Crossgirl Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 I chcesz powiedziec, ze tak samotnie smigasz :o( To niebezpieczne - bo jak to mawiaja stare wygi - najlepsza ochrona na enduro to druga osoba do jazdy ;o) A skad pochodzisz kolego ?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Musimy się w takim razie jakoś umówić i polatać :clap:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ja też śmigam sam i nie widzę w tym nic dziwnego. Jakoś dobrze mi się jeździ samemu... Wiem, że w razie gleby mam przerąbane, ale bez ryzyka nie ma przyjemności. :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 No prosze slynny Pan Dominik hihi wszedzie Pana pelno ... no milo mi :o)Koniecznie musimy razem posmigac, bo grzechem by bylo nie poznac kolegi z P-nia ;o)Zatem czekam na propozycje kiedy i gdzie ?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Proponuję dać pani spróbować EXC 520. :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Rozumiem, ze imponuja Ci tylko duze maszyny ... i ktos kto zaczyna od 125 nie jest godzien ... Prosze, prosze ... a myslisz, ze nie dam rady ... moze i bede zes*ana ze strachu zasiadajac na takiej maszynce, ale mam troche wyobrazni i jezdzacych kolegow, wiec "nic co ludzkie nie jest mi obce" Kazdy chyba musi od czego zaczac - wiec prosze sie nie nabijac :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) Haha, ależ ja nawet nie miałem procenta myśli o nabijaniu. Ja podziwiam, że w ogóle są takie fajne panny na świecie. :clap: A wspomniałem o EXC, bo to musi być piękny widok, kiedy kobitka dosiada taki sprzęt. Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez Baron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 No mysle ... przeprosiny przyjete :clap: Zobaczymy jak potoczy sie moja przygoda z enduro, ale zapewniam kolege, ze nie poprzestane na 125, moze kiedys wsiade na KTMika kto wie, no chyba, ze obudzi sie we mnie instynkt macierzynski hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Proponuję dać pani spróbować EXC 520. :flesje:Nie taki straszny diabeł jak go malują ;) Od 3 dni jeżdże crossem (ktm exc 520, a wcześniej wogle nie jeździłem moto) i to pożyczonym od kumpla i jak narazie tylko 1 gleba zaliczona :clap: Już czuję, że na przyszły sezon coś sobie sprawie własnego bo taka jazda na prawde wkręca :D Pozdrawiam Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 No prosze ... brawo ... a niektorzy maja czelnosc twierdzic, ze enduro to nuda a prawdziwa zabawa jest przy 280 km/h - ja tam wole szutry i troche kurzu na nosku :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Enduro i bezpieczniejsze (tak mi się wydaje :clap: ) bo człowiekowi nie wyleci "przed nos" jakiś frustrat wracający z pracy samochodem i ma się ten kontakt z przyrodą (szczególnie jak się glebe zaliczy :flesje: ) Tak, że ;) dla pań jeżdżacych endurakami/crossami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Nie wiem, czy w tę niedzielę się wyrobię, bo mam jakieś wyjazdy poza P-n, ale może w wolny wtorek?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Nie wiem, czy w tę niedzielę się wyrobię, bo mam jakieś wyjazdy poza P-n, ale może w wolny wtorek?pzdr Ja rowniez wyjezdzam poza P-an, jade do rodzinnego domciu do O-wa, ale moze we wtorek dam rade powrocic na poznanska ziemie to z checia posmigam z takim trenerem ;) bylebys mnie kolego za bardzo nie odstawial :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin® Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 jak bedzie wiecej chetnych to moze jakis spocik pod kuznia i na biedrucho, jak pogoda dopisze :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banitka Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 No i proszę - tak czytam, czytam i wywnioskowałam że wreszcie koleżanka się zarejestrowała na forum ;) Kolega, który pisał że sobie śmiga codziennie wieczorkiem po koziegłowach - normalnie nas "buja" :D jeżdże i wypatruję "ani widu ani słychu" hm... trzeba się konkretnie umówić - niestety jutro swoją kawkę odstawiam do "doktorka" bo wczoraj odpaliła na ssaniu a po jego zamknięciu motorek sam się nakręcał jak nienormalny a przy odkęcaniu manetki się dławił - gdzieś dostaje lewe powietrze i trzeba temu zaradzić - ale zrobię wszystko żeby we wtorek można było pośmigać Na marginesie - w zeszły weekend tj, 06.08 byłyśmy w Obornikach - pogoda deszczowa, ale przez to większe wrażenia - zawodnicy w kolorach ziemi - jedynie "pierwszy" jakoś wyglądał na starcie - ale potem i tak zrównał się z resztą zawodników :flesje: W każdym razie byłyśmy tam jako "widownia", ale będzie trzeba spróbować pojeździć na torze :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi