Aniol Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Co myślicie o tym: http://www.allegro.pl/item119421798_jawa_m...owy_zestaw.html to by rozwiązało moje problemy z prądem (75 watt mojej 6 voltowej prądnicy to w dzisiejszych czasach zdecydowanie za mało!) Przeróbka karterów mnie nie interesuje, więc wydaje mi się, że to świetna propozycja :buttrock: tylko kurna ta cena... :buttrock: :biggrin: A może macie namiar do kogoś, kto oferuje coś podobnego w bardziej ludzkiej cenie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 za 700zł to ty Jawe kupisz!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Moim zdaniem, też nie warto tego kupować. Taniej nie wiem gdzie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aniol Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 za 700zł to ty Jawe kupisz!!!!! to wiem! tylko moja ma silnik po remoncie! Jej stan w chwili obecnej oceniam jako igiełka tylko brak prądu mnie wkurza. Ale okazuje się, że mam za mocne żarówki w kierunkowskazach, w stopie i reflektorze. Powymieniam na nominalne i wtedy zobacze. A z czasem pomyślę o silniku od TS-ki z alternatorem w środku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Strasznie drogie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 To nie lepiej sprzedać tą jawę i kupić TSkę całą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 musi dac sie kupic cos takiego taniej! Przeciez to jekieś chore pieniądze koleś chce :0 a nie dąło by sie pojszc do jakiegos elektronika czy elektryka zeby przerobił oryginalną prądniczke?? W Krk jest gosć co np przerabia modóły zapłonowe w maluchach elegantak tak ze robi im automatyczne przyspieszenie zapłonu i to kosztuje 60zł ja w poprzednim KTmie miałem praktycznie brakladowania (poprzerabiana instalacja) i koles dołozył jakies cewki cos tam poprzewijał i nagle zaczeło super działac. Adresu niestety nie znam bo to było przez serwis załatwiane. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aniol Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 To nie lepiej sprzedać tą jawę i kupić TSkę całą? Kiedy mi się moja rama i blacharka bardziej podoba od TS-ki :icon_twisted: Tylko ten silnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) takie sa uroki pradnic 6V. Kumpel w K750 tez ma 6V. Ma wlacznik - tryb oszczedny - wylacza swiatlo w wozku, postojowki, podswietlanie zegarow, tylko swieci sie zarowka glowna- reflektorowa - zdaje sie ze 35W. :icon_twisted: Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez ural_zgora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemesis Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Nie,nie,nie ty nie piszesz chyba poważnie 700zł za kawałek aluminium i pare cewek z kabelkami to szok!Ja za 1000zł kupiłem Etz 251 z 89r z nowymi oponami i drugim silnikiem, sprzedaj to swoje moto i kup se jakąś MZtke one są prawie bezawaryjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 jak widze po zdjeciach to ty masz cz 350 a wiem ze do tego modelu tez są alternatory bo sam takowy posiadam w swojej czetce.. poszukaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aniol Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 jak widze po zdjeciach to ty masz cz 350 a wiem ze do tego modelu tez są alternatory bo sam takowy posiadam w swojej czetce.. poszukaj... nie to jest na 100 procent jawa! (typ 634 - przejściówka miedzy starymi, a TS-kami). Tyle, że z silnikiem od cezetki. Cezetki mają pojedynczą ramę, a ja mam podwójną, no i inne boczki. Mylące mogą byc tlumiki, które są rzeczywiście od cezetki, ale byłem zmuszony je wymienic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambi Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Alternatory te robi czeska firma VAPE spol. s r.o., Bílanská 1647, 767 01 Kroměříž, Telefon: 573 344 787, Fax. 573 342 428, E-mail: [email protected].Sa one dostepne w Niemczech ale za duzo wieksza kase. Moim zdaniem jak ktos sporo jezdzi, a szczegolnie w nocy jest to jedyne rozsadne wyjscie. Masz 12 V i 150 albo 200 W do dyspozycji. Mozna wymienic reflektor na halogenowy i zalozyc zarowka h4. Nie mowiac juz o dostepnosci zarowek 6 V, spadkach napiecia w installacji 6v itd.Jezeli jest to twoj ulubiony motor to warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi