Strzalek Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Aprilia RS 125 ma 30 KM Honda NSR 125 ma 15 KM -a zastanawiałeś sie nad: Cagiva Mito 125? też 15 KM, a może być tańszy. dokładnie nie wiem jak z serwisowaniem, dostępnością części i nie znam tego motorka, jaką reprezentuje jakość więc nie bijcie :PP :clap:Niestety podałes dane zblokowanej nsr i mito. NSRka tez ma koło 30 a MITO ponad 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Niestety podałes dane zblokowanej nsr i mito. NSRka tez ma koło 30 a MITO ponad 30 specjalnie podałem dane wersji zdławionej, mam tu przy sobie katalog motocykli i jest wszystko ładnie napisane :clap: a wg. danych po odblokowaniu Rs'ka i tak jest najmocniejsza. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 przy okazji mam pytanie co do HONDY CBR 125.słyszałem cos ze ona jest blokowana do 120km/h czy to prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Nie jest blokowana CBR 125 . po prostu jeden gar w 125 ccm pojemnosci nie zapewnia wiekszych osiagow niz te 120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonix Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 zdecydowanie HONDA NSR 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosław Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 tylko Aprilia ^^ bardzo fajny sprzet a z ktorego roku to ma byc ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelo Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Ja rowniez za NSR... jakos do hondy mam wieksze zaufanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Y0m0_ Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Ja bym wzial rs 125 raz ze ladniejsza(kwestia gustu),mocniejsza,szersza.A ze sie psuje to juz zalezy od wlasciciela... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micha_3 Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Ludzie nie zapominajcie o częściach!!! do nsr nie dość że dostaniesz łatwiej to jeszcze są dużo tańsze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Oczywiscie NSR:PSilnik jest naprawdewiele zywotniejszy :) a moc prawie taka sama noo i Honda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Nie jest blokowana CBR 125 . po prostu jeden gar w 125 ccm pojemnosci nie zapewnia wiekszych osiagow niz te 120 Zapomniales napisac 4T panie kolego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 jesli chodzi o niezawodnosc i dostepnosc czesci to bierz NSR, mimo ze ciut slabsze od RS. A gdybym mial kase na utrzymanie kupilbym.... MITO EVO. Rewelka stylizacja ala Ducati, 7 biegow, najlepsze osiagi ze scigow 125ccm... ale rozsadek mowi zeby brac NSR :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha90 Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 bierz nsr i sie nie zastanawiaj pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Ja szukam Mito EVO do 6000 - 6500 zł, mam czas, wiec na spokojnie jak bedzie okazja to wezme ;) Zdecydowałem sie na ten motocykl, bo jest najbardziej zaawansowany technicznie (upside-down, amor skretu, heble brembo, zawieszenie przod marchozi czy jakos tak), czesci są jak nie w Polsce to u Szwabów, wiec jakos dam se rade a chociaz bede miał wymarzoną zabawke - małą 916tkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Z tych dwóch to honda, ale jakbym miał sobie kupić to Yamaha Tzr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi