TeRRoRystA Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 stan, Patryka w tym momencie jest stabilny, ma połamane oby dwie nogi i założone na całym wręcz ciele tzw. sączki które odsączają rope z ran, przed nim długa rehabilitacja.. na którą go nie stać, skuter wygrał w jakimś czasopiśmie.. później tyrał jak wół by zarobić na paliwo.. a los zgotował mu coś takiego to przykre, nie wiem jak pomóc.. "więc niech przyjdą anioły, rzekami płyną nasze łzy.." mam tylko nadzieje, że wyjdzie z tego a po całym wypadku zostaną tylko fotografie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Wiem, ale jak się przeczyta 200 takich postów o R1 to to zaczyna brzmieć groteskowo. pozdrA według mnie to g**** prawda! Nie ma różnicy skuter czy R1. W większosci zależy to od KIEROWCY! Reszta od innych czynników np. inni uczestnicy ruchu. Nieważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 A według mnie to g**** prawda! Nie ma różnicy skuter czy R1. W większosci zależy to od KIEROWCY! Reszta od innych czynników np. inni uczestnicy ruchu. Nieważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią !Czytaj ze zrozumieniem, bo nie bardzo wiem, co w mojej wypowiedzi jest g**** prawdą. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 no, niestety to główna cecha naszego ruchu ulicznego... Ech... Dlaczego nie można po prostu sobie spokojnie, bezstresowo jechać z miasta A do miasta B... :D Dlaczego czasem w ogóle niekórzy nie dojeżdżają... Niestety, tematy jak ten będą zawsze wracać. Ahem, a my (tzn. motocykliści) to już w ogóle jesteśmy aniołki, tak? No, ja bym tak ostrożnie z takmi życzeniami, bo to my wszyscy - uzytkownicy dróg - powodujemy taki stan rucho jaki jest. A motocykliści (i nie okłamujmy się, to prawda) często, za często, powodują chaos i nerwowe reakcje katamaraniarzy. "Kto jest bez winy, niech se rzuci kamieniem......" Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ihriel Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Biedne dziecko, bardzo mi Go żal. Kur.wa mać - 14-latek za kierownicą. Możecie mnie skrytykować, mam to gdzieś, ale jestem przeciwna jeżdżeniu dzieci na skuterach jako uczestnicy ruchu miejskiego. Dlaczego? Na to pytanie chyba nie musze odpowiadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Jazda od małego, czemu nie? ale żeby to nie była ulica gdzie jeździ dużo samochodów a najlepiej zamiast typowo szosowego jednoślada jakieś małe enduro/skuter o zacięciu offroad'owym bo na nim na pewno się najlepiej nauczy jeździć a też jest (przynajmniej powinno) być ubrane w ochraniacze.Pozdrawiam Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Kurczę ... przykre strasznie ... trzymam za niego kciuki. Ale dlatego ja raczej nie pozwolę swojemu synkowi na moto w młodym wieku ... bo wiem po sobie, jakie doświadczenie miałem zaczynając puszką i ile mnie nauczyły lata jazdy w puszce. Nic nikomu nie ujmując, można być rozważnym, ale doświadczenie ogromnie zmniejsza ryzyko. A lepiej łapać je siedząc bezpieczniej w puszce niż na moto ... Greetz, &REW. Kiedyś jednak musi zdobyć doświadczenie, uważam, że od młodego wieku motorowerem lepiej zaczynać niż od 20 na motocyklu z dużą mocą. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Ahem, a my (tzn. motocykliści) to już w ogóle jesteśmy aniołki, tak? No, ja bym tak ostrożnie z takmi życzeniami, bo to my wszyscy - uzytkownicy dróg - powodujemy taki stan rucho jaki jest. A motocykliści (i nie okłamujmy się, to prawda) często, za często, powodują chaos i nerwowe reakcje katamaraniarzy. "Kto jest bez winy, niech se rzuci kamieniem......"Nie zrozumiałeś mnie. Powiedziałem to tak bardziej... hmmmm, ja wiem.... refleksyjnie...? pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi