ggmarquez Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Hej, Jest w Radomiu ktos chetny na smiganie po pracy po okolicach? Samemu troche smutno, w kilka moto zawsze razniej. Preferencje - moto od 600cc, predkosci raczej kodeksowe (bez kozakowania). ggm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqter Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 siemano jak chcesz smigac po radomiu , spoko , ale sa dziurawe drogi lepiej gdzies w trase , moj nr gg 1820714 albo kom 502618186 jezdze suzuki gsxf 750 i tez jestem z radomia jak by co daj znac c ya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggmarquez Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 OKI, to moze jakos w przyszlym tygodniu sie zdzwonimy, bo na razie niespecjalnie mam czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konczu84 Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Skoro predkosci kodeksowe bez kozakowania to na jaki ciul te preferencje powyzej 600cc czyzby kolega chcial przyswirowac ze sie wozi 600-seta Bioly pocisnoles swoja suzi z koleszka?? hehehe nie wiedzialem ze cie trzasne na forum gadzino heheh :flesje: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Mozna gdzies pojezdzic, Dzisiaj bylem w Kazimierzu. W przyszlym tygodniu chcialem zabrac panne do zamku w drzewicy, jakby zebralo sie kilka osob, moznaby zrobic tam jakies male ognisko w srodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konczu84 Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Spoko pomysl ja bym byl jak najbardziej za tylko ciekawe czy pogoda dopisze bo jak by nie patrzec juz nas zastal pazdziernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Dajcie znac jakbyscie smigali - moje gg 1049358 - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Miklas śmiganie z Toba to raczej ogadanie Twojego tyłu, a słyszałam ,ze Twoją panne to bysmy tylko spaliny poczuli .... hahahahahah My tez chetni póki jeszcze motorek w jednym kawałku raz w rynne raz w parapet jakby cos sie kroiło... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 No to przeciez bym sie dostosowal :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqter Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 ja to jak zwyke zawsze daje rade choc by w grudniu po poludniu , ustawiamy sie w sobote o 12 dajmy na to i lecimy na ostatni w tym roku wypad motocykowy , panowie z radomia , zbieramy sie i lecimy nie ma to tamto :D zostawiam nr gg 1820714 i kom 502618186Kondziu wrajacie musisz byc bo cie kiedys rozjade :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konczu84 Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 musze sobie napierw lusterko nowe wstawic :)a lokiec napier.... jak zly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqter Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 panocki teraz do mnie jesli komus sie chce dupe ruszyc w weekend gdzies za miasto piwko wypic spotkac sie pogadac , kielbacha i browar wiadomo na wlasna reke , bo to tylko spotkanie a nie air show :eek: wiec luz , fajnie bylo by zebrac grupe motomaniakow radomskich i pokazac sie na tym spotkaniu , spotkanie planowane jast tak jak Miklas pisal w drzewicy , ja przejolem inicjatywe bo ten warjat masz szkole , trzeba zrozumiec , chce byc madry :clap: wiec gdyby cos to ja prowadze liste na gg 1820714 zglaszac sie czekam im wiecej tym lepiej :P :flesje: :eek: :D :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Napisz skad wyjezdzamy ,o której i jak i co tu na forum, kto bedzie chciał to przyjedzie na odjazd i juz. Nie moge sie pisac juz bo do soboty to jeszcze kupa czasu i nie wiem co bedzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Napisz skad wyjezdzamy ,o której i jak i co tu na forum, kto bedzie chciał to przyjedzie na odjazd i juz. Nie moge sie pisac juz bo do soboty to jeszcze kupa czasu i nie wiem co bedzie :DXylena a siodełko nowe kupione ?.Podaj czas i miejsce spotkania bym z wrocka na czas dojechał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konczu84 Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Bioly cos widze nie zawielu chetnych na ta wyprawe, ale moze do soboty znajdzie sie pare osob w sumie zerknolem na pogode to ma byc w miare pazdziernikowo slonecznie :)wiec mozna by ruszyc bez obaw :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi