Myszon Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) W Raciechowicach (34*C w cieniu) w pierwszej rundzie po 10 min byłem jak rozgrzany kawał żelaza i nie miałem siły jeździć. W drugiej rundzie wyrzuciłem boozer , wypuscilem bluze , podwinołem rękawy i pomogło zdecydowanie 20 min ostrej jazdy wytrzymałem. To są FAKTY.Nie jestem żaden kozak! Jak niema 40*C w słońcu to NAKŁADAJCIE BOOZERY !!!!! Edytowane 14 Lipca 2006 przez Myszon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Ja tak: koszulka bawelniana> buzer> i koszulka motocyklowa. Na wierzch nie polecam bo można się skimś spiąć na zawodach na pierwszym winklu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Wszystko pod ciuchy :icon_mrgreen: Tylko skarpetki na zewnątrz buta :icon_eek: <lol2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 wszystkie ochraniacze pod ubranie.Skarpety tez tylko takie jakies gorsze :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 koszulka bawełniana (dobrze wchłaniająca pot), buzer, koszulka motocyklowa :icon_mrgreen: ale mam zamiar w zimie uzbierać na zbroje na siatce z najwyższej półki i wtedy będe ją zakładał bez niczego na siebie :icon_eek: temperaturowo będzie chyba podobnie a musze bardzo dbać o kregosłup :/ pzdr Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 14 Lipca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Ja też buzer pod koszulę. A pod buzer t-shirt.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Ja też buzer pod koszulę. A pod buzer t-shirt.pzdrJA tak samo :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HONDA_ NS-1_FREAK Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Najlepiej na koszulke! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Ja zawsze wszystkie ochraniacze noszę pod bluzą, raz zrobiłem wyjątek i:-pierwsza gleba-ok tylko piasku mi naleciało pod ochraniacze-druga gleba-jak mi docisnęło te ochraniacze z piaseczkiem do ciała a następnie przesunęło je po ręce to chyba będzie ładna blizna, jakbym na asfalcie przeszlifował :) I później przez przypadek opracowałem patent na zsuwające się ochraniacze na łokcie (motocrossowcy wiedzą o co chodzi), po prostu zakładam je teraz na bluzę i jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 motocrossowcy wiedzą o co chodziDokładnie ,najczęściej przy skokach, nie dziwne lecą pare metrów nad ziemią i j*b**ć z całym impetem w ziemie crossem,nałokietniki odrazu zlatują.Musze to wypróbować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi