Rams Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 ile koni mechanicznych ma Husqvarna te 250? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATEUSZ788 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Mam tez luz boczny na korbie. Jak bede go remontowal to dojdzie wiele innych rzeczy. Musze poprawic elektryke, sprawdzic dozownik itp. bo strach tu wkladac nowy tłok czy cokolwiek nowego. Kupilem go za 4,200zl. Wizualnie do poprawy, wgiecie w wahaczu, spawanie przy kierownicy,przygasajace swiatla,silnik do remontu,brak kopnika=startera,spawana tylna felga. Do rejestracji. Wpadłem? Sprzedać TO i kupic cos innego czy zainwestować? a który rok masz tej huski bo jak jest w nowej budzie?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 a który rok masz tej huski bo jak jest w nowej budzie?pzdr'99. Ciężko przejrzeć poprzednie posty. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 ile koni mechanicznych ma Husqvarna te 250?jak yamaha WR gdzies 36 +- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mlodyrider Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Nie dziala mi od poczatku silniczek sterujacy zaworem wydechowym. Czy przez to moto ma mniej mocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Nie dziala mi od poczatku silniczek sterujacy zaworem wydechowym. Czy przez to moto ma mniej mocy?Nie. Zablokuj go w pozycji otwartej żeby nie poruszał się. Jak jest zamknięty(nie zmienia pozycji) to nie chętnie pali(z zamkniętym gazem), nie dokręca pełnego max obr i jakby był słaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 (edytowane) Nie dziala mi od poczatku silniczek sterujacy zaworem wydechowym. Czy przez to moto ma mniej mocy?Wolniej sie zbiera Jak masz zepsuty i nie chccesz naprawiać najlepej go otwórz maksymalnie. Edytowane 26 Sierpnia 2008 przez Kamsel Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mlodyrider Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Nie chce mi się rozkrecac.. przekrecając w lewo czy w prawo jest otwarty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 (edytowane) Nie chce mi się rozkrecac.. przekrecając w lewo czy w prawo jest otwarty?W lewo. Musisz ustawić go tak aby licował się w kanale z resztą wylotu. Edytowane 26 Sierpnia 2008 przez Moto33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mlodyrider Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Gdzies czytalem ze zwieksza sie przez to zuzycie paliwa.. Tzn. jak ustawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 (edytowane) Gdzies czytalem ze zwieksza sie przez to zuzycie paliwa.. Tzn. jak ustawic? Spalanie tu nic nie ma do rzeczy. Jak normalnie działa zawór to cały czas się on otwiera i zamyka w czasie jazdy. A przy odkręconym gazie zawór ma być otwarty. Ustaw otwarty. Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez Moto33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mlodyrider Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Mozliwe ze moje moto wyciaga max 110 km/h? Sm125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 ja radze ci naprawić zawór bo jak bedzie cały czas w pozycji otwartej moto bedzie miało dużo gorszy dól,po co się pie**olic z blokowaniem jak zawór wymyslili po to żeby wykorzystac w 100% ten silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATEUSZ788 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Mozliwe ze moje moto wyciaga max 110 km/h? Sm125 no a ile byś chciał jechać zablokowaną 125 co? Odblokuj to! Najpierw wytnij zwężke z dyfuzora( jest na samym początku) a jakieś 10 cm od początku dyfuzora jest katalizator (tak 5cm rurka, którą trzeba wyj**ać), i obtnij końcówkę tłumnika żęby była tak jak w husce cr ( zwyglądu), no i wyczyść gaźnik bo jak jeździłeś bez filtra to napewno się najebało syfu. i jak chcesz zainwestować w moto w jego moc to: wymień dysze główną na 120, przepustnice 40 i rozpylacz.Jak nie chcesz kupować nowych to wykręć swoje i zanieś do zegarmistrza on Ci rozwierci. Moja huska sm 125 idze prawie 150 ( bliżęj mi do 150-ciu niż do 140-stu :)))) ), i na gume z 2 hihihihpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Mozliwe ze moje moto wyciaga max 110 km/h? Sm125To zależy od przełożeń. (...)zawór wymyslili po to żeby wykorzystac w 100% ten silnikZawór nic mocy nie daje przy maksymalnych obr. On poprawia środkowy przedział obrotowy. Moja huska sm 125 idze prawie 150 ( bliżęj mi do 150-ciu niż do 140-stu :wink:))) ), i na gume z 2 hihihihpzdrJakie masz przełożenie na zębatkach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi