Marta69 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) Zawsze ubieram motociuchy i juz zdazyly mi skore uratowac... Ja też. I mi też już zdążyły dupsko uratować. Zwłaszcza kask. I teraz mam nauczkę że nawet na głupim skuterze można się zabić... Uważajcie na siebie ! Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez Marta69 Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 A dopiero co czytałem twoje relacje ze zdobywania prawka i zakupu moto... :flesje: Szybko zdobywasz kolejne motocyklowe stopnie wtajemniczenia. ;) A kto powiedział, że to się zdarzyło po zrobieniu prawka i kupnie motocykla??????To było 3 lata temu jeszcze za czasów plecaczkowania. Facet zahamował gwałtownie przed nami. Habel do oporu, motocykl wykonało jedyne w swoim rodzaju stoppie i poleciało na przeciwny pas ruchu. Ja wyleciałam tak, że gdyby jechało coś z naprzeciwka, to zapewne nie pisałabym dzisiaj tego posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 od samego patrzenia mnie wszystko boli:( ale i tak nie dotrwalam do konca stronki....za mietka jestem no takie fotki powinni na kursach pokazywac, zwlaszcza ludziom bez wyobrazni. też mnie bolało jak to oglądałem. kiedyś był taki pomysł, żeby tego typu zdjęcia powypadkowe pokazywać sprawcom wypadków, jeżdżącym po pijanemu itp. Podnióśł się krzyk, że to zbyt drastyczne itp. pierdoły. Wielka szkoda, bo to przecież ludzie dorośli i koszmarów nocnych mieć z tego powodu nie będą, a może część z nich zaczęłaby jeździć z większą wyobraźnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mary Lou Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 kiedyś był taki pomysł, żeby tego typu zdjęcia powypadkowe pokazywać sprawcom wypadków, jeżdżącym po pijanemu itp. Podnióśł się krzyk, że to zbyt drastyczne itp. pierdoły. Wielka szkoda, bo to przecież ludzie dorośli i koszmarów nocnych mieć z tego powodu nie będą, a może część z nich zaczęłaby jeździć z większą wyobraźnią. No jest cos takiego... moj brat jak poszedl kasowac punkty karne na swoim koncie mial pokazane takie zdjecia. Jak opowiadal o tym co na nich widzial to..... ;) Daly mu duzo do myslenia. Juz tak nie szaleje. Jednak byly to wypadki samochodowe, ale wypadek to wypadek. Obrazenia bywaja podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 kiedyś był taki pomysł, żeby tego typu zdjęcia powypadkowe pokazywać sprawcom wypadków, jeżdżącym po pijanemu itp. Podnióśł się krzyk, że to zbyt drastyczne itp. pierdoły. Wielka szkoda, bo to przecież ludzie dorośli i koszmarów nocnych mieć z tego powodu nie będą, a może część z nich zaczęłaby jeździć z większą wyobraźnią. Przynajmniej niektórym rozjaśniłoby to w głowach. Podziałałoby i na motocyklistów i na kierowców samochodów.Rzeczywiście prawnie nikt by nie pozwolił na coś takiego, ale zawsze można sobie taką fotę powiększyć i przyczepić na plecach. Gdyby było więcej chętnych, można by zorganizować taką ,,przenośną wystawę". Niedługo zaczynają się różne zakończenia sezonu, wystawy motocykli itp. Na pewno znalazłyby się jakieś osoby medialne, radio, telewizja, prasa, które zrobiłyby z tego temat. Chociaż z drugiej strony mogłoby się to wszystko obrócić przeciwko nam-motocyklistom i akcja nie odniosłaby większego skutku, a dalej byśmy byli postrzegani jako samobójcy, zabójcy, dawcy nerek etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 te kolana z wytartymi rzepkami to o ...... rok temu skręciłem nogę w kolanie i naderwałem ścięgna do dzisiaj nie jest i nie będzie zbyt szybko to co kiedyś.... a po takim czymś jak na tych fotkach ...ojjj aż mnie teraz ciarki przechodzą .... straszne coraz bardziej dochodzi do mnie że gs -ik mi naprawdę wystarczy nie kusi bo nie ma co ;) o to co jest jestem w stanie opanować :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Normalnie brak mi slow. Szok. Straszne sa te zdjecia. Uwazajcie na siebie koledzy. Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 a co powiecie o kolezce z filmiku co lecial w pelnym zlozeniu na wjezdzie na autobanke i przod mu uciekl i slizgnol sie prosto pod fure? brrrrTo mnie na pewno pochamuje, bo bardzo czesto na takim wlasnie wjezdzie robilem podobnie, z tym ze mialem zawsze bardziej obawy o to ze przy slizgu wbije sie pod barierke a nigdy mi na mysl nie przyszlo takie cus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 te uarzy głowy to powod tego ze osoby te nie miały kasku a głowie co jest nie potrzebne w USA teraz bedzie zawsze jezdzil w całym opakowaniu pozdr. widziales ze to w wiekszosci jacys starsi goscie czyli pewnie czoperki ;) a ja czoperkach raczej w pelnych nie jezdza tylko bardziej takich helmach wojskowych. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Jesli napatrzymy sie na te zdjecia to może przez jakis czas będziemy wolno jezdzili a dzieki temu może nie zginie przynajmniej jeden z nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fila Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 jestem na etapie szukania pierwszego moto... ... i rozbolala mnie glowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osek22 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Te zdjęcia powinni dodawać obowiązkowo tym którzy kupują R1 na pierwsze moto. Staram sie nie uzywac slow niekultralnych na forum ale za przeproszeniem wkur..wia mnie juz takie pierd..lenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossowiec Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 ;) mocne te zdjęcia nie powiem.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werfix Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Strona makabryczna, ale oprócz zdjęć, zawiera jak się wydaje prawdy oczywiste. Szkoda tylko, że jest ogladana i czytana pewnie w 99% przez motocyklistów, a nie przez innych użytkowników dróg. Np. ostatnie zdanie "Nie myśl o motocyklu gdy go widzisz - myśl o człowieku nim jadącym" powinno się znaleźć w każdej ksiązce, z której uczą się kierowcy i być powtarzane na każdym kursie prawa jazdy. Bo o zobaczeniu takiego flimu (który jest na tej stronce) w TV w Polsce to chyba nie ma co marzyć. A zresztą czy to by coś dało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 O kur*a :flesje: Ja przed ogladnieciem tych zdjec balem sie wyjechac na ulice, a teraz... ;) Po moim szlifie juz nie wyjade w krotkich spodenkach na ulice ;) . PoZdro speedfriend :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi