lon_91 Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 skoro temat jest tylko dla husek, to powiedzi mi PLX co sadzicie o tym moto bo chce jechac po niego w najblizszym czasie:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M262683 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rams Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 skoro temat jest tylko dla husek, to powiedzi mi PLX co sadzicie o tym moto bo chce jechac po niego w najblizszym czasie:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M262683 Fajny motorek nie za słaby i nie za mocny. Posiada 32km tutaj masz wiecej info o tym motorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 dobra OK pali a powiedz mu zeby sie wywalił albo niech ja zadusi i wtedy niech pokaze jak pali:) i nie zgadzam sie z wami absolutnie co do dbania nie ma reguły nawet jak jest zadbana moze sie rozwalic ja o swoja dbam jak nie wiem co i sie psujewidocznie trafiles na "scierwojada" i tyle, popsuc ma sie prawo kazde moto niestety nic nie jest idealne i wieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 a co powiedzie o tej http://www.allegro.pl/item125698064_husqvarna_te610.html na co szczegolnie zwracac uwage przy ogladaniu?? czy spalanie 5-6 litrow jest osiagalne ?? i Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 a co powiecie o tej ? http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=126529593 był ktoś oglądać ile ta korba może kosić ?? na dole są panewki czy też łożysko ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 11 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 korba wystepuje tylko w oryginale za 1000zł :)( na gorze jest panewka i na dole chyba tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 na dole jest łożysko, wymiar o ile dobrze pamietam 38x30x18, najtaniej i najlepiej oddac wał do regeneracji (wymiana łożyska, wytoczenie sworznia i wstawienie tulejki w korbe) koszt wyniesie max 200zł, bo cena ponad 1000zł za korbe to lekka przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 To tak można jak kolega kwas napisał ??? :) gdzie robią takie zabiegi ??? bo jak zadzwoniłem do takiego jednego sklepu to jeszcze mnie opierdzielili że chcem samo łożysko wymieniać:clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 jasne ze mozna tak zrobic ale wiadomo ze nie będzie to samo co wymiana korby na nową, znam jedną dobrą firmę co zajmuje sie takimi rzeczami jak regeneracja wałów itp sprawy, prowadzi ją doświadczony człowiek który ma dużej pojęcie o tym, zakład znajduje się w miejscowości Kryg, tel. 0134479075 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) jakie powinny być luzy zaworowe w TE410 ??? Edytowane 26 Września 2006 przez Magik8888 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 ssace 0,10 wydechowe 0,15 :) kupiłes huske??jak sie jezdzi ??:icon_rolleyes: zadowolony ??:icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 jeszcze nie jeździ bo regeneruje korbe. ale jestem zeje*iście zadowolony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 a ja mam nst pytanie: moze to tylko moje odczucie ale prawie kazdy kto ma husq to albo non stop ja robi albo bardzo szybko sprzedaje... no chyba ze ma lalke z salonu... jak to jest ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 jest tak jak mowisz:) ciagle remontuje:) albo szybko sprzedaje:P albo do remontu albo swierzo po bo nie chce nastepnych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Hehe :) A jest ktos kto jezdzi juz na tym sporo i nic nie zmienial?? POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi