Skocz do zawartości

Yamaha Midnight Star (Roadliner, Stratoliner)

johny
 Udostępnij

Midnight Star  

250 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceniam jako:

• ładna
      201
    • brzydka
      34
    • nie mam zdania
      16

Rekomendowane odpowiedzi

No,Panowie,nie robta ze mnie glaba jakiegos.Jak to dziala,to wiem,tylko mowie,ze dla mnie,po probach uzywania tego ustrojstwa,bylo to utrudnieniem w sumie.

A i pare razy,poprawiajac sie na siedzeniu,nadepnalem se przypadkiem .Ale dzieki za odpowiedz.A znam takich,ze jak by im zdjac ten tylny wichajster,to chyba jezdziliby na neutralnym,hehe.

Witam wszystkich Motomaniaków!

Może jestem upierdliwy,ale ja ponownie w poniższym temacie,bo nie daje mi spokoju:

Czy ktoś z Was przeprowadzał kontrolę luzów zaworowych w naszych naszynkach (w instrukcji piszą, że należy co 20 tys.km)?

Planuje kupić ten prostownik: http://allegro.pl/sh...2fb8b71e1e483bb

Potrzebuje go głównie do akumulatorów w autach, ale ciekaw jestem czy będę mógł nim ładować również akuś w motorze? Czy nie uszkodzę akumulatora?

Edytowane przez lr1

Ir1 ten prostownik raczej nie bo pisze że do akumulatorów samochodowych od pojemności 30Ah a w motorze nie wiem jak u Ciebie ja mam akumulator 18Ah, z reguły na takich prostownikach zawsze jest namalowana jakaś ikonka motocykla a tutaj nie widzę :) jak popatrzysz niżej w ogłoszeniu to jest tam taki za 69zł i ten ma ikonkę motocykla więc powinien się nadać

Edytowane przez Dariow

Ja mam akumulator oryginalny w motocyklu, tylko nie pamiętam jaki to jest :)

Ewentualnie coś takiego: http://allegro.pl/pr...2936581329.html

Ah tego prostownika mieści się w skali naszych akumulatorów, tylko zastanawiam się jeszcze nad tym że ten prostownik przeznaczony jest do akumulatorów ołowiowo-kwasowych. A my jakie mamy? Tak jak wcześniej wspominałem, prostownik potrzebny mi jest głównie do aut (od osobowych do dostawczych), i chciałbym kupić coś uniwersalnego, żeby obsłużył akumulatory samochodowe, i przy okazji moją motorynkę

Edytowane przez lr1

kup taka ładowarkę http://allegro.pl/oxford-ladowarka-motocyklowa-oximiser-600-i2894843209.html ma wbudowane takie coś co rozróżnia jaki jest obecnie podłączony akumulator , bystra sztuka, ja używam od kilku lat i ładuję wszystkie aku motocyklowe ,żelowe , kwasowe

Planuje kupić ten prostownik: http://allegro.pl/sh...2fb8b71e1e483bb

Potrzebuje go głównie do akumulatorów w autach, ale ciekaw jestem czy będę mógł nim ładować również akuś w motorze?

Nada się. Po prostu motocyklowy ładuje się 1A.

Piwu,mowisz o kolorach lakieru czy kolorze blota,hehe.Ale teraz juz jest czysty,nawoskowany,nalany do pelna,przykryty i w garazu.Byle do wiosny,byle do wiosny.

A jak mi sie teskni za moturkiem,to puszczam sobie filmy nagrane na GoPro i juz robi mi sie lepiej.Jednak to swietna rzecz,siedzisz se w domu a tak naprawde to bujasz sie po swiecie po znajomych/lub nie/szlakach.Niestety,nie moge Wam nic tu podeslac,stronka nie przyjmuje tych wieklosc.

Wielkosci mialo byc.