Badyl Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 to bardzo słabo Ci sie kojarzy, a do czego masz przekonanie bo wnioskuje ze miałes doczynienia prawie z kazda fabryka?? No w sumie to jeździłem już na paru motocyklach znanych marek, ale na Husqvarnie jeszcze nie miałem okazji, może dlatego tak mówię. Przekonanie mam do Yamahy, wg. mnie ich sprzęty są wytrzymałe ale niestety drogie. A tutaj taki krótki cytat ze strony www.husqvarna.plKosiarki.Oferujemy szeroki asortyment kosiarek zarówno do użytku profesjonalnego, jak i przydomowego. Produkujemy wszystkie rodzaje kosiarek – od kosiarek spalinowych i automatycznych do ręcznych, elektrycznych czy poduszkowych. W zależności od potrzeb użytkownika i właściwości koszonej powierzchni można wybrać urządzenie wyposażone w kolektor, wyrzut czy przystawkę BioClip. Wszystkie modele naszych kosiarek są przyjazne dla użytkowników, ekologiczne i wydajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Mariachi Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Husqvarna nigdy nie produkowała kosiarek do trawy!pozdr. :wink: z tym się nie zgodze mój kuzyn ma firme husqvarny i ma dośc sporo kosiarek wyprodukowanych przez husqvarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Dobra ok, ale to jest temat o motocyklach huski a nie o sprzęcie ogrodniczym :wink:Teraz mam pytanie o huske wr 125, jaka jest jej wysokośc siedzenia? czy mozna porównac wysokosc do huski wr 250?? I czy wyrwe taka huske do 5500 zł ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 W takim razie zwracam honor!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolc Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Dobra ok, ale to jest temat o motocyklach huski a nie o sprzęcie ogrodniczym :bigrazz:Teraz mam pytanie o huske wr 125, jaka jest jej wysokośc siedzenia? czy mozna porównac wysokosc do huski wr 250?? I czy wyrwe taka huske do 5500 zł ?? No wiec tu masz wysokosc siodła wr 125 2006r http://www.zychoffroad.pl/index.php?m=31a tu 250 http://www.zychoffroad.pl/index.php?m=31 no i jesli wierzyc tym danym to 250 jest nizsza Co do ceny to zalezy jaki rocznik z 95r stoi 250 za 5,5tyś na allegro A co do sprzetu ogrodniczego to myslałem ze robia tylko traktorko-kosiarki :clap: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 W danych techniczny WRE jest napisane ze WER to cztero pak <hahaha> cały zychoffroad :]pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 A co powiecie na temat WR250 ze starszych roczników(95 i starsze). Chodzi mi głównie o to jak jest z żywotnością, na ile wystarcza tłok, korba i jakie są ich części. Oraz o co trzeba dbać i o czym pamiętać użytkowująć taką Huske. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Mialem krótko wr250 i moge powiedziec tyle ze bardzo mocna, w miare lekka, mysle ze dwa sezony polatasz na tłoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 a ja mysle ze nie ma sie co podniecac ja kupilem husqvarne bo niestarczylo mi na yz450 a nie dlatego ze kocham husqvarne ale powiem szczerze ze motorek (tc 610 99r ) jest naprawde bardzo przyjemny jest lekki przy poj 610 ma 50 koni tak wiec nie jest za mocno wyzylowany moc oddaje plynnie a nie jak wariat jednym slowem jestem bardzo zadowolony tylko ciagle sprawdzam stan oleju bo mnie postraszyli ze nie ma pompy i trzeba tego pilnowac lepiej nawet jak jest troszke ponad stan (bo i tak troszke wypije ) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninjabike Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) Husqvarna nigdy nie produkowała kosiarek do trawy!pozdr.no to sie stary grubo mylisz bo produkuje i to od lat ;)i tez zastanawiam sie nad kupnem takowej te 610 podoba mi sie ale te pompy to wszystko z odpalaniem niee to nie dlamnie jak wydac to wydac na cos porzadnego Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez ninjabike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) motorek (tc 610 99r ) jest naprawde bardzo przyjemny jest lekki przy poj 610 ma 50 koni (...) tylko ciagle sprawdzam stan oleju bo mnie postraszyli ze nie ma pompyhuska to dobry sprzet, od 99r 4T byly uzbrojone w pompe olejuBo tu widzę jakieś sprzeczne informacje. To jak w końcu z tymi pompami oleju, jak często czynności serwisowe itd? ;) Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez Skubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargi Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 witam was skoro tu ma byc wszystko o huskach to powiedzcie mi cos natemat tej http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=121536241 moze ktos juz ogladal bo widze ja juz 2 raz na allegroopyla ja sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaNaN Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Witam!! tez mam pyatnie dotyczace tego motocykla . otoz w niedziele prawdopodobnie zakupie husqvarne te 610 z 96 roku .Mozecie mi cos o nim napisac ?? jak jest z jego odpalanie bo juz sie pogubilem i o co chodzi z tym olejem i ile moze mi spalic benzyny??. Prosze o duzo szczegolowych informacji . z gory dzieki . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 ta z linka dlugo stoi na allegro bo nie ma papierów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Bo tu widzę jakieś sprzeczne informacje. To jak w końcu z tymi pompami oleju, jak często czynności serwisowe itd? :flesje:ja informacje o tych pompach mam s serwisu huski zychoffroadpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi