Tomski_01 Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) Zapraszam na dzieło własnej produkcji Podkrakowskie upalanie DR'ki biggrin.gifFimik mega, dr daje rade, fajne tereny.Jaki jest tytul piosenk na poczatku? Dzieki Edytowane 15 Października 2006 przez Tomski_01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 ed2k://|file|Enduro%20Technic-%20Ktm-%20Corso%20Guida%20Cross%20Moto%20Motori.avi|727656448|46BC47F24BA8002E4CAD72499ED7E7C4|h=B6LQLLSKEKJL2BYIIGYR25HWN2U4JO4G|/ Musze przyznać, że ściągałem tydzień ale było warto :buttrock: Kolesie wymiatają na czterech KTM :biggrin: koło 700MB trwa niecałą godzinke. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Uzywaj znacznika [*code][/*code]. Bez tych gwiazdek oczywiscie :D POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 To cos dla milosnikow wypraw enduro :o)Ah milo popatrzec i powzdychac ... jak chlopaki daja czadu http://video.google.com/videoplay?docid=25...841573692&hl=en Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 To cos dla milosnikow wypraw enduro :o)Ah milo popatrzec i powzdychac ... jak chlopaki daja czadu http://video.google.com/videoplay?docid=25...841573692&hl=en Ja pitole ale chłopaki sobie zrobili wyprawe :D pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Zastanawiam się czasem, ile samozaparcia trzeba aby pojechać w taką wyprawę???Jestem pełen podziwu, dla kolegów, którzy nieźle objuczonymi motocyklami wybrali sie w takie błociaro.... Pozdrawiam Seba Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Zastanawiam się czasem, ile samozaparcia trzeba aby pojechać w taką wyprawę???Jestem pełen podziwu, dla kolegów, którzy nieźle objuczonymi motocyklami wybrali sie w takie błociaro.... Pozdrawiam Seba Racja - samozaparcia ... i wiary we wlasne sily, bo niejedni by sie poddali !!!Brawo chlopaki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenyWzG Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 (edytowane) Witam!!Niemam juz dt ale znalazłem dzis filmik mojej dt i postanowiłem go przerobic niby nic ale jest pozdro http://video.google.pl/videoplay?docid=254631737721304724 Edytowane 18 Października 2006 przez BenyWzG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 To cos dla milosnikow wypraw enduro :o)Ah milo popatrzec i powzdychac ... jak chlopaki daja czadu http://video.google.com/videoplay?docid=25...841573692&hl=en Naprawde lubie ich filmy motoafryka i mongolia no daja rade. Lubie atmosfere ktora panuje na ich wypadach. POZ Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 To cos dla milosnikow wypraw enduro :o)Ah milo popatrzec i powzdychac ... jak chlopaki daja czadu http://video.google.com/videoplay?docid=25...841573692&hl=en :buttrock: no ja widze ze kolesie sie naoglądali filmików na stronach dla rzeźników i psycholi jak "milkman" czy "saladfinger" :cool: cały film był tak PSYCHODENICZNY ze dramat... Jazda fajna, montarz genialny ale ja sie boje goscia który skladał ten filmik... Znam takich ludzi ;) Jestem pełen podziwu dla kolesia na transalpie :cool: Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Heh, jak się dzieci zbiegły, żeby Cię "pooglądać" :buttrock: pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) HIH.....Takie coś co nakręciłem i zmontowałem wczoraj....w sumie film nie jest o niczym konkretnym nie jest też brudny (nie licząc moich rak jak mi łąńcuch spadł) takie tylko kilka ujęć :D......Jak chcecie oglądajcie :D pokazany mały kawałek lasów Rąbieńskich co prawda minimalny ale jednak :D..... (a na filmie w napisach końcowych uwaliłem błeda bo wpisałem Bełdowskie...echhhh :] no cuż takie lasy też są i są większe :D) Smacznego :D Edytowane 20 Października 2006 przez Jackuzy Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 SUPER:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Oooo!! Nie wierze!! Ooooo!! MEGA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Nie pozorny backflip :D pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi