enduromaster Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 teraz za brak kategori jest 250zł, jakoś niedawno zmienili Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekk Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Nie wiem czemu on to dostał. Szczęściem bym tego nie nazwał bo i tak gdybym zrobił drzewo genealogiczne o wielkości 2mx2m to nikt ciągnika nie ma;) Napisałem pieronowe ponieważ egzamin na traktor kosztuje, trzeba skończyc kurs i nie łatwo go zdać. A tak brat ma uprawnienie za free. Nigdy nie wiadomo co się bedzie w życiu robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 teraz za brak kategori jest 250zł, jakoś niedawno zmieniliPierwsze słyszę.Masz jakiś link do potwierdzenia ? POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 A wiec na B mozesz jezdzic (...)Pojazd wolnobiezny(sztaplarki,kombajny itd)Czyli na B moge sobie takim kombajnem, ktory zajmuje cala droge smigac ile chce, ale np. Sprinterem o ladownosci >3,5T to juz nie? Genialne te przepisy! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) teraz za brak kategori jest 250zł, jakoś niedawno zmienili Pierwsze słyszę.Masz jakiś link do potwierdzenia ? POZDROZ kodeksu wykroczeń: Art. 95. Kto prowadzi na drodze publicznej pojazd, nie mając przy sobie wymaganych dokumentów, podlega karze grzywny do 250 złotych albo karze nagany. A to nie chodzi o to, że ktoś zapominał dokumentu? Ma uprawnienia ale zapomniał. Bo jest też artykuł mówiący o tym, że gdy ktoś po drodze publicznej prowadzi pojazd nie majac uprawnien podlega karze grzywny, ale w tym przypadku nie ma podanej kwoty. Skąd wzięliście te 300 zł? pozdr Edytowane 28 Lipca 2006 przez jurjuszi Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Czyli spoko zrobie prawko na B a motocyklem bede jezdzil.Złapac to mnie szybko nie zlapia a jak juz to tylko 250zl.GENIALNE przepisy jak to napisał Pierun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Słuchajcie, a co np. z kartą motorowerową ? Jeśli masz kartę jadąc powiedzmy na 125 ccm moto. Zatrzyma cię policja, to karta motorowerowa podchodzi pod mandat 500 zł za brak prawka, czy 250 zł za niewłaściwą pojemność ? Tak z ciekawości pytam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Czyli na B moge sobie takim kombajnem, ktory zajmuje cala droge smigac ile chceNie ma tak dobrze:) możesz jeździc ale bez ©hederu czyli bez tego przodu co kosi zboże:) a wtedy zajmujesz 1 pas ruchu ;) Jesli masz karte moto... i jezdzisz na 125 dostajesz 500zł(Wg przepisów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Nie ma tak dobrze:) możesz jeździc ale bez ©hederu czyli bez tego przodu co kosi zboże:) a wtedy zajmujesz 1 pas ruchu ;) Wiem co to heder (header?). Tez jestem ze wsi :P Z tego co wiem, to i tak nie mozna z nim jezdzic po drogach publicznych, co nie zmienia faktu ze prawie wszyscy jezdza :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 To byly czasy jak sie zapierdalalo po wsi z furą siana na przyczepie, dziadek na górze a ja gnój 10-letni Panem drogi, hi hi hi ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 P.s Ojro a w jaki sposób twój brat dostał kat T?? Miał jakies kursy czy co?? Tylko w wojsku takie numery ;) Jeśli zgadłem to nagrodę proszę wysłać pod wskazany adres :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Tylko w wojsku takie numery Jeśli zgadłem to nagrodę proszę wysłać pod wskazany adres A jeśli nie to co mi wyślesz :-> Czyli spoko zrobie prawko na B a motocyklem bede jezdzil.Złapac to mnie szybko nie zlapia a jak juz to tylko 250zl. Gorzej jak całkiem przypadkowo władujesz sie w Cinquecento pani która "nie zauważyła" albo sobie poprawiała makijaż i Ci wjechała pod koła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) nie motajcie koledze panowie ! :P prawda jest taka że na B mozesz katać tylko motorowerem do 50 cm3 a zycie jest takie ze ludzie śmigają sprzętem pow. 1000 poj. na prawku B - ale to tylko do czasu ;) Edytowane 29 Lipca 2006 przez bronek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remy Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Z tym kombajnem to chyba przesadzone. O ile się orientuje trzeba przejść specjalny kurs i dopiero wtedy dostaje się kwitek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Z kodeksu wykroczeń: Art. 95. Kto prowadzi na drodze publicznej pojazd, nie mając przy sobie wymaganych dokumentów, podlega karze grzywny do 250 złotych albo karze nagany. Oto chodziło Serdeczne dzięki za konkret POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi