Pimpek Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 a co do komara to widzialem kiedys podobnego... POEZJA !! To mało powiedziane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil07 Opublikowano 14 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Dzięki brudny_hary . Podajcie jakies dobre sposoby na wyciszenie motorka, tak aby nie osłabiać jego mocy :biggrin: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Dzięki brudny_hary . Podajcie jakies dobre sposoby na wyciszenie motorka, tak aby nie osłabiać jego mocy :biggrin: . Kawałek rurki w koncówke wydechu i dobre uszczelnienie wydechu, masz Ogara, a ten tłumik raczej do cichych nigdy nie należał... :/No i ewentualnie dobry kask (też wyciszy), albo zatyczki do uszów.. :biggrin: Ten drugi sposób najlepszy, bo mocy nie stracisz, a zyskasz na bezpieczeństwie z takim kaskiem... :clap: Edytowane 14 Lipca 2006 przez markos16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 a po co?? :biggrin: ludzie główkuja co by tu zrobic zeby glosniej chodziło a ty chcesz wyciszać :biggrin: elegancko uszczelniony orginalny wydech to chyba najlepsze rozwiazanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil07 Opublikowano 14 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Wszystko przez sąsiadów. :biggrin: No i ewentualnie dobry kask (też wyciszy), albo zatyczki do uszów.. Dla mnie to może jak traktor chodzić :biggrin: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 ja w swoim ogarku 205 celowo jeszcze w tlumiku ucielem tzw dziubek na koncu by głosniej chodzil. Dobrze go uszczelnij i bedzie gites :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Kumpel zażucił wydech od Simsona do Ogarka i pełna kultura. Cichutki taki i mocy troche dostał. Pozdro ja czekam na klamke od sprzęgła na szczęscie narazie dopasowałem od CZ350 :biggrin: :biggrin: :clap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 A ja moge jedynie napisac ze z DT nic nie musze robic... tylko tankuje i ciesze sie jazda :clap: nio i czasem wyczyszcze ladnie i jest wszystko sii :biggrin: A tak przy okazji moze jest ktos chetny razem posmigac w moich terenach ? niedaleko Poznania a jest gdzie jezdzic :biggrin: Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3di Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 No i znowu... czekanie . Marta, Markos, czekamy razem . Czeka ktoś jeszcze na jakąś część czy coś innego? Jak tak to się przyłączajcie no... ja też czekam... na wygraną w totka, żebym mógł sprowadzić części za 10 tys. do Vespy. ostatnio zmieniłem linke sprzęgła bo mi się zerwała. Ktoś chyba wcześniej pisał o problemach z przerywaczem... ja też mam problemy z przerywaczem, co 1000-2000 km siada. na szczęście to wydatek ok. 10 złociszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudny_harry89 Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 hehe;) w totka tez bym sobie wygrał... ostatnio na forum ktos wrzucił temat w stylu: jaki kupić motorower za 8-9tys zł... wydaje mi sie ze dość nietypowy problem, nie sądzicie:P?? DO WSZYSTKICH CZEKAJĄCYCHim dłuzej czekasz tym większa gratka z tego ze się doczekałeś/aś !! dajemy rade!! SimsonFun ja nie mam crossa niestety i nie wiem gdzie jest Bogucin za bardzo, mój rewir mniej więcej to Starołęka, Borówiec, Szczepankowo, Wiórek, Swarzędz, czy mieszkasz gdzies w tych regionach:D?? PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) Ja już się pozbyłem problemu z przerywaczem, mam nadzieje, że Ty też szybko o tym zapomnisz :biggrin: harry, dobrze mówisz. Ja problemy z tym przerywaczem miałem od początku sezonu a jak wczoraj zrobiłem i się przejechałem to spać nie mogłem w nocy :biggrin: Edytowane 15 Lipca 2006 przez Lukass102 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmwm5fan Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 eh komarki... Zaczynałem od nich. Kiedyś mi zbrzydły, ale teraz czuję do nich sentyment. Miałem przynajmniej co w garażu robić, bo często się psuły. mój pierwszy komar był koloru navy blue :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 ja czekam na paczke z częściami ponad miesiąc od gościa od którego kupiłem honde, troche mam w domu ale reszte zapomniał mi dac.... spieszyło mi sie bo prom był tylko do 20.... moze gość mnie robi w bambuko mówiąc ze wysłał i ze paczka zagineła..... był sie pytac na poczcie i ma sie wyjasnic w najblizszym czasie.... w paczce jest: kuferek stelaz, nowe klocki, wał korbowy i jakies tam jeszcze czesci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 dzisiaj jade na stacje kupic troszke benzynki :biggrin: Szkoda ze moja dziewczyna pojechala do egiptu bo nie mam z kim nad wode jechac a tesknie za nia :biggrin: Az tak smutno jedzic samemu wiesią :clap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 jezdzisz z dziewczyną na WSK?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi