Browarny Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Nie straszcie... :) ja się własnie z gurimem za łby wziąłem w innym wątku twierdząc że VFy sioę nie psują, a zwłaszcza rozrząd... :) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 I masz rację :) Ulegają stopniowo eksploatacji :banghead: A panowie nie doszukujcie się tak, tylko dbajcie, wymieniajcie na czas, a będzie git :notworthy: Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 A panowie nie doszukujcie się tak, tylko dbajcie, wymieniajcie na czas, a będzie gitdobrze mówi, polać mu !!! ^^ ja mam moto rok prawie (bez paru dni) i od wakacji chodzi perfekt praktycznie ^^ tylko jeden warring mam ale to szczegół ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 łorning w postaci parzącego reglera? :icon_twisted: Działa czy nie? Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Nie straszcie... :icon_rolleyes: ja się własnie z gurimem za łby wziąłem w innym wątku twierdząc że VFy sioę nie psują, a zwłaszcza rozrząd... :wink: Witaj Browarny, VF-y faktycznie się nie psują, podobno były to motocykle używane przez kurierów w zachodniej europie. Ale rozrząd to chyba najsłabsze ogniwo. pozdro ps. Jak tam po borkach :icon_twisted:) oglądałeś fotki? Jeśli nie to zajrzyj do mojego picassa i do zaprzyjaźnionych galerii jest co oglądac :P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Hehe, zobaczyłem parę fotek i mam strach dalej oglądać... :icon_rolleyes: Borki spoko, ale jazdy mi brakowało. Trzeba zmontować na wiosnę jakiś ciekawszy wyjazd. Chodzą mi po głowie tatry słowackie, pięęękne drogi i jest co ogl;ądać. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Hehe, zobaczyłem parę fotek i mam strach dalej oglądać... :D Borki spoko, ale jazdy mi brakowało. Trzeba zmontować na wiosnę jakiś ciekawszy wyjazd. Chodzą mi po głowie tatry słowackie, pięęękne drogi i jest co ogl;ądać. Oglądaj, oglądaj :icon_mrgreen: Tak na marginesie szacun za odwagę :icon_question: :icon_razz: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacu76 Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 koledzy w ostatnim czasie przy ruszaniu zdarzyło mi się to poare razy motocykl zgasł i puzniej nie mogłem zapalić go na rozrusznik (na popych zapalił)i pózniej odpalał bez problemu o co w tym chodzi gdzie szukać przyczyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 koledzy w ostatnim czasie przy ruszaniu zdarzyło mi się to poare razy motocykl zgasł i puzniej nie mogłem zapalić go na rozrusznik (na popych zapalił)i pózniej odpalał bez problemu o co w tym chodzi gdzie szukać przyczyny?szacun że go odpaliłeś na pycha ja mojego ledwo pcham na pusto :icon_mrgreen: też tak miałem przeszło po tygodniu ciekawe co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Może ten mikrostyk przy sprzęgle nie bangla :icon_mrgreen: Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Ja problemy z zapalaniem mam tylko po rozgrzaniu po np. 5 minutowym postoju, trzeba dłużej pokręcić i odpala. Browarny ma tak samo czyli to chyba "ten typ tak ma".Takie cuś mi się jeszcze nie przytrafiło. Ale można stawiać na spadek napięcia. Gdy miałem aku padakę i gdy na szelki chciałem odpalić to fochy stroiła. Po zamontowaniu sprawnego aku wszystko było ok. Sprawdź przewody między aku i rozrusznikiem i styki. Muszą być w nienagannym stanie. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacu76 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 KOLEDZY AKUMULATOR NOWY I OD CZASU DO CZASU TAK MA ? szacun że go odpaliłeś na pycha ja mojego ledwo pcham na pusto :D też tak miałem przeszło po tygodniu ciekawe co to jest.dOKŁADNIE U MNIE TEŻ CO JAKIŚ CZAS TO WYSKOCZY? KOLEDZY AKUMULATOR NOWY I OD CZASU DO CZASU TAK MA ?dOKŁADNIE U MNIE TEŻ CO JAKIŚ CZAS TO WYSKOCZY?PANOWIE POSZUKUJE DO MAGNY 750 C 83 R wkład żarówki do lampy okragłej i plastyk ten co osłania przewody przy baku z lewej strony u góry może macie jakieś namiary?ps macie może namiary na jakiś sklep z częściami do takiej magny?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychmz Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 PANOWIE POSZUKUJE DO MAGNY 750 C 83 R wkład żarówki do lampy okragłej i plastyk ten co osłania przewody przy baku z lewej strony u góry może macie jakieś namiary?ps macie może namiary na jakiś sklep z częściami do takiej magny?pozdrawiam a nie lepsza magna z okrągłą lampą....?? chyba że ma być 100% oryginał :biggrin: ja u siebie mam okrągłą lampę i motocykl wygląda naprawdę pozytywnie http://picasaweb.google.com/krzych.mz/MAGN...652436566925234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacu76 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 a nie lepsza magna z okrągłą lampą....?? chyba że ma być 100% oryginał :biggrin: ja u siebie mam okrągłą lampę i motocykl wygląda naprawdę pozytywnie http://picasaweb.google.com/krzych.mz/MAGN...652436566925234No ja posiadam okrągłą ,tylko poszukuje wkładu żarówki do takiel lampy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychmz Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 słuchaj ja mam lampę z etz a wkład z mocowaniem oryginalny z hondy ( kwadratowa lampa) i jedno z drugim współgra bez przeróbek... więc może spróbuj w drugą stronę :D wkład z etz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi