aleksmac77 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Witam.Wmojej Magnie 700 z 1984 zapaliła sie dziś kontrolka TAIL LIGHT czy ktoś może wie co ona do mnie mówi? Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Sprawdź tylne światło. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksmac77 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Nie świecą się tylne kierunki. Czy to może być przyczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuczwelek Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Nie świecą się tylne kierunki. Czy to może być przyczyna? zdecydowanie. wymień i sprawdź bo jeżeli dwa razem przepaliły się to gdzieś jest zwarcie może jakaś woda albo złączki. jeżeli to tylko tył a przód działa to szukaj pod siodłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slevy70 Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 (edytowane) Cześć ! Zaczęło sie nagle przy przyśpieszaniu z 3 na 4 coś zgrzytnęło , i wyrzucało 4bieg , na ostatnim ok. Dojechałem do domu ale zaczęło zgrzytać na innych biegach , które trzeba bylo zmieniać przy niższych obrotach tak aby płynnie wchodziły , nie da się przeciągać tak jak kiedyś. Przez przypadek zauważyłem że na luzie gdy motor stoi pionowo lub jest przechylony w lewo to zgrzyta , natomiast jak przechylam w prawo to ustaje i można odkręcić manetkędo końca bez zgrzytów . Nie mam pojęcia o co chodzi ? PS. Poszukuję tłumików do swojej Magny. [email protected] gg: 12747356 Edytowane 24 Lipca 2010 przez slevy70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuczwelek Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Cześć ! Zaczęło sie nagle przy przyśpieszaniu z 3 na 4 coś zgrzytnęło , i wyrzucało 4bieg , na ostatnim ok. Dojechałem do domu ale zaczęło zgrzytać na innych biegach , które trzeba bylo zmieniać przy niższych obrotach tak aby płynnie wchodziły , nie da się przeciągać tak jak kiedyś. Przez przypadek zauważyłem że na luzie gdy motor stoi pionowo lub jest przechylony w lewo to zgrzyta , natomiast jak przechylam w prawo to ustaje i można odkręcić manetkędo końca bez zgrzytów . Nie mam pojęcia o co chodzi ? PS. Poszukuję tłumików do swojej Magny. [email protected] gg: 12747356 bez rozłożenia silnika można tylko gdybać, przyczyn może być wiele. lepiej postawić i robić bo jazda pogorszy i powiększy straty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksmac77 Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 zdecydowanie. wymień i sprawdź bo jeżeli dwa razem przepaliły się to gdzieś jest zwarcie może jakaś woda albo złączki. jeżeli to tylko tył a przód działa to szukaj pod siodłem. Faktycznie przetarła się wiązka pod siedzeniem.Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Poszukuję tłumików do swojej Magny. [email protected] gg: 12747356 Dodaj do tego skrzynie. Cos powaznie polecialo jezeli przy przechyleniu moto walki sie przesuwaja a kola zebate zaczynaja ocierac o siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p1968 Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 witam, zaczynam na tym forum i jednocześnie zaczynam przygode z motocyklami. Nabyłem przy pomocy i doradztwie fachowca Hondę magma 750...piękna jak nie wiem co. Mam prośbę - jesli ktoś posiada albo wie gdzie znaleźć rzetelne dane a moze instrukcje obsługi będe wdzięczny. A może jakieś prywatne, praktyczne uwagi dotyczące modelu. Rocznik 94, poj. 748. w dowodzie - 58kW. pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavello Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 wpisz www.chudzikj.republika.pl jest dużo o tym motocyklu aha Honda Magna , a nie Magma Powodzenia :crossy: Zapisz się na forum Hondy Shadow - warto :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p1968 Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 wpisz www.chudzikj.republika.pl jest dużo o tym motocyklu aha Honda Magna , a nie Magma Powodzenia :crossy: Zapisz się na forum Hondy Shadow - warto :smile: Dziękuję za link. Niestety nie znalazłem tam mojego egzemplarza:(. ps oczywiście magna...to literówka;) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuczwelek Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 witam, zaczynam na tym forum i jednocześnie zaczynam przygode z motocyklami. Nabyłem przy pomocy i doradztwie fachowca Hondę magma 750...piękna jak nie wiem co. Mam prośbę - jesli ktoś posiada albo wie gdzie znaleźć rzetelne dane a moze instrukcje obsługi będe wdzięczny. A może jakieś prywatne, praktyczne uwagi dotyczące modelu. Rocznik 94, poj. 748. w dowodzie - 58kW. pozdrawiam ;) wejdź sobie i szukaj modelu w slect; http://www.cyclepartsnation.com/pages/part...nd/7/Honda.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p1968 Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 wejdź sobie i szukaj modelu w slect; http://www.cyclepartsnation.com/pages/part...nd/7/Honda.aspx Dzieki za podpowiedź ale jak widze tam są "tylko" części... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenezzz Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 witajcie. Chciałbym się dowiedzieć jakich modeli i firm kasków uzywacie przy swoich Choperkach?? Ja jako początkujący zamierzam kupić AGV K-3 co wy na to?? KASK AGV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 wyszukiwarka po prawej u góry, hasło "kask" w dziale co, jak kupić. tona informacji jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi