gacu76 Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Witam koledzy jaki olej lejecie do magny 750 c 83 r ja stosuje 10w40 pułsyntetyk ale czy mozna zastosować innej klasy lepkośći oczywiście pułsyntetyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Stosuję półsyntetyk 10w40 ale chyba czas przejść na gęstszy (lub tańszy :) )Pałowanie po autostradzie powoduje niestety dość szybkie szamanie oleju , chyba pierścienie zdychają :crossy: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 czy ktoś mi może powiedzieć jak mogę się pozbyć ostrzeżenia o akumulatorze ? mam dobre ładowanie (14v) czujnik lądował w wszystkich komorach , w dodatku sprawdzałem ma opór 680ohm , próbowałem z potencjometrem i doopa nic jakieś pomysły ? kabelek idacy z zegarów ma 12v napięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 A regler nie klęknął? Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacu76 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Stosuję półsyntetyk 10w40 ale chyba czas przejść na gęstszy (lub tańszy :) )Pałowanie po autostradzie powoduje niestety dość szybkie szamanie oleju , chyba pierścienie zdychają :)A jakiej klasy gęstszy byś polecił?do mojego moto oczywiśćie półsyntetyk? czy ktoś mi może powiedzieć jak mogę się pozbyć ostrzeżenia o akumulatorze ? mam dobre ładowanie (14v) czujnik lądował w wszystkich komorach , w dodatku sprawdzałem ma opór 680ohm , próbowałem z potencjometrem i doopa nic jakieś pomysły ? kabelek idacy z zegarów ma 12v napięcie.witaj posprawdzaj czy gdzieś nie masuje przewodu na zegarach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 sprawdzalem jak jest 12v to nie może masować w dodatku zmieniałem już tą płytkę pod zegarami myśląc że to jej wina :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Stosuję półsyntetyk 10w40 ale chyba czas przejść na gęstszy (lub tańszy :eek: )Pałowanie po autostradzie powoduje niestety dość szybkie szamanie oleju , chyba pierścienie zdychają :buttrock: Czyżby olej znikał? W jakiej ilości?My wracając od Bubera do 180 dochodziliśmy ;) ale mi jeszcze nie znika, no może troszkę. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychmz Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 motul półsyntetyk 10w40 do mokrych sprzęgieł.... zużycie oleju zero (słownie: zero) :banghead:do tego dolałem militeca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Peterek, jadąc do Bubera pałuję 250km na A4 czyli nie schodzę poniżej 140-150kmh non stop. Silnik pracuje długi czas na wysokich obrotach.Wygląda na to że troszkę wszamał oleju jadąc w tamtą stronę. Na miejscu zrobiłem dolewkę ale nie sprawdziłem ile mam teraz po powrocie. Przy lajtowej jeździe z prędkościami rzędu 100-120 lub w mieście bierze praktycznie niezauważalne ilości. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacu76 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 koledzy gdzie mozna zakupić nowe naklejki na magne vf 750 c 83 r bo bedę malował i czas odswieżyć doradzcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychmz Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 koledzy gdzie mozna zakupić nowe naklejki na magne vf 750 c 83 r bo bedę malował i czas odswieżyć doradzcie? no ja również jestem zainteresowany:) tylko do 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis2 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 do ktorego roku produkowali v65?? i czy to jest dobre moto?? awaryjne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Ad.1http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Honda%20Magna%20v65Ad.2To zależy czego się spodziewasz.Ad.3 jak wszystko na czas wymieniasz i dbasz o moto to służy wiernie. Jeżdżę Magną od '99. Jestem zadowolony. :banghead: Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis2 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 poszukuje prawego boczka do magny v45 z 84 roku, zginal mi kiedys podczas jazdy i teraz mam akumlator na wierzchu. na allegro ciezko znalesc. interesuje mnie bordowy kolor ewentualnie oba boczki w innym kolorze. wiecie gdzie moglbym takie kupic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namil Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Witam szanownych forumowiczów.Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem pięknej Hondy VF 750c.Ponieważ jest to mój pierwszy motocykl od 20 lat,bardzo proszę o kilka słów i opinii na temat tego motocykla.Gdyby ktoś mógł pomóc i podać jakiś link do serwisówki to z góry dziękuję.Może na forum jest ktoś z 3miasta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi