lysy76 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 http://lmgtfy.com/?q=Manual+Workshop+Honda+Magna+VF700 Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puyol03 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Dzięki, ale bardziej mi chodziło o konkretne dane techniczne, moc, spalanie, ilości płynów, wymiary itd. Nie gdzie kupić serwisowke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Przepraszam, że nie spełniłem oczekiwań. Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuczwelek Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 szykuje sie do wymiany opon, możecie coś polecić. stawiam na poręczność. może via internet taniej będzie tylko u kogo? z góry dziękuje za wskazówkiceny w internecie zmieniają się u sprzedawców z dnia na dzień, ja trafiłem 1.5 roku temu kmpl. za 600.- . pirelli demon sport. oponki super przyczepne i na winklach kleją, ale teraz została tylko przednia. koń za ciężki ,a opona zbyt miękka. tył starczył na 1.5 sezonu wieć wróciłem do tradycyjnych . szukaj a znajdziesz !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetes66 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 (edytowane) Dzięki, ale bardziej mi chodziło o konkretne dane techniczne, moc, spalanie, ilości płynów, wymiary itd. Nie gdzie kupić serwisowke.A może o to chodzi - instrukcja obsługi po polskuhttp://foto.onet.pl/3zlnm,s1xngxwk1sk8 Edytowane 8 Sierpnia 2014 przez zetes66 Cytuj Magna V45/ Yamaha Road Star 1700 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puyol03 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 I tu jest wszystko!! Dzięki bardzo!! Kiepska jakość, ale dla chcącego nic trudnego. Pozdrawiam, na pewno nie tylko mi się to przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poolski Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Widzieliście coś takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slevy70 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 to moja v65 po restauracji :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 widzi mi się...Czym silnik miziałeś? Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slevy70 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) vht spray do silników Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez slevy70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 osprzęt na kierze masz oryginalny? Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slevy70 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) tak oprócz zwierciadeł . Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez slevy70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Były klamki z regulacją?Czy to inwencja twórcza poprzedniego właściciela? Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_Kolat Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Mam do was takie pytanie, mam magne vf750c z 95r. Obecnie wyciągnąłem ostatnie zwężki z wydechu, na początku fajnie, ale jednak apetyt rośnie w miare jedzenia i myśle nad kompletnym wybebeszeniem wydechów, tylko pytanie czy się da i czy ktoś wie jak? A moze jakieś tuningowane wydechy założyć, dedykowane do tego modelu, tylko też niewiem jakie dokładnie. Mam nadzieje że pomożecie, zależy mi na bardziej basowym i głośniejszym dźwięku.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuczwelek Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Były klamki z regulacją?Czy to inwencja twórcza poprzedniego właściciela?-gratulacje, było troszkę pracy. lusterka moim zdaniem zbyt nowoczesne (bez ducha). ja po kilku latach i kilku prostowaniach kierownicy wymieniłem ją na bardziej płaską tak jak u ciebie. wracając do silnika to rozumiem że był malowany??? tak oprócz zwierciadeł . raczej wszystko masz zmienione na kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi