Qóba Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Noo widzę, że tutaj ludzie głównie słuchają porządnej muzyki :clap: Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 to ja tu moge wieeeele wymienić :clap: ;): SUM 41- Still WaitingSUM 41- NootsSUM 41- MotivationSUM 41- Handle ThisSUM 41- Get back Nada Surf - Fruit FlyNada Surf - Blankest Year Red Hot Chilli Peppers - Can't StopRed Hot Chilli Peppers - Dani California The All-American Rejects - Dirty Little SecretThe All-American Rejects - Top Of The World Greenday - HolidayGreenday - Are We the WaitingGreenday - Jesus of Suburbia Stroke 9 - 100 GirlsStroke 9 - Kick Some Ass Simple Plan- The Boys Of SummerSimple Plan -Worst Day EverSimple Plan- JumpSimple Plan - My Christmas List do tego oczywiscie wszystkie pioseneczki Offspring...Linkin Park......Polskiej muzy za bardzo nie słucham....ale podoba mi sie : Strachy na Lachy - Czarny Chleb i Czarna KawaStrachy Na Lachy - DygotyZabili Mi Żółwia - Dzień wagarowicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Najlepsza muzyka na motorku to dźwięk kiedy się wkręca na obroty silnik. :clap:Ale jeśli już to jakiś lajtowy trance albo vocal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Wow zayebisty temat Perfect-zegnam wasperfect-niewiele ci moge dacperfect-jolka jolka Z technoKalwi & remi- imigination Ale ogólnie nie polecam takiej zabawy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 ja proponuje taie klimaty :clap: http://www.mfoto.pl/uploads/1022/fotek147rg_423f6.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Witam. P.O.D Youth Of the Nation Ps. Zapytaj chłopaków z OEM team Piła moim zdaniem oni mają (mieli najlepsze filmiki i najlepszą muze) pozdr. Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 NAJLEPSZA MUZYKA TO RYK SILNIKA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 NAJLEPSZA MUZYKA TO RYK SILNIKA!!! Dokładnie =) Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Duzo piosenek Prodigy, SOD i KorN tez jest dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Dokładnie =)Dzieki że sie ze mna zgadzasz... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 NAJLEPSZA MUZYKA TO RYK SILNIKA!!! Szczególnie 2T :P Jeszcze weź 2T nagraj to już w ogóle. Dzieki że sie ze mna zgadzasz... ;) A kiedy było inaczej :) ;) Ogólnie myślę, że muzyka disco polo np. BOYS by się nadawała :) Wyobrazicie to sobie: Lajtowa jazda na komarku a przy tym Jesteś Szalona ? ;) pozdr. Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 OJ magik, ta muza to pewnie u was przy remizie leci co chwile, że tak sie w tym kawałku zakochałes... :) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Szczególnie 2T :P Jeszcze weź 2T nagraj to już w ogóle.A kiedy było inaczej :) ;) Mój Szerszeń jest 4T więc ja nie narzekam na brzydkie dźwięki ^^ OJ magik, ta muza to pewnie u was przy remizie leci co chwile, że tak sie w tym kawałku zakochałes... ;) ;) Przemówił pan z miasta :) Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Mój Szerszeń jest 4T więc ja nie narzekam na brzydkie dźwięki ^^ Przemówił pan z miasta :)No a niby z kąd?? W mieście wiekszą cześć życia spędziłem. ;) A 4T, to on pewno słabowity będzie... ;) ile to to ma kucy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Wejhewowo jakie to miasto :) A kucyków ma malutko i słabiutkie przyspieszenie to fakt. Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi