Wizun Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Heh, raczej nie zanosi się i nie pierwszy raz to słyszę.Honda niedawno wypuściła goldasa F6b i pewnie przez jakiś czas nie zobaczymy nowego modelu z większych motocykli hondy, a z pewnością nie valca :(.Może coś wyskoczy zamiast VTX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joinery Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) ... to kup sobie VALKYRIE RUNE Edytowane 11 Listopada 2013 przez joinery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoma Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) hehehe , wg mnie szkoda takiego motocykla do jazdy , :) to dzieło sztuki użytkowej a to ponoć ma mieć swoja premierę jeszcze w tym roku http://motovoyager.net/2013/11/power-cruiser-gold-wing-f6c-honda-ujawnia-nastepce-valkyrie/ Edytowane 11 Listopada 2013 przez słoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 No to będzie na co wymienić Valca. Narazie mam za sobą pierwsze kilometry na "starym" modelu. Jest fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoma Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 http://motormania.com.pl/newsy/nowosci-rynkowe/honda-gold-wing-f6c-2014-nago-i-bardzo-muskularnie-zdjecia-video-i-dane/attachment/gold-wing-f6c-2014-valkyrie-5/ widzieliście co za kupa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 No nie jest dobrze. Plastikowo, opływowo, bezkształtnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekP Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Cześć Koledzy. Czy macie może jakieś namiary na jakiegoś dobrego i uczciwego mechanika? Pytam ponieważ za kilka dni kupuję Valkyrie i chciałbym dać ją na przegląd i ewentualne wymiany, relulacje a serwis raczej odpada ale nie ze względu na cene tylko że tak powiem walenie w ch..a. Mam złe doświadczenia z serwisem mojego byłego R1200C. W Bondzie dla sprawdzenia serwisu poznczyłem kilka części które chciałem wymienić w niewidocznych miejscach i umówiłem się na wymianę. Po odebraniu motocykla sprawdziłem i co... części te same ale za robotę kase policzyli :banghead: Nawet w serwisie zrobią ludzi w konia. Dlatego pytam was o jakiś namiar bo macie już doświadczenie z tym motocyklem i serwisowaniem a ja dopiero zaczynam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gałas1 Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) O kurde, ta nowa Valkyrie to jak dla mnie porażka na całej linii, kompletnie nie kumam tej nowej stylizacji. Mogli sobie podarować tą wersje i nie kalać legendy... Cześć Koledzy. Czy macie może jakieś namiary na jakiegoś dobrego i uczciwego mechanika? Pytam ponieważ za kilka dni kupuję Valkyrie i chciałbym dać ją na przegląd i ewentualne wymiany, relulacje a serwis raczej odpada ale nie ze względu na cene tylko że tak powiem walenie w ch..a. Mam złe doświadczenia z serwisem mojego byłego R1200C. W Bondzie dla sprawdzenia serwisu poznczyłem kilka części które chciałem wymienić w niewidocznych miejscach i umówiłem się na wymianę. Po odebraniu motocykla sprawdziłem i co... części te same ale za robotę kase policzyli :banghead: Nawet w serwisie zrobią ludzi w konia. Dlatego pytam was o jakiś namiar bo macie już doświadczenie z tym motocyklem i serwisowaniem a ja dopiero zaczynam. PozdrawiamHej, znam dobrego i uczciwego mechanika, trochę daleko od Ciebie bo w Kluczborku. Jak jesteś zainteresowany to dam Ci namiary. Edytowane 21 Listopada 2013 przez Gałas1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoma Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Cześć Koledzy. Czy macie może jakieś namiary na jakiegoś dobrego i uczciwego mechanika? Pytam ponieważ za kilka dni kupuję Valkyrie i chciałbym dać ją na przegląd i ewentualne wymiany, relulacje a serwis raczej odpada ale nie ze względu na cene tylko że tak powiem walenie w ch..a. Mam złe doświadczenia z serwisem mojego byłego R1200C. W Bondzie dla sprawdzenia serwisu poznczyłem kilka części które chciałem wymienić w niewidocznych miejscach i umówiłem się na wymianę. Po odebraniu motocykla sprawdziłem i co... części te same ale za robotę kase policzyli :banghead: Nawet w serwisie zrobią ludzi w konia. Dlatego pytam was o jakiś namiar bo macie już doświadczenie z tym motocyklem i serwisowaniem a ja dopiero zaczynam. PozdrawiamCzesć , jak chyba wcześniej pisałem w jakimś poście,synchronizacje robiłem w Bełchatowie , nie wiem jaki zakres planujesz zrobić bo resztę każdy w miarę ogarnięty mechanik motocyklowy zrobi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joinery Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 ...przyjedz do mnie , Valca znam od śrubki i serwisuje swojego z b. dobrym skutkiemno to Honda poszła po bandzie ... zgubili styl , to nie ma nic wspólnego z VALKYRIE jaką znamy ...ja kocham swoją bo jest piękna i jedyna :biggrin: właśnie wczoraj zakończyłem sezon...szkoda :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Jakiś rudy kot ci się przyczepił pierdzieloniutki. Pewnie kocimiętkę, albo walerianę miałeś w sakwie :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joinery Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 heh...o tego z tyłu Ci chodzi? to nie kot tylko lis , zginął nieborak pod kołami ale obiecałem mu że będzie ze mną jeździł skoro już nie może biegać :biggrin: i tak już ze sześć sezonów... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoma Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 hehehe prawie jak "żywy" !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekP Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Dzięki za odzew. Myślę że zakres serwisu będzie obejmował standardowo: wymiana wszystkich płynów i synchronizacja gaźników jeżeli będzie taka potrzeba i tu raczej mechanik lub ktoś kto się zna będzie pomocny. Oleje i płyny wiadomo wymienię sam. Ale dobrze gdyby ktoś prześwietlił ją od A do Z. Z rozrządem dam sobie chyba spokój bo motocykl był sprowadzony ze Stanów przez prywatną osobę przy przebiegu 4600mil ( w 07r ) i z racji lat Valca ( rocznik 1997) właścieciel wymienił rozrząd profilaktycznie. Teraz motocykl ma przejechane 23000mile. Sprzęt był sprowadzony w 2007r. Zdjęcia i to bardzo dokładne wysłał mi sprzedający i motocykl wygląda na stan wręcz pedantyczny z masą dodatków. Jutro Wam je wrzucę i zobaczycie :) Dla kolegi Gałasa1 podziękowania za chęć pomocy ale do Kluczborka trochę mam km. Raczej jak by się dało to bym prosił motonite z Częstochowy o namiary na mechanika w Bełchatowie bo w tamtych stronach jestem często a już najczęściej w Tarnowie u rodziny więc do Rzeszowa też mogę podjechać. Wskakuję na A4 i 2 godz. jestem w Rzeszy :biggrin: A czy kolega podawacz śrubek to ma zamontowane Cobry w Valcu? Fajnie grają? Ps. Rzeczywiście ta nowość toż to pewnie sam plastik. Ale o gustach się nie decyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joinery Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 czy fajnie grają? poetycko lepiej niż organy w kościele Mariackim :biggrin:zresztą oglądnij sobie filmik i porównaj http://www.youtube.com/watch?v=VAc_us6bTog&feature=relatedmoja na żywo brzmi jeszcze lepiej niech się schowają oryginalne "rynny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi