Soku11 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 A bardzo odkrecales?? 250ccm potrafia i 15l zechlac wiec taka wr360 nie powinna byc duzo w tyle :P POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 witam kupilem niedawno husqe wr 360 zalalem do pelna wyzerowalem licznik pojezdzilem troche po terenie i przy 70kilometrach zabraklo mi bezyny a zbiornik ma 10 litrów czy to mozliwe zeby to tyle zjadlo wachy ????????????? normalne spalanie dla 360 ze srednim odkrecaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Może ktoś zobaczyć link który podałem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 no huski WRE sa w miare tanie i szybko traca na wartosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 normalne spalanie dla 360 ze srednim odkrecaniemA spalanie dla WR 250 z takim średnim odkręcaniem powiedzmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 (edytowane) WR250-w enduro, w średnim tempie wyszło 7-8 litrów/100km. Może to wynika z tego ze mamy dość kręte trasy z licznymi wzniesieniami, i nie ma mozliwości by jechać dłuzszy czas na pełnym gwizdku, bynajmniej ja takiej mozliwości nie widzę.Z kolei na torze MX gdzie inaczej się jeździ-spalanie mi wyszło dość duże (w porównaniu do enduro), w dwie godziny spokojnej jazdy MX opędzlowała ok. 3/4 zbiornika o poj. 12,5 litra. Zużycie może duże, ale jedno powiem-spala to w pięknym stylu :biggrin:Jak z czasem dojdę do całego baku w ciągu 1 godziny, to będę kozak, myślę ze spokojnie to się może udać, to jest bardzo proste-wystarczy tylko zapie**alać:icon_mrgreen: Edytowane 8 Czerwca 2007 przez jarek s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Dzięki serdeczne za wyczerpującą odpowiedź o spalaniu WR 250 :icon_evil:Słuchajcie, co sądzicie o tej ofercie:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M448626 Hmmm, brak iskry, moto nie na chodzie znaczy się, a takiego kupić nie chciałbym. Ale może coś da się zrobić, żeby przywrócić iskrę, będąc u sprzedającego? Ktoś ma pomysł na to? :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Sprawdzic swiece :icon_evil: Ale na twoim miejscu nie pakowal bym sie w to jak nie odpala to nie wiesz jak silnik pracuje ,przypuscmy ze to wina cewki zmienisz cewke moto odpali ale okaze sie ze silnik do remontu i wtedy oferta nie jest juz tak atrakcyjna cenowo ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykt7 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M437546 Co o tym powiecie? To nie ma pompy tak? Co z tym odpalaniem?Proszę o wypowiedzi, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Co do odpalania to radzilbym sie spytac czy na zimnym czy na cieplym... U mnie DRa na zimnym slabo palila (tak jakby lapala ale nie mogla zagadac) a na cieplym nieraz trzeba bylo ja przekopac (zgadlem ze chodzi o za duzo paliwa). Wyregulowalem zawory oraz przeczyscilem i wyregulowalem gaznik. Teraz moto zarowno na zimnym jak i na cieplym ladnie odpala. Moze to wiec byc blahostka :) POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 pływak bez regulacji w 610 wiec poziom paliwa nie gra roli, regulacja gaznika dla mnie 0 problemu. Jak huska nie pali to juz jest słabo;/ Husqvarna ma to do siebie ze pali od strzała :crossy: i na zimnym i na ciepłym trzeba tylko sie nauczyc:) Co do zapłonu jest bardzo awaryjny i kosztowna naprawa:( Padaja moduły czesto koła magnesowe.Zawsze mozna wymienic tak jak ja na SEM i znikaja problemy :biggrin: Juz niedługo ja wystawiam swoją :icon_razz:((((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berolok Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 witam gdzie kupie Siedzenie do Husqvarny wr125 (2000r)? jakies linki prosil byl za wszelkie info wielkie thx :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 olek motocykle jak ostatnio potrzylem to byly. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) siema, nie wiecie ile moze nalezy lac oleju do skrzyni do huski wr 125 2002r?z gory dziekuje :icon_mrgreen: pozdr. Edytowane 11 Czerwca 2007 przez damian-kmx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berolok Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 witam mam pytanie Jaka trzeba robic mieszanke ? 1:35, damian kmx a oleju to nie wiem ;p(leje na oko heh) http://bikepics.com/pictures/823686/http://bikepics.com/pictures/823691/ chcial bym osiangnac taki efekt felg czy trzeba kupywac orginalne felgi czy tez mozna je poprostu pomalowac ? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi