy ruchu. Nieważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią !

A według mnie to g**** prawda! Nie ma różnicy skuter czy R1. W większosci zależy to od KIEROWCY! Reszta od innych czynników np. inni uczestnicy ruchu. Nieważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią !

Czytaj ze zrozumieniem, bo nie bardzo wiem, co w mojej wypowiedzi jest g**** prawdą.

pozdr

"Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)

"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010)

no, niestety to główna cecha naszego ruchu ulicznego... Ech... Dlaczego nie można po prostu sobie spokojnie, bezstresowo jechać z miasta A do miasta B... :D Dlaczego czasem w ogóle niekórzy nie dojeżdżają... Niestety, tematy jak ten będą zawsze wracać.

Ahem, a my (tzn. motocykliści) to już w ogóle jesteśmy aniołki, tak? No, ja bym tak ostrożnie z takmi życzeniami, bo to my wszyscy - uzytkownicy dróg - powodujemy taki stan rucho jaki jest. A motocykliści (i nie okłamujmy się, to prawda) często, za często, powodują chaos i nerwowe reakcje katamaraniarzy.

"Kto jest bez winy, niech se rzuci kamieniem......"

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

Jazda od małego, czemu nie? ale żeby to nie była ulica gdzie jeździ dużo samochodów a najlepiej zamiast typowo szosowego jednoślada jakieś małe enduro/skuter o zacięciu offroad'owym bo na nim na pewno się najlepiej nauczy jeździć a też jest (przynajmniej powinno) być ubrane w ochraniacze.

Pozdrawiam Marek.

Kurczę ... przykre strasznie ... trzymam za niego kciuki.

Ale dlatego ja raczej nie pozwolę swojemu synkowi na moto w młodym wieku ... bo wiem po sobie, jakie doświadczenie miałem zaczynając puszką i ile mnie nauczyły lata jazdy w puszce. Nic nikomu nie ujmując, można być rozważnym, ale doświadczenie ogromnie zmniejsza ryzyko. A lepiej łapać je siedząc bezpieczniej w puszce niż na moto ...

Greetz,

&REW.

Kiedyś jednak musi zdobyć doświadczenie, uważam, że od młodego wieku motorowerem lepiej zaczynać niż od 20 na motocyklu z dużą mocą.

Ahem, a my (tzn. motocykliści) to już w ogóle jesteśmy aniołki, tak? No, ja bym tak ostrożnie z takmi życzeniami, bo to my wszyscy - uzytkownicy dróg - powodujemy taki stan rucho jaki jest. A motocykliści (i nie okłamujmy się, to prawda) często, za często, powodują chaos i nerwowe reakcje katamaraniarzy.

"Kto jest bez winy, niech se rzuci kamieniem......"

Nie zrozumiałeś mnie. Powiedziałem to tak bardziej... hmmmm, ja wiem.... refleksyjnie...?

pozdr

"Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)

"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010)