pikus91 Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Jimmy natrzaskalem 3 tysie na tym oleju i sie nie zatarl tylko ze poprostu delikatnie mu zwiekszylem mieszanke ale jakos niedlugo bede montowal dozownik i bede sam robil mieszanke jakos tak bezpieczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3di Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 do dwu suwów jest dość dobry olej Sunoco z formułą LowSmoke jeśłi komuś nie podoba się dymek z rury :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aina Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 do skuterów i dwusuwuw polecam Motul lub Castrol :icon_razz: pozdrawiam :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRamzes Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 ja polecam orlen2t lub castrol actevo to jest b dobry olej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Zastanawiam sie jaki olej lać do mojego skuterka peugeot speedfight 2 .Obok wlewu mam naką naklejki peugeot esso a sa chyba oleje esso (chyba taks ie pisze) Jaki olej najlepiej lać tak do 40zł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Weżcie czytajcie co jest wyżej a nie znowu zacznie się litania wszystkich olejów dostępnych na rynku bo każdy używa co innego.To że masz napisane Esso oznacza że te firmy mają podpisane porozumienie marketingowe a co do oleju marka nieważna tylko lej olej syntetyczny to będzie dobrze służył.Między olejami do 2T nie ma wielkich róznic jak chociażby różne lepkości w olejach do 4T(tzn też występują ale nie mają aż takiego znaczenia dlatego producent na opakowaniu ich nie zaznacza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aina Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 ja polecam orlen2t lub castrol actevo to jest b dobry olej Czy ty zawsze musisz mnie żle nauczyc pytalam sie o olej to teraz co innego mówi ehhh.... a ja i tak mówie że motul w servisie mipolecili ;P pozdrawiam :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelo Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 JAki olej lejecie do swoich 2-sowów do dozownika lub do robienia mieszanki?? i podajcie marke motorQ:) witam!prowadzę sklep oraz serwis skuterów.proponuje olej firmy VALVOLINE 2T.Użytkownicy skuterów w mojej okolicy korzystajacy z niego nie mają problemów z pracą silnika czy nadmiernym dymieniem.Oczywiście olej mineralny zawsze ma troszkę większe dymienie niż pełen syntetyk,ale jest tańszy.Ceny rynkowe są tańsze niż CASTROL badż MOBIL a parametry te same.Ja proponuję VALVOLINE 2T. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Tak tak, bo syntetyki to tylko głupie wymysły dla ludzi z kieszeniami wypchanymi kasą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzales Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Jak wiadomo tych olejów jest na rynku jak czapek u żyda ale ja przeważnie używałem Castrola 2T. Życze udanego wyboru i pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Aż strach napisać.Ja śmigałem na Miksolu.Nie polecam.Szczególnie na dotarciu :icon_mrgreen: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalloKS Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 ja tam nie mam zaufania do oliwy rozlewanej w polsce... :D ale jak juz muszę to leje mobil extra 2t(półsyntetyk) zazwyczaj kupuje oleje przywozone z zachodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajo Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Ja leje Castrol R2 Racingbike i jest ok. Olej może drogi ale dobry. Kolega lał Orlenowski półsyntetyk za 12zł/litr i mu wydech nagarem zatkało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 dla mnie to sie tu juz offtopic zrobil. dajcie spokoj... :/ najpierw przeczytajcie co wyzej napisali a potem sie wypowiadajcie...po 10 razy czytamy to samo- motul, midland, orlen, castrol... pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrAnEk654321 Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 albo Castrol 2T, albo Orlen 2T oby dwa semisyntetic. Honda NSR 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi