pack84 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 nie wiem czy kiedys pojawil sie podobny temat w kazdym badz razie nie znalazlem. Był tylko wybor miedzy kilkoma motocyklamie ale nie byl to temat otwarty wiec jak w tytule jakie sa Wasze typy i dlaczego tak uważacie - prosze o poparcie sadow jakimis argumentami. Moze skategoryzowac temat na przykład na: 1. najlepszy sportowy motocykl 2. naj turystyk 3. naj enduro. A argumenty mogą być rózne od niezawodnosci, ekonomie, traktowanie kierowcy, i co Wam przyjdzie do glowy:) :lalag: no to zobaczymy jak opinia sie przedstawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 1. sportowy - Honda CBR 900 RR2. turystyk - Honda STX Pan European3. enduro - Honda XRV Africa Twin .... i wszystko w tym temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 1. nie wiem, nie znam się2. bmw serii rs/st, bo sam takie kupiłem3. nie jeździłem, ale na pewno coś lekkiego:ktm..? BTW temat bez sensu: dla każdego coś innego będzie najlepsze w każdej kategorii. po drugie: mało kto ma okazję pojeździć wszystkimi typami sprzętów. po trzecie: to samo pytanie masz w dorocznym plebiscycie śm albo innej gazetyjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 1. cbr 1000 rr - *honda :lalag: i tu mozna by zakonczyc ;) ale... :*hesd (amor skretu sterowany elektronicznie - bajka)*piekna drapiezna linia*wygodna i ekonomiczna*bardzo elastyczny silnik, oraz dobre zawieszenie, mocne hamulce*jest swietna poprostu :) i chyba najladniejsza z litrowek jak dla mnie, bo r1 jest za duzo , staly sie pospolite2. VN 1600 ;) nie jestem obiektywny :] ale coz napisze cos*wygodny*moment obrotowy, ciagnie ladnie od samego dolu*widlak *kardan, wtrysk, elektroniczna regul luzow zawor. , chlodzony ciecza,:) pisalem ze wygodny ?3. hmm z malych to honda transalpz duzych wzialbym varadero ;)w tym przypadku bazuje tylko i wylacznie na opiniach znajomych i zaslyszanych ze te motory sprawdzaja sie w tym w czym maja sie sprawdzac ;) PS. na hondzie pojedzilem dosc sporo,vulcanem jezdze caly czas :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_big Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 1. najlepszy sportowy motocykl 2. naj turystyk 3. naj enduro. 1. Kawasaki ZX12R2. Kawasaki ZZR14003. -------- :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pack84 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Ja uważam że najlepszym sportem jest seria CBR 900 do 954 RR. Sa to motocykle niezawodne przede wszystkim, baaardzo trwale, bardzo dobrze sie prowadza. Uzywane sa do stuntu chyba w najwiekszej liczbie - to mowi samo za siebie. jesli chodzi o turystyczne maszyny to sam nie wiem co bym tutaj dal - nie mam bezposredniego kontaktu z takowymi.Enduro to pewnie AT, albo transalp chociaz to bardziej pod turystykow podchodzi. Wiec yamaha Xt 600...Sprawdzone przez lata maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Mój obecny motocykl jest 9-tym jednośladem w mojej stajni i najbardziej NIEZAWODNYM motocyklem była CZ350. Nie śmiejcie się. Zrobiłem na niej od nowości (kupiłem ją w sklepie) ok. 60 000 km i wymieniłem tylko raz łańcuch i raz komplet opon. I NIC WIĘCEJ :icon_rolleyes:Pozdrawiam.hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 1. sportowy - Honda CBR 900 RR2. turystyk - Honda STX Pan European3. enduro - Honda XRV Africa Twin.... i wszystko w tym temacie... popieram w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 najlepszy sportowy - zx10rturystyk - obojetnie jaki byle kawasakienduro - jak wyżej:icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 1. Honda CBR 9542. Kawasaki ZZR14003. Nie wiem nie znam sie.... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonsso Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Kazdy swoje chwali czyli:1. aprilia rsv1000r :icon_twisted: 2. bmw r1100s :biggrin: 3. yamaha serji wr moze byc 250 albo 450 :buttrock: 3. turystyczne enduro yamaha xt 660 bo wieksze jak r1200gs czy africa sa za ciezkie do enduro a na asfalt chyba ich nie produkowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 No WRka jest bezawaryjna jak skurczybyk :icon_twisted: :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 HONDA TRANSALP, a z enduro WR sie nie psuje ?? Hehe to przyjedźcie do nas w bieszczady i zobaczycie jak wrka wytrzymuje prawdziwy teren... Tylko KTM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Ja mam dwa, trudno je zaliczyc do ktoregos rodzaju wiec napisze tak: Honda Vfr(rc36) Kiedys ja kupie jak bede bogatszyWsk 125- cena/ jakosc- wypada rewelacyjnieAfrica twin- Duzy,ładny niezawodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1875 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 w stu procentach najlepsze sa turystyki moze nie sa za szybkie ale przyjemnosc prowadzenia to sie liczy on sunie po szosie a nie chucy jak te scigacze niekture Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi