Bacher Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam Dziś zdałem na kat. A :biggrin: Wszystko poszło gładko za pierwszym razem :buttrock: Teraz tylko zbierać kasę na zmianę motocykla :buttrock: Niestety to na pewno potrwa dość długo - ale bądźmy dobrej myśli :icon_twisted: Pozdrowienia Bacher Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez Bacher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Gratulacje :icon_twisted: Podepnę się pod temat, bo też wczoraj zdałem A i też za pierwszym razem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 :icon_twisted: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 karol1001 - no to tylko pogratulować :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 To jeszcze trzecia osoba i będzie hattrick :icon_twisted: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 mozna wam tylko gratulawac i zyczyc szczesia na drogach pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 gratulacje :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 gratulacje, ja natomiast dziś sprzedałem moto i jest mi smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycu Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Gratuluję poraz kolejny :clap:, dal nie wtajemniczonych - byłem przy tym całym "zajściu" :P P.S: A szampan dalej sie chłodzi... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Gratulacje :crossy: :clap: :P Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Gratuluje, ja wczoraj byłem popatrzec w Gdyni na ul. Węglowej jak wyglądają egzamin na A, strasznie dużo tych ósemek trzeba wykrecic :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 moje gratulacje- teraz najgorsze przed wami - oczekaiwanie na wydanie prawka :-) ja na szczęscie powoli koncze tą męczarnie :-) pozdrawiam i gratuluję jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Co zeby nie zakladac nowego tematu..zdalam tez za pierwszym razem 01.08.....i teraz czekam na odbior:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrf Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 gratuluje wszystkim co zdali prawko :P Nic teraz tylko korzystac z aury i jezdzic :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi