Kamil07 Opublikowano 16 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Pomóżcie, poszukuje amotyzatora tylniego do Ogara 205 ! Pisać tu , lub do mnie na GG , 7718781 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 JA nie wiem od czego miałem, ale to były albo od starej MZ, albo od WSK, takie całe czarne, nie było sprężyn widać... lepsze były od tych oryginalnych, bo chociaz fajnie chodziły... DiboS60, a jak Ci tylne koło w MTX wytrzymuje??? Bo mi sie połowa szprych połamała jak na jednym kapciu duzo jeździłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3di Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Ciężko znaleźć faceta dziewczynie która interesuje się moto. Tyle wam powiem. A jeszcze trudniej znaleźć dziewczyne facetowi, który interesuje się moto. Tyle Ci powiem :wink: wiem już doskonale, że gdyby nie wiem jak się starała zrozumieć, w końcu przyjdzie taki dzień że powie: "dość tego, albo motocykl, albo rodzina..." !! i co w tedy zrobie ?? niestety już taką sytuację miałem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Fr3di ja miałam to samo tylko w drugą strone. Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) dla mnie dziewczyna nie musi sie interesować motocyklami tylko wystarczy żeby jeździła ze mną....a gdyby kiedyś jakaś dziewczyna postawiła by mi ultimatum "albo ja albo motocykl" bez wachania wybrał bym motocykl, to jest "COŚ" z czego nie mógł bym zrezygnować, tak wiec, dziewczyny musicie sie z tym pogodzić!!!!! Edytowane 16 Lipca 2006 przez motowojtas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Kola dobrze.gorzej lancuch i naped tylny :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) Do Brudnego Harrego! jesli jezdzisz po Swarzedzu nio to do Bogucina masz kawaleczek juz... Napisz kiedys to sie zgadymy i gdzies po Ciebie wyjade :wink: Pozdrawiam! Edytowane 16 Lipca 2006 przez SimsonFun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Pomóżcie, poszukuje amotyzatora tylniego do Ogara 205 ! Pisać tu , lub do mnie na GG , 7718781 . Ja moge może załatwić, tylko gdzie Ty mieszkasz?? Potrzebujesz jednego?? Czy dwóch?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil07 Opublikowano 16 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 markos , mieszkam w Kościerzynie, więc nie tak dalek od Ciebie ( w lini prostej ok. 63 km ) Ale zawsze można wysłać za pobraniem. Zagadaj na gg: 7718781 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Słuchaj, zobacze jutro z rańca co sie da zrobic i wtedy możemy sie dogadać, bo nie wiem co Qmpel zrobił ze swoimi starymi amorkami... ale jak dla mnie, to te oryginały za twarde, my już w drugiego ogara ładujemy takie fajne czarne, ale nie wiem od czego one sa, albo ecia stara, albo wsk... :wink: A możesz wrzucic foto jaki amor cie interesuje?? bo ty masz jednego? czy chcesz dwa kupic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil07 Opublikowano 16 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Potrzebuje jednego amorka bo jeden bo sie roz**ebał . Gadałem jeszcze na GG z gostkiem i mówi że tez ma jakieś amorki tylko nie wie o jakie mi chodzi więc uzgodniliśmy że zrobie zdjęcie i pokaże więc odrazu jutro ci też je pokaże. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudny_harry89 Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 SimsonFun dzięki za odp, umawiamy się tak, że jak zrobie pożądnie zapłon (tzn on dziala ale nie tak jak ja bym chcial:P ) i będe miał troszke kasy na "zupkę" to dam Ci znac, z tym, że ja do Swarzędza to mam 30 kilometrów:P dlatego tam proponowałbym się spotkać i pośmigać!! pozdrawiam, Harry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Nio oki Harry cos sie wymysli ale wole boczne drogi bo moto niezarejestrowane narazie mam Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudny_harry89 Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 no to Szafa stoi Gitara gra... tylko zebym sie nie połamał (ja - pół biedy, moto - niedopuszczalne :icon_biggrin:) na tych "bocznych drogach" i wstępnie przyszły tydzień!! tak ogółem to ja też lubię jeździć po bezdrożach, tylko moje moto średnio się do tego nadaje... a szkoda :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Spoko nie pekaj... jak Hondzia bedzie Ci dobrze chodzic i bedzie gotowa to sie zgadamy najlepeij napisz na gadu co i jak A te boczne drogi to tez nie odrazu wertepy jakies wiec MBX da rade :wink: Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi