YAGO Opublikowano 30 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2003 heja i oczywiscie gratulacje dla pawla!!!ja tez sie tu troche nauczylem chociasz narazie moge to tylko wykozystywac przy omijaniu dziur na szutrach ale zawsze! Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 30 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2003 zajebiślcie bierze się winkle z lekkim uślizgiem tylnego koła. Niestety taka jazda nie wpłynęła pozytywnie na moje sprzęgło i teraz zamiast z uśligiem koła jeżdżę z uślizgiem sprzęgła. Ale nic to sprężyny od XTZ 660 już w drodze, a potem wszystkie winkle moje. Ciekawe, czy da się przytrzeć podnóżek w XT na łuku :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2003 Ciekawe, czy da się przytrzeć podnóżek w XT na łuku :lol: Michał, na pewno się da, tylko nie wiem czy nie z całym moto. Ale po założeniu wyścigowych slicków, jak w supermoto, myślę, że by się znalazł koleś, co to zrobi. Pozdrawiam, paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2003 ja sie przyznam ze tez zszedlem na kolanko, ale w odroznenu od Pawla, zrobilo mi sie cieplutko i niemilo, prawie sie skasztanilem ze strachu, heh musze to powtorzyc :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 31 Maja 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2003 A ja mam na Ducati jakoś tak, że w winklach trę papciami po asfalcie... Chyba za nisko trzymam stopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 3 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2003 ja sie przyznam ze tez zszedlem na kolanko, ale w odroznenu od Pawla, zrobilo mi sie cieplutko i niemilo, prawie sie skasztanilem ze strachu, heh musze to powtorzyc :twisted: No to stary, 13-go lipca do Poznania! :) Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 20 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2003 Halo Poznań! Halo Paweł! 24-ty czerwca już za cztery dni! Oczywiście jadę na tor i mam nadzieję, że ktoś z Pyrlandi dołączy się... Pablo? Adamuss? Dominik? Już zaklepałem sobie wolne (dlatego dziś odrabiam pańszczyznę....), w prognozie sprawdziłem, że nie powinno w Poznaniu padać... aby do wtroku! :P Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 20 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2003 ja sie przyznam ze tez zszedlem na kolanko, ale w odroznenu od Pawla, zrobilo mi sie cieplutko i niemilo, prawie sie skasztanilem ze strachu, heh musze to powtorzyc :twisted:Odniosłem sukces!!! co prawda niechcący ale jednak. Przytarłem ogranicznikiem w podnózkach swojego EN'A (chopper!) ale tylko dlatego ze musiałem spie*****ć przed jakims idiotą co to ścinał sobie zakret.Wyszedłem z tego zakretu bez szwanku ale :!: jak bym złapał np.pasku lub nasionek spadajacych z drzew :?: UWAŻAJCIE moi mili :!: :!: :!: Jak nie znasz zakretu i nie masz pewności co Cie czeka za nim ( lub na nim) zwolnij i nie przycieraj podnózkami lub kolankiem. Nie warto.Szkoda zdrowia i sprzeta. Wcale sie nie dziwie Redwaterowi...ja tez miałem stracha. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 23 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2003 Halo Poznań! Halo Paweł! 24-ty czerwca już za cztery dni! Oczywiście jadę na tor i mam nadzieję, że ktoś z Pyrlandi dołączy się... Pablo? Adamuss? Dominik? Już zaklepałem sobie wolne (dlatego dziś odrabiam pańszczyznę....), w prognozie sprawdziłem, że nie powinno w Poznaniu padać... aby do wtroku! :P Witam - maniek 24 czerwca to juz jutro wiec daj znac czy bedziesz jechal do poznania - ja mieszkam 50 km od poznania wiec podrodze jak bedziesz jechal z warszawy to bedziesz mijał wrześnie - daj znac czy jedziesz to wyjade po cibie na trase - potem u mnie mala kawka i smigamy do poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 23 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2003 Jadę, oczywiście że jadę! Urlop na jutro już mam! Mam zamiar być przed 15-ą na na torze, coby zacząć gdy jeszcze nie będzie dzikiego tłoku... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 23 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2003 Ok - czekam - w takim razie mal azmian aplanów skoro chcesz zdąrzyc na 15 na tor to kawke u mnie wypijemy po powrocie - wyslalaem wiadomosci na priva - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 23 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2003 do zobaczenia, czekam w Swarzedzu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 24 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2003 Maniek pewnie juz wyjechał - chcociaz pogoda troche niezabardzo na jazde na torze a podobno popołudniu ma padac - ale trudno jak maniek jest juz w trasie to trzeba jechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 24 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2003 Jak wszystkim wiadomo, maniek nie pojeździ dzisiaj w Poznaniu. 8O, bo mial małego szlifa. Dobrze, że bez wielkich strat na zdrowiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 24 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2003 no i nie pojeżdzimy sobie jak pech to pech - oby maszyne udało si euratowac skoro Mankowi nic nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi