Groszek Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Witam. Przymierzam sie do zakupu motocykla sportowo-turystycznego. W zasadzie byłem przekonany, że chcę VFR, również dlatego, że nie przychodzi mi do głowy nic innego o podobnym charakterze. Będę wdzięczny, jeżeli może Wam udałoby się mi coś podsunąć. Nie jest to mój pierwszy motocykl, szukam sportowo-turystycznej maszyny. Naked bike'i niezwykle mi się podobają, ale brzk jakiejkolwiek ochrony przed wiatrem odrzuca mnie od nich, a te w wersjach "S" (z półowiewkami) są paskudne i takiej nie chcę. Mam do wydania ~15 kzł. Co Wy byście kupili na moim miejscu? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 xx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Witam. Przymierzam sie do zakupu motocykla sportowo-turystycznego. W zasadzie byłem przekonany, że chcę VFR, również dlatego, że nie przychodzi mi do głowy nic innego o podobnym charakterze. Będę wdzięczny, jeżeli może Wam udałoby się mi coś podsunąć. Nie jest to mój pierwszy motocykl, szukam sportowo-turystycznej maszyny. Naked bike'i niezwykle mi się podobają, ale brzk jakiejkolwiek ochrony przed wiatrem odrzuca mnie od nich, a te w wersjach "S" (z półowiewkami) są paskudne i takiej nie chcę. Mam do wydania ~15 kzł. Co Wy byście kupili na moim miejscu? pozdro Gdyby nie ograniczenia kasowe to poleciłbym Tobie Sprinta St ale...no cóż skoro takie sa kryteria to może idź dalej w kierunku Yamahy i oblookaj ThunderAce'a. Kumpel kupił ostatnio i jest bardzo zadowolony. Również dobrym wyborem mógłby być XX 1100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) ThunderAce'a raczej nie chcę. Kumpel ma - jakoś niezbyt wygodnie mi się siedzi, i ma troche zbyt skromne wyposażenie jak na turystyka (brak choćby centralnej podstawki). A XXa sie boję, za duży jak dla mnie, a po drugie po co mi tak mocna maszyna? Ale tez zauważyłem, że w tej kasie to chyba jedyna alternatywa dla VFRy. Dlatego jeszcze Tutaj pytam, mozę komuś coś przyjzie do głowy - co wiele głów to nie jedna :) jeszcze ewentualnie myślałem o czymś takiem:http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=118814677...ale gdyby nie ten przód jak od odkurzacza :/ Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Kolego jak za duzy, tu sa tacy co od razu od tysiaca startuja bo im mocy potrzeba.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 no w sumie tak... to może może poczekam i za miesiąc uda się kupić tanio XXa po szlifie albo wypadku?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeq Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Groszek przemyśl dobrze sprawe bo nasze krajowe szlify to dzwony jakich mało wiec w g..o wpakować się łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Powinieneś sie jeszcze zastanowić nad CBR 1000F lub jeśli chcesz cos mocniejszego to nad ZZ-R 1100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelP Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 A moze FJR? Co prawda duży i mocny, ale nie trzeba przecież odkręcać do końca :-)P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Groszek przemyśl dobrze sprawe bo nasze krajowe szlify to dzwony jakich mało wiec w g..o wpakować się łatwo.Słuszna rada...przy naszych drogach i dzikich ujeżdżaczach moto raczej nie pchałbym się w sprzęta po szlifie na polskich drogach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 kup co chcesz ja radze blackbird Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggmarquez Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zdecydowanie za ta kase XX (jesli jezdzisz bardziej turystycznie, niz sportowo). VFR jest jak dla mnie troche "krotka" do turystyki - no chyba, ze jezdzisz bez plecaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 fj1200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 kup co chcesz ja radze blackbird A jakie masz doświadczenia z tym moto skoro doradzasz jego zakup? Ładny jest i fajnie się na nim siedziało w salonie? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 może yamaha TDM, 900ccm napewno da rade.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi