Jagdtiger Opublikowano 21 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2003 Proszę o pomoc.Szukam fotek, rysunków, opisów planów tego motocykla. Z góry dzięki za wszelkie materiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 21 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2003 chodzi Ci o r75 z lat II WŚ czy wspóczesne moto? Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 21 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2003 Chodzi o stary model z II w.św. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfinx Opublikowano 21 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2003 Po Angielsku, ale jak nie umiesz to i tak zdjeca mozesz sobie poogladac!Arek http://www.beemergarage.com/R75only.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 21 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2003 Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 21 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2003 Jagdtiger: słyszałem, że kiedyś w salonie na Hallera stała taka maszyna ładnie odrestaurowana. Nie wiem czy jeszcze stoi, bo nigdy tam nie byłem - ktoś mi kiedyś opowiadał tylko. Ale może warto sprawdzić :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 21 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2003 Tjaa, ale to była BMW z 56 roku i trochę inny model... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Medyna Opublikowano 21 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2003 Proszę o pomoc.Szukam fotek, rysunków, opisów planów tego motocykla. Z góry dzięki za wszelkie materiały. *** Jezeli masz jakis pytania chetnie odpowiem, jako ze kilka z nich przeszlo przez moje rece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 22 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2003 Dzięki, kolega tworzy dokładnie odwzorowany model tego motocykla i prosił mnie o te informacje. Jak będzie miał jakieś pytania to się zgłoszę do ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 wejdz na lekture mobowiazkowa tam opisałem ksiazke o BMW znajdzieszz tam troche naprawde fajnych foto i rysunków:-) A w ogóle to trzeba patrzec co sie na forum dzieje a nie na łatwizne-dajcie-:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 hehe, a Ty patrzysz co sie na forum dzieje ? Ostatni post zostal napisany 5 lat temu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Hahahaha, ale jestem baran:-)tak to jest jak sie przez kilka tygodni nie jest a tu porzadki zrobia:-)człowiek głupieje, zawsze uwazałem ze lepiej jak jest bałagan, wtedy przynajmniej człowiek wie gdzie co jest:-) A propo, czemu to nie jest w archiwum?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 tegoroczne Ga-Pa: http://w3.wrzuta.pl/obraz/6whmHsG4zZ2/dscn3254 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 http://www.odkrywca-online.pl/orginalna-bm...254.html#655254 POZAZDROSCIC !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi