jurjuszi Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 skoro nie mogą dorwać gości, to mandaty dostaną ci,którym nie uda się uciec... sama radość.Typowe: Kowal zawinił, powiesili cygana. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Z tymi fartuchami ochronnymi to chodzi o takie gumowe cuda jak były na błotnikach w WSK i tym podobnych sprzętach? :icon_razz: Już widzę coś takiego na R1 czy tym podobnych sprzętach :) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flisert Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Tak dla sprostowania Częstochowa ma ok 300tyś mieszkańców wiec do stolicy nam jeszcze troche brakuje ;)(Ale staramy sie - staramy hehehehe :icon_razz: ) Zapraszam wszytkich do Cz-wy na wyscigi :crossy: :) :P no coz ale niestety taka jest prawda - faktycznie jest paru :icon_mrgreen: którzy troche przeginaja :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Tiaaa ... tu piszą że będą łapć, gnębić, a ja mam ostatnio nieodparte wrażenie że jestem ignorowany przez policjantów. Jadę sobie i nie ważne czy przeginam czy jadę lajtowo, czy się męczę próbując jechać 50tką :P to nawet nie raczą podnięść łapy z radarem czy spojrzeć w moją stronę.Czuję się tak jakbym był niewidzialny :) Nie to żebym tęsknił do rozmów z pieczarkami ale choćby jedno spojżenie ... podziwu oczywiście.Tak jakby przenieść tę "niewidzialność" na brykę :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Czyli jak bede jechal przez Czestochowe to co 100 m bede kontrolowany ma sie rozumiec? Skoro kazdy patrol ma sprawdzac kazdego motocykliste to wogole bedzie ubaw. Brawa normalnie :) U mnie co jakis czas roba naloty, z tego co widze to szkola policyjna, miasto robi sie niebieskie. Przynajmniej ci mlodzi patrza z podziwem, a jak mnie zatrzymali do rutynowej kontroli to nie pytali ile wyciagnie, tylko o zuzycie paliwa i cene :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Tiaaa ... tu piszą że będą łapć, gnębić, a ja mam ostatnio nieodparte wrażenie że jestem ignorowany przez policjantów. Jadę sobie i nie ważne czy przeginam czy jadę lajtowo, czy się męczę próbując jechać 50tką :P to nawet nie raczą podnięść łapy z radarem czy spojrzeć w moją stronę.Czuję się tak jakbym był niewidzialny :) Nie to żebym tęsknił do rozmów z pieczarkami ale choćby jedno spojżenie ... podziwu oczywiście.Tak jakby przenieść tę "niewidzialność" na brykę :icon_razz:Bo panowie władzowie kontrolują raczej młodzików na motocyklach, jeżeli w ogóle. Mnie parę tygodni temu zatrzymano do kontroli w Twoich stronach (w drodze na zlot do Komarówki), ale skończyło się na miłej pogawędce. Fakt, jechałem lajtowo, co nieznaczy, że kurczowo trzymając się przepisów. :icon_mrgreen: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 A mnie to naprawdę, naprawdę mocno wku*wia!!! Banda pryszczatych debili powoduje, że lecą z łopatą równo na wszystkich!!! Ku*wa, ja mam poprzerabiany motocykl niemal customowo, i jak niby mam to wytłumaczyć negatywnie nastawionemu gamoniowi w uniformiku??? Jak mu wytłumaczę, że tył jest celowo krótszy, a karbonowe wydechy sprawiają więcej przyjemności dźwiękowych. Przecież ja nie terroryzuję miasta, nie latam na kole, wyżywam się na Torze itd. I co?? Niby mnie posłucha? Bzdura, dostanę po dupie równo, a koleś będzie się cieszył, że się wykazał w tak drażliwym temacie. Dlatego chętnie spuściłbym E, wk*rwiłem się teraz...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
body Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Swoja droga to ja pewnie tez dostal bym szalu gdyby stado motocyklistow ujezdzalo mi pod oknem. No bo bz przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 A wszystkie te zabiegi po to zeby wybielic jednego biednego policjanta, ktory za szybko siegnal do kabury. Teraz Ziobro zaproponuje nowelizacje w prawie karnym: - na widok motocykla cywilnego mozesz wyciagnac broń, odpezpieczyc i strzelac w jego kierunku bez ostrzezenia, bez wzgledu na to czy popelnil jakies wykroczenie czy nie. - kara smierci dla pedofili mordercow i motocyklistow - wszyscy motocyklisci to dzieci szatana - motocyklisci to liberalowie ( O ZGROZO ! ) ...jakich jeszcze nowelizacji do prawa karnego sie doczekamy ?? Czekam na sugestie ? :) :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Czuję się tak jakbym był niewidzialny Nie to żebym tęsknił do rozmów z pieczarkami ale choćby jedno spojżenie ... podziwu oczywiście.Tak jakby przenieść tę "niewidzialność" na brykę Hehehe Zbyszek, teraz mi się przypomniało, jak kilkanaście dni temu puściłem się w długą trasę, zapominając dokumentów z domu. oczywiście jak zobaczyłem przed sobą radiowóz, to postanowiłem zwolnić i jechać przepisowo. Nie wziąłem jednak pod uwagę tego, że to wzbudzi podejrzliwość pałek. No i rzecz jasna wzbudziło. Naraziłem się na duży stres i pewne koszty. Wniosek - trzeba pałować, żeby pały się nie dziwiły zanadto... :icon_razz:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirat! Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 - Zobaczymy - odgryza się jeden z posiadaczy MZ. - Wyścigi z policją i granie jej na nosie to prawdziwa frajda. Podobnie jak szybka jazda pustą ulicą latem. Policja najchętniej strzelałaby do nas z armat. Czy się damy? Pożyjemy, zobaczymy. prosze o licencje na zabijanie!!! :icon_razz: bede likwidowal idiotow ktorzy wypowiadaja sie dla mediow w tak zenujacy sposob, nastawiajac policje i opinie publiczna przeciw nam. to juz kolejny ulomek w krotkim czasie (poprzedni typ z tvn wypowiadajacy sie jakto on by sie nei zatrzymal na blokadzie policyjnej). skad dziennikarze ich biora? z rynsztoku wyciagaja? :P daja po 5zl za "sensacyjne" wypowiedzi?? to jakas paranoja. gosc na mz ma frajde z grania na nosie policjii sie sciga z nimi? jak sie ma scigac rowerem? (bez urazy do posiadaczy mz). ratunku :icon_mrgreen: rece mi opadaja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 prosze o licencje na zabijanie!!! :icon_razz: bede likwidowal idiotow ktorzy wypowiadaja sie dla mediow w tak zenujacy sposob, nastawiajac policje i opinie publiczna przeciw nam. to juz kolejny ulomek w krotkim czasie (poprzedni typ z tvn wypowiadajacy sie jakto on by sie nei zatrzymal na blokadzie policyjnej). skad dziennikarze ich biora? z rynsztoku wyciagaja? :P daja po 5zl za "sensacyjne" wypowiedzi?? to jakas paranoja. gosc na mz ma frajde z grania na nosie policjii sie sciga z nimi? jak sie ma scigac rowerem? (bez urazy do posiadaczy mz). ratunku :icon_mrgreen: rece mi opadaja :) hej a co ty taki nerwowy moze jest to sportowa mz 251 po tuningu optycznym i podniesione zawieszenie tez ma i na dziurach jest niedoscigniony hehehe a radiowoz musi zwolnic bo jak sie rozbije to palki placa ze swoich pensji a poza tym limit na paliwo jest i dlatego na mz tez mozna kozaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Możę, to była MZ 1000 :) Ciekawe czy jeździ w Polsce chodź kilka takich egzemplarzy :icon_razz: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirat! Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 mz hiper pro, niewazne. ale wlasciciel jest oslem :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Qr***a, Dżizas, ja pi***ole!!! 19 motocyklistów terroryzuje prawie dwumilionowe miasto. Panowie i Panie to jest siła!!! Jeżeli się zbierzmy w 200 osób zawładniemy całą Polską!!! Urjjjaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! :icon_razz: :) :P :icon_mrgreen: ;) :crossy: :crossy: :crossy: pozdr Weszłem do topicu i pierwsz żuciła mi się twoja wypowiedz po przeczytaniu z kszesła spadłem!!Jestem z wami!!!! :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi