Redas Opublikowano 10 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2003 obojetnie czy córa czy syn bedzie przed "Tatusiem" jechało na motorynce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituŚ Opublikowano 10 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2003 mam taki sam pomysł tylko ze bedzie jechało na WSK 125 albo sie jeszcze zobaczy na czym :lol: wiem ze jak sie urodzi to odrazu siadzie na motorze :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 17 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2003 ogar 205 ma silnik dezameta z zewnątrz wyglada tak samo jak u motorynki ale jest troche szerszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 17 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2003 ogar 205 ma silnik dezameta z zewnątrz wyglada tak samo jak u motorynki ale jest troche szerszy! Kondon, nie pisz bzdur , to ten sam silnik w ramach unifikacji produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 17 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2003 No dokladnie Pipcyk! A kondon juz zaczyna swoje wywody na temat motocykli :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituŚ Opublikowano 18 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2003 Podobno kilka modeli takich dezametów wypuscili. moze Kondon jest tym szczęsciarzem i ma ten model :P . i moze powinismy mu zazdroscic :? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2003 ogar 205 ma silnik dezameta z zewnątrz wyglada tak samo jak u motorynki ale jest troche szerszy! Kondon, nie pisz bzdur , to ten sam silnik w ramach unifikacji produkcji to jak jest taki sam to czemu wał od tego silnika nie pasuje do karterów silnika motorynki??????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Czolem! A ja mam pytanie :lol:.Jak temu Ogarkowi brakuje skrzyni biegow, to jak on 60 km/h wyciaga :lol: :?:pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Czolem! A ja mam pytanie :lol:.Jak temu Ogarkowi brakuje skrzyni biegow, to jak on 60 km/h wyciaga :lol: :?:pozdrawiam jak to brakuje? nie rozumiem o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Czolem! pituś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak mam teraz ogara 205 z 3 biegową skrzynią biegów! wycagnełem go ze strychu i jest do generalki tzn. silnik- brakuje skrzyni biegó(zębatek) rama cała we rdzy! Chyba, ze skrzynia biegó to nie to co mysle :(.Wtedy zwracam honor :D.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Czolem! pituś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak mam teraz ogara 205 z 3 biegową skrzynią biegów! wycagnełem go ze strychu i jest do generalki tzn. silnik- brakuje skrzyni biegó(zębatek) rama cała we rdzy! Chyba, ze skrzynia biegó to nie to co mysle :(.Wtedy zwracam honor :D.Pozdrawiam a to sie zgadzało! ale juz skrzynia biegów jest kupiona a dokładnie:-choinka-pierwszy bieg-drugi bieg(koszyczek) i wszytko gra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2003 A ja Kondon już 3-ci tydzień na ten filmik czekam co obiecałeś podesłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2003 A ja Kondon już 3-ci tydzień na ten filmik czekam co obiecałeś podesłać. wysyłałem ci ali mi jakiś bład wyskoczył bo za dyzy plik czy jakoś tak! wiec albo przez gg albo nie wiem! znaczy wiem prawdopodobnie po wakacjach na stronce naszej bedzie wiec dam ci emila to se scagniesz! moze być?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Skoro nie masz takiej skrzynki, przez którą można wysyłać pliki większe niż 5MB to nic nie poradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Czolem! pituś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak mam teraz ogara 205 z 3 biegową Chyba' date=' ze skrzynia biegó to nie to co mysle :(.Wtedy zwracam honor :D.Pozdrawiam[/quote'] a to sie zgadzało! ale juz skrzynia biegów jest kupiona a dokładnie:-choinka-pierwszy bieg-drugi bieg(koszyczek)i wszytko gra! pierwszy, drugi a wcześniej napisałeś że masz trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi