hefaistos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 no a moze ta penta ma jakis znany silniczek???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Witam. no a moze ta penta ma jakis znany silniczek???? Nikt o tym nie słyszał nikt o tym nie mówił ;) A Ty tu pytasz o silnik ... ;) Co do BartoSs po co Ci info o tym jak i tak raczej w Polsce tego nie kupisz ... :) No chyba, że już masz ... no nie wiem na allegro nawet tego nie ma. POWODZENIA ;) pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 bo to jest rarytas tak jak aprilia af1 Europa . hehe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 kraj pochodzenia to włochy ... tak wnioskuje z podanej wyzej stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Penta Dakarino to produkt Ducati i śmiejecie sie z tego motocykla chociaż gówno o nim wiecie. Cieczak, 4 biegi i 5 zablokowany, V-max 80km/h. Też mało o nim wiem ale wazna jest ta informacje że wychodził z fabryki Ducati, ma regulowane zawieszenie usd, tarczówki. A za posty typu "hahaha jaka śmieszna nazwa" powinno być jakieś ostrzeżenie bo to nic nie wnoszące do tematu pierdolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 włąsnie.czułem że to moto cos ma w sobie o czym warto powiedziec :). a Ducati mówi sao za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Nie daleko mnie takie cos jezdi. Moto ma strasznego mula. Nie ma odejscia. Gaznik podobno bign17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 trzeba zagadac z gosciem z filmiku jak to jezdzi jak z czesciami ile dal, no bo na allegro taka stala a ja nielooknelem na nia.. a byla cos za ok. 1000-1500zl a najciekawsze z czego ma silnik mi sie zdaje ze to sa te silniki co sa w tych nowych "rieju" bo tam osratnio czytalem ze sa silniki ducatti no a raczej ducatti 2 innych silnikow 50cm niezrobilo i na 99% to taki silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 a w tych rieju nie jest minarelli am6?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 no fuckt, ale w jakims motorku czytalem ze silnik jest ducatti i ze to wogole jest ducatti pod nazwa rieju, to byl taki scigacz a o ile wiem minarelli maja te enduro chyba ze wszystko calkiem pokrecilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 w Dizmarze jest do sprzedania penta dakarino to jest enduro i po nazwie sadze ze włoskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) treść ogłoszenia.... Penta Dakarino aqa fifty rok 96 moc 8km przebieg 4 tys km motorower sprowadzony z francji zarejestrowany na motorower. Produkcja cagiva/ducati. chłodzony cieczą. stan bdb. cena 3.200zł do uzg. starachowice nr tel506338507 Edytowane 13 Sierpnia 2006 przez motowojtas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 4 tys km..... hmmm..... to wychodzi ze używany 2 sezony.... :) ;) ;)takie przebiegi mnie normalnie rozbrajają...... kumpel kupił nowe dt z salonu w 2005 roku i juz ma 8 tys km........ a tu 10 lat starszy a przebieg połowa z tego :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 a potem sie dowiesz ze do wymiany jest linka od licznika.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi