Skocz do zawartości

Darek Kłopot zrobił backflipa z lądowaniem w do basenu z gąbek!

Rekomendowane odpowiedzi

Momencik, ten koleś leciał w gąbki, to się raczej nie liczy... Z tego co wiem, to takie "backflipy" robi już kilku Polaków i to nie od dziś. Liczy się lądowanie.
Nic dodać nic ująć. Do basenu to pół świata robi. Ale jest to już jakiś krok w strone tego prawdziwego backflipa. Jak dla mnie to kozakami są zawodnicy którzy zrobili backflipa bez prób na gąbkach. Wierzcie mi że kilku na świecie takich jest :( "Daleko od wielkiej Warszawki"...no niestety niesmak jaki zostawiło to miasto odbija sie dzisiaj i mamy takie a nie inne komentarze. Pozdro Edytowane przez Kaze

niedawno ogladalem jakis program (tytulu nie pamietam) bodajze na extreme albo mtv i gosc uczyl panienke robic backflipa, do basenu, najpierw na takich malych crossowkach, a pozniej bodajze na CR125

klientka taka chudzina i na dodatek blondynka a jej wychodzilo, ale dopiero pozniej ;p

dajcie mi taki basen i motocykl ktory nie bedzie moj to moge sprobowac i ja :(

tak przygladajac sie temu basenowi to wydaje sie mi troche dziwny ze wzgledu ze jest on zrobiony z siatki i wbitych pali... na dodatek te gabki powinny byc chyba troche inne bo jak gdzies czytalem to maja odpowiednie rozmiary i strukture a te wygladaja jakby ktos je powyciagal z materacy i jakis sof czy foteli, oby chlopakowi sie nic nie stalo... gorzej jak wyladuje do gory nogami z motocyklem... wydaje mi sie ze moze sobie wtedy krzywde zrobic bo te gabki sa zle

ale pewnie chlopak poczytal na ten temat i to ja sie mysle :evil:

uklon dla Darka bo w koncu ktos to w Polsce zrobic, moze w USA to standard ale w u nas jeszcze nie :evil:

pozdro

Edytowane przez Wazzabii

tak przygladajac sie temu basenowi to wydaje sie mi troche dziwny ze wzgledu ze jest on zrobiony z siatki i wbitych pali... na dodatek te gabki powinny byc chyba troche inne

Kasa Kasa Kasa....

Wielki respect dla darka mam nadzieje że już niedługo można bendzie obejżeć backflipa bez gąbek na żywo w książu śląskim.

Ja tam nieznam gościa - nawet o nim nie słyszałem nigdy więc co mnie to :) Ciekawe ile czasu trzeba żeby zebrać tyle gąbek - hehe pewnie kilka lat. Apropo - do basenu z gąbek to też se moge skoczyć i pewnie za 50tym razem tokażdemu z nas by wyszło więc niema co sie podniecać - bardziej mnie ten basenik jara niż skok :buttrock: Kurde może by dać ogłoszenie do gazetki - "przyjme w h...j gąbek gratis" hehehe

PS

Już kojarze gościa mam go na filmiku z TVN Turbo jak pierdzielił że on i jego kolega to jedyni goście w polsce którzy uprawiają freestyle.

Edytowane przez Myszon